Anton Gorodecki Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 58 minut temu, kubastalker123 napisał: nie widzę nazwy zadań tylko komendę np. zat_b103_search_wedge_name pozostałe rzeczy są dobrze. Zastosowałeś tą poradę? W dniu 27.12.2019 o 13:21, vidkunsen napisał: UWAGA: Jeśli po uruchomieniu moda w menu mamy błędy w wyrazach, tak samo po rozpoczęciu gry mamy dziwne wyrazy z dużą ilością błędów, często z niektórymi literami rosyjskimi. Wychodzimy z gry. Wchodzimy do gamedata\configs i kasujemy/usuwamy plik localization.ltx. Uruchamiamy ponownie grę i teraz powinno wszystko być już dobrze. Druga sprawa. Czy to rosyjski repack? Jeśli tak, to zapewne spolszczenie nie zostało do niego dostosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 wywaliłem localization.ltx. repack sciągłnałem od Twardziela udostepnił na Mega - po wyrzuceniu gamedata odpalam normalnie Zew Prypeci pl 1602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 zrobiłem to na spokojnie i poszło ale nie na repacku czy ktoś miał wylot przy oddawaniu attów Brodzi. chcę mu oddać 2 arty /świecidełka/ i wylot - można coś na to zaradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @kubastalker123 Dyskusja od tego posta i dalej. W skrócie musisz oddać wszystkie arty ze zlecenia na raz to zadanie zaliczy i nie będzie wylotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 nie mogę znaleźć skrętaka jednego - gdzie on może się tworzyć ? mam za sobą chyba z 10 emisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @kubastalker123 Skrętak może być w grawitacyjnych anomaliach, np. Pazur, Pogłębiarka, Bitumin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @kubastalker123 a masz lepszy detektor? Bo ja w tym modzie na długo utknąłem z fabułą z powodu problemów z artami. Dopiero jak dorwałem Welesa to szukanie artów szło mi szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Kubastalker123 - qpisujesz w przeglądarkę tekst: (kopiuj wklej) S.T.A.L.K.E.R.: Thorny Way - детекторы i masz: https://www.youtube.com/results?search_query=S.T.A.L.K.E.R.%3A+Thorny+Way+-+детекторы Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Mam Welesa. Idę szukać dalej pod anomaliach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Mod na dostateczny, wkurza ekspresowe uszkadzanie się broni, ubrań. Non stop chce jeść, pić. Problemy z artami, te misje ze zbieraniem nie wykonane(jest artów, ale same słabe). Na szczęście fabularne na arty jakoś poszły. Mało misji, puste miejscówki na mapie. Latanie z Zatonu na Janów i z powrotem. Prypeć to lokacja retrospekcja, normalnie tam nie trafimy. Tyle dobrze że jest do czego postrzelać bo wszytko co trochę się respi. Jak znajdziemy fajny art(wiele właściwości) to musimy go oddać w zadaniu za grosze. Bez sevy czy vegi do anomalij po arty nawet nie podchodź(rozumiem, ale było to męczące). Wyloty przy przechodzeniu na lokacje, bugi(jak zamknięte drzwi w labie) po znalezieniu dokumentów i próbie wyjścia. Uciekłem przez okno od kontrolera to i tak zginąłem jak licznik doszedł do zera... Jak spotykamy obiekt który gonimy całą grę to w scence, stoję bokiem i pomaga tylko alt+ctrl+del. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jak wygląda sprawa z fixami do tego moda? Widzę, że są dwa - Fix 1.1 + 1.2: Trzeba je dodawać? W Instalacji nic o tym nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @smox Nie jest jasno napisane, że trzeba, ale raczej wypada. Już nie pamiętam czy grałem z fixami, czy bez, ale raczej dam sobie rękę uciąć, że dorzuciłem je do moda. Mam wgląd do historii edycji danego postu ( bardzo przydatna rzecz ) i wygląda na to, że nic nie dodawałem od siebie / zmieniałem w instrukcji instalacji: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Grało się z fiksami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @smox Fixy są konieczne. Tu moja informacja o ich pozytywnym działaniu. @Agrael @tom3kb Opis instalacji jest zrobiony dla moda kiedy nie było fixów i na rosyjską podstawkę. Trzeba ten opis zmienić, dodając fixy i spolszczenie. Spolszczenie jest zrobione dla obu fixów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @kondotier Lekko poprawiłem. Zostawiłem opcję ze zmianą rus na pol w gamedacie. Ona wciąż jest wymagana ? A przy okazji dorzuciłem Fix do naszej pobierlani. Niestety dodatki na wyłączenie wytrzymałości postaci i oryginalną mapę z Zewu Prypeci są nieaktywne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @Agrael rus na pol nie ma potrzeby, bo localizatin.ltx i kat pol jest w spolszczeniu. Ale o to pytaj @smox . Wie jak stawiał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 2 minuty temu, kondotier napisał: @Agrael rus na pol nie ma potrzeby, bo localizatin.ltx i kat pol jest w spolszczeniu. Ale o to pytaj @smox . Wie jak stawiał. Potwierdzam. Z plikiem localization.ltx nic nie trzeba robić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 W takim razie usunąłem tę zmianę w localization.ltx z instrukcji instalacji, dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Gram sobie powoli w tego moda i podoba mi się. Może nie ma rewelacji, ale gra się przyjemnie. Na moje oko, to taki mocny średniak. Większość tego co mi się nie podobało w rozgrywce idzie łatwo zmienić np. szybkie psucie broni, czy inne denerwujące rzeczy. Taką pukawkę miałem w wojsku - Kbk AKMS Kilka screenów z mojej gry. Graficznie mod mi się podoba. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Do tego moda są jeszcze dwa kolejne, tak że powstał taki logiczny tryptyk. Można by je jakoś w jednym miejscu wstawić, aby było jasne, w jakiej kolejności je ogrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Witajcie, wie ktoś w jakiej anomalii w tym modzie można znaleźć artefakt Bateria bo w miarę możliwości chcę oszczędzić zbędnego chodzenia po mapie i wydłużania sobie gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 @Marek 25 miałem ten sam problem z Bateryjką, aż moda porzuciłem. rozwiązaniem problemu było zdobycie dobrego detektora Weles. Z nim szybko znajdziesz potrzebne artefakty. W poście pod moim @kondotier podpowiada gdzie w schowku jest Weles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Witam mam wylot przy misji gdzie sie pojawia śmigłowiec. Expression : !m_error_code Function : raii_guard::~raii_guard File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp Line : 748 Description : ...\grools\desktop\zew\gamedata\scripts\xr_logic.script:597: attempt to call field '?' (a nil value) prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irobo Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @Kopek2131111 Napisz konkretnie: co na czym masz postawione i daj ze dwa sejwy - jeden sprzed akcji ze śmigłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 138 przypadków tego błędu w różnych modach na forum. Komuś chce się zerknąć na rozwiązania, przyjemnej lektury https://stalkerteam.pl/search/?&q=raii_guard&quick=1&search_and_or=and&sortby=relevancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi