Anton Gorodecki Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @mendrek94 a co ty myślisz, że jak narobisz debilnych postów, naspamujesz gdzie się da i porzucasz k@$@ami to nagle wszyscy będą wiedzieli jak ci pomóc i wszystko rzucą i przylecą. Jak ktoś będzie wiedział jak rozwiązać twój problem to napisze. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @mendrek94 A masz na swojej klawiaturze taki klawisz ? Na forum jego używanie jest wymagane. I jeszcze kilku innych też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendrek94☢ Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 On 12/13/2020 at 8:15 PM, Anton Gorodecki said: Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko. Witam. Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także... Zainstalowałem od nowa wszystko i to samo...a nawet zauważyłem że nie tylko brakuje mi przejścia z kor. do wys. ale i mag. woj. tam dalej...może jest jakaś opcja alby je ręcznie dodać do plików gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W dniu 15.12.2020 o 20:29, mendrek94☢ napisał: Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także... Cześć. Instaluj zawsze tak, jak napisane jest w pierwszym poście wstawki z modyfikacją, czyli w naszym przypadku albo na 1.0004 albo 1.0005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @Hubert111 Takie pytania jak dałeś w poradniku do moda, wstawiaj w tym dziale i tematach. Uruchamianie pojazdów, o ile mod to dla nich przewidział, możesz sobie dopisać. Do pliku user.ltx dodać na końcu linijkę: bind turn_engine kB Zamiast B - dowolny przycisk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Witam. Zacząłem grać w tego moda i ....nie umiem grać. Potrzebuję pomocy. Zacząłem wykonywać polecenia po kolei od początku, zaczynając od generała na posterunku, który skierował mnie jelśi dobrze pamiętam do przywódcy kotów na wiosce. Ten z kolei odesłał mnie do majora na posterunku pod mostem, odbyłem wszystkie rozmowy chyba tak jak trzeba, zabrałem dokumenty z domku według polecenia Sidorowicza i dalej nie wiadomo co robić. Nie mam pojęcia gdzie iść, nie ma też żadnych dialogów z kluczowymi postaciami. Czyżby był to mod z serii "zgadnij co autor miał na myśli"?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 @chszarz bo jak weźmiesz jakieś dokumenty to masz w nich opis i info gdzie szukać następnych, plus przeważnie jakieś foto tego miejsca. Mod dla tych co znają lokacje ze Stalkera i będą w stanie skojarzyć miejsca nawet po małych detalach na zdjęciu plus po krótkim opisie. Tu latasz od jednego dokumentu do kolejnego itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 @chszarz Na Kordonie musisz znaleźć 3 rzeczy: list od Sidora, dokumenty dla Priboia i PDA członka UHSF. Tak jak pisze @tom3kb - w notatkach masz namiar na kolejne dokumenty. Swoją drogą, to można skorzystać z poradnika. Stary już jest, ale może się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi. Faktycznie w notatki spojrzałem tylko pobieżnie. A poradnika nie znalazłem. No i pojawił się inny problem.... Mod nagle zaczął się strasznie wysypywać. Przyszła emisja, schowałem się pod mostem, postanowiłem pójść w kierunku Wysypiska i chyba nie dojdę, bo co 10 kroków jest wylot 😞 Udało mi się przejść przez ten obszar wylotów, ale jak zobaczyłem jak bandyci mają sprawność komandosów i strzelają z 100 -procentową skutecznością i do tego jest ich chyba cały pułk i zaczynają atakować ze wszystkich stron, to powiedziałem już dziękuję temu modowi. Edytowane 20 Maja 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @chszarz Zagraj w wersję Overhaul, jest dopracowana. Nie przypominam sobie wylotów. Nie było też bandytów terminatorów i innych dziwnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @Poltergeist Masz na myśli ten czy ten? Grałem w Priboia jeszcze w wersji na płytę więc dosyć dawno. Sam bym sobie go odświeżył, jak będę miał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Postanowiłem na chwilę się przeprosić z bandytami i zagrać dalej. Zamiast strzelać do nich poprostu ich ominąłem i pobiegłem dalej. Ale te wyloty to naprawdę uprzykrzają grę. Musiałem powtarzać całą akcję w laboratorium w Dolinie Mroku, bo po dotarciu do Baru gra się wysypywała przy wczytywaniu save'a z tej lokacji. Teraz dotarłem do Prypeci i też już zaliczyłem kilka wylotów. Mam ustawione minimalne parametry jakości i najwyraźniej to nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 @chszarzno nie wiem, czysty Priboi to jeden z pierwszych modów także wymagania to ma żadne to dlaczego u ciebie tak się sypie to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Mod na lokacjach ma nasrane krzaczków, złomu, wszystkiego ma nawalone na lokacjach względem podstawki i zauważalnie gorzej działał, pewnie ten overhaul, czy inszy lepiej już działa(wątpię). Na współczesnym PC musi chodzić, ale jak widać wylot na wylocie a tego nie pamiętam jak grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 @LisKot Ten drugi. O, nawet nie wiedziałem, że ten z 2020 został przetłumaczony. @chszarz Mówię Ci, pobierz jakąś nowszą wersję, zamiast się męczyć. Overhaul nie miało wylotów. Wersja z 2020 i Eternal pewnie też są stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi