kanon1022 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Podrzuć folder wepons. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Proszę: weapons.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Jak mam to wrzucić do moda , jest tam jeszcze jakiś folder old. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) jak się tu odpala silnik bo mnie szlak trafia xD mowie o tym aucie bo za nic go ruszyć nie mogę ;-; Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam jaki jest kod do bunkra sidorowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Szeregowy KillerKiller no w tym modzie uruchomienie silnika jest skomplikowane, trzeba nacisnąć Escape, potem wejść do opcji sterowania i przypisać sobie jakiś klawisz do tej czynności Nawet w pierwszym poście jest to wspomniane @Szeregowy Killer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Widzisz ja spałem 3 godziny i wstałem pograć a tu godzinę z autem się mecze odrazu lepiej Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 6 godzin temu, kanon1022 napisał: jaki jest kod do bunkra sidorowicza W pewnym momencie gry (prawdopodobnie po zakończonym wątku z Kutisem lub uratowaniu stalkerów przetrzymywanych we fermie na Kordonie) wchodząc do bunkra Grubego (Sidora) automatycznie dostaniemy zadanie na znalezienie kodu. Sam kod zdradzi nam Mecenas. 19 godzin temu, kanon1022 napisał: Jak mam to wrzucić do moda , jest tam jeszcze jakiś folder old. Kopiujesz bez zgody na nadpisanie plików. Po identyfikatorach broni dojdziesz jaki plik zmodyfikować. 6 godzin temu, Szeregowy Killer napisał: jak się tu odpala silnik bo mnie szlak trafia xD A mnie szlag trafia, kiedy ktoś nie czyta podawanych w #1 jak na złotej tacy ze srebrnymi rurkami D. Bowiego przydatnych informacji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Gdzie jest schowek Wrzosa? Wiem, że tu, ale no ja chyba głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na prawo skos od celownika karabinu masz wielgachną część dźwigu. Za nią znajduje się plecak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Dobra był tam znalazłem kilka minut wcześniej ale i tak dziękuje postanowiłem dać 2 szanse i niemal odrazu znalazłem a teraz się męczyłem z PDA żurawiny ale tez było tylko pod beczkami które tuptus mi tam popchał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W 1 poście jest informacja o komendzie "fov_switch.cmd". Do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 @prozmus84fov czyli field of view to pole widzenia. To wycinek okręgu jaki widzi przed sobą Twoja postać. Im większa wartość tym masz szersze pole widzenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Pytanie numer 3 gdzie jest ten pustelnik z doliny mroku poddaje się chyba 2 godziny go szukam xD a już misja z helikopterami mi się non stop bugowala wiec mam szczęście jak w każdym modzie a to brak rozmowy bo woronin zdechł a to ten drugi zdechł xd i non stop odziwo nie miałem na szczęście ani 1 wylotu ale scinki bywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) "Riadowoj Ubijca" - Szeregowy Killer Podkopsałem ci filmy, Pustelnik jest na dachu fabryki. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Gatzek dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Szeregowy Killer napisał: gdzie jest ten pustelnik z doliny mroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Moda skończyłem niestety nie udało mi się uratować powinnosciowego handlarza ale pozatym wszystko było git mod 9.5/10 bo tylko misja z helikopterami się buguje okropnie i ja kilkanaście razy robiłem raz nawet helikopter to chyba na radar poleciał bo szukałem go za mapa i nic strzałka na radar a helikoptera ni ma. Spoiler Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Szeregowy Killer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Komu najlepiej oddać dokumenty Jedwabnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 2 godziny temu, kanon1022 napisał: Komu najlepiej oddać dokumenty Jedwabnika. Pisałem o tym tutaj: W dniu 12.12.2020 o 15:03, Anton Gorodecki napisał: dokumenty Jedwabnika OBOWIĄZKOWO sprzedajemy Kablowi znajdującemu się w barze ZANIM wyruszymy z Sokołowem do X-18. Szkoda, że nikt nie pofatygował się umieścić tej oraz informacji zawartych w PRZED ROZPOCZĘCIEM GRY PRZECZYTAJ OBOWIĄZKOWO PONIŻSZY TEKST. UMOŻLIWI CI TO BEZSTRESOWĄ ROZGRYWKĘ w #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Dzięki , mam drugi problem zestrzeliłem helikopter w barze spadł po prawej stronie jak się idzie do baru z wysypiska i zadanie się nie zalicza. Nadal wisi zestrzel helikopter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Mój błąd. To ja edytowałem wcześniej pierwszy post i umknął mi ten spis porad. Już został dodany. Bardzo bym prosił, aby również inne osoby o pewnych przywilejach ( administracja / moderatorzy ) sprawdzali wstawki, czy czegoś nie brakuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @kanon1022 wczytaj grę i próbuj do skutku zestrzelić helikopter. Upewnij się też czy masz go zestrzelić czy tylko odstraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Witam za nic nie mogę wykonać tego zadania z helikopterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Spokojnie, zaraz sobie z tym poradzimy. Wrzuć dwa zapisy. Jeden z problematycznego miejsca, a drugi sprzed wejścia do Baru, przed akcją ze śmigłowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi