gawron Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zajrzyj do komunikatora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) ?Sprawdzałem i pusto . Ludzie no podajcie chociaż najprostrze przyczyny ...Nie chcę się dowiedzieć że 18 zł poszło w błoto ...W rejestrze nic nie ma ! Identyfikator zdarzenia :7036 Dajcie mi uprawnienia to wyślę pliki z błędem z rejestru . byłoby może szybciej :) jestem przy kompie.za 1 razem licz 4-7 sek a potem po 1 sek Edytowane 2 Października 2014 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) za 1 razem licz 4-7 sek a potem po 1 sek nie bardzo wiem o co chodzi z odpowiedzą na mój post ale... 1.Możesz sprawdzić we właściwościach skrótu na pulpicie jaka jest ścieżka do odpalenia modau mnie np był problem z modem "Droga we mgle" i sprawa sie rozbiła o to że oryginana ścieżka w skrócie była "D:Droga We Mglebin" i dopiero wykasowanie bin czyli zmiana na "D:Droga We Mgle" pozwoliła uruchomić grę (pomimo że plik uruchamiający mod jest w folderze bin)2.Spróbuj uruchomić moda bepośrenio przez plik a nie przez skrót.3.Spróbuj pobrać moda z innego żródła i jeszcze raz zainstalować/ Edytowane 2 Października 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Żupa jasiu pierdnął Stasiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wędrowiec ; link do kompletnej gamedaty MISERY 2 : https://cloud.mail.ru/public/8f65d9afd314%2Fgamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Gawron przeżuć na yandiska czy jakoś tak bo pobrać do końca nie mogę albo źle spakowałeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Staram się wstawiać sprawdzone pliki . Aby mieć ponad stu procentową pewność, z podanego linka ; pobrałem... w całości , rozpakowałem , wrzuciłem do katalogu gry i wszystko śmiga . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Gawron u mnie jest taki problem że nie sciąga się cały rozmiar pliku daj alternatywny link PROOOSZĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Żupa jasiu pierdnął Stasiu . sorry chciałem pomóc.Powodzenia Edytowane 4 Października 2014 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ok gawron sorki za mojego rage`a spróbuję to pobrać ponownie ale jeśli nie zadziała to coś nie tak z stroną z której dałeś link . Może u cb działa ale u mnie maks dochodzi do 996 mb i stop pobieranie zakończono a plik ma 1.6 GB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jakby znów nie działało możesz zwiększyć pamięć wirtualną, bo może masz jej za mało na odpalanie gry z modem. W końcu Misery to kawał porządnego moda, nie bez powodu plik ma 1.6 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Niech ktoś go pobierze i da na innym serwisie z downloadami bo nie mogę pobrać całego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Przypuszczam , że masz kłopoty sprzętowe . Ile razy próbowałeś pobrać? Misery 2 ; gamedata do pobrania podzielona na dwa party : https://yadi.sk/d/mx4aBiKibpg6D https://yadi.sk/d/M3OVPXnZbpkNd wystarczy scalić i wrzucić do katalogu podstawki . Linki aktywne do czasu pobrania przez @Wędroeiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 ?Sprawdzałem i pusto . Ludzie no podajcie chociaż najprostrze przyczyny ...Nie chcę się dowiedzieć że 18 zł poszło w błoto ...W rejestrze nic nie ma ! Identyfikator zdarzenia :7036 Dajcie mi uprawnienia to wyślę pliki z błędem z rejestru . Nie potrzebujesz żadnych uprawnień żeby wysyłać jakiekolwiek pliki, wystarczy ruszyć głową i jak się nie da użyć magicznego zrzutu pulpitu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam !Map pytanie mianowicie czy ma ktoś moda/fixa/addona na zmienne ikonki celowników bo kupiłem cleownlik 2,6 do AKacza a mam skin celownika PSO 1 co mnie troszkę irytuje . Proszę o szybką odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Taki silnik. Nie naprawisz tego.Trzeba było by głębiej ingerować w pliki gry jeśli chcielibyśmy to naprawić. Ale poczekaj na info kogoś innego Edytowane 11 Października 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ale, że o co się rozchodzi? O ikonę celownika czy o teksturę celownika, która jest taka sama przy dwóch broniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 @Junx chodzi mu o ikonę celownika w plecaku chyba tak z resztą mi się wydaje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 A to chwila roboty jest, daj mi konfig akacza, plik weapons.ltx oraz plik tekstur ikon to Ci przerobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Chodzi o to że celownik 2.7 ma zupełnie inną texturę w plecaku a inną na wyciągniętej broni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mam problem z wylotem zaraz po załadowaniu save/rozp. nowej gryFATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked![error]Function : handler_base[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 764[error]Description : application is aborting stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pytanka:1) pobrałeś najnowszą wersję moda? Jeśli nie, zrób to.2) modyfikowałeś jakiekolwiek pliki? Jeśli tak, przywróć ustawienie domyślne.3) ile masz RAMu? Ten błąd pojawia się czasem, jak masz za mało lub za mało jest przeznaczone wyłącznie na CoP (powyłączaj programy w tle, obniż ustawienia graficzne itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Cześć, Mam taką drobną prośbę (Misery 2.1.1 + TAZ 1.7.4 + GP100 fix). Chodzi mi o nagrodę od Trapera za wykonanie ostatniej misji - co trzeba zmienić, by zamiast Spas 12 Special był na powrót Drapieżca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jakie wrażenia z grania na tym modzie, pytam bo jeszcze w to nie grałem, ściąnąłem i zamierzam pograc, czy jest wersja np. rus? pl a nie musze grac w wersje eng! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Mod wypada nawet ciekawie, tylko po zainstalowaniu The Armed Zone 1.7.4 wywalało mi błąd tekstury (chyba naboju natowskiego) i musiałem zmienić oświetlenie na dynamiczne. Co do opcji językowych - podczas instalacji można wybrać język - powinien tam być rosyjski. Dodatkowo inne ustawienia ważne dla komfortu gry, ale te wybiera się podczas instalacji (np. FOV i tak zwany "Dark Mode"). Dodatkowo jest niezwykle stabilny, chociaż mogą zdarzać się wyloty "out of memory", ale tu powinno pomóc zwiększenie "pamięci wirtualnej". Wracając do mojego pytania - w skrypcie z dialog_jupiter wciąż widnieje Drapieżca, ale nie widać go dokładnie opisanego w wpn_wincheaster1300 z folderu weapons. Czy to tam mam coś zmieniać (jeśli dobrze myślę, widzę tam odwołanie do pliku spas12, gdzie widnieje ta "złota strzelba w wersji Special"). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi