de Vries Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Na nowo ściągnołem moda, nowa instalacja gry, nowa polonizacja i ten sam błąd jak w ostatnim poscie. Chyba ten mod mnie nie lubi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy tak to instalowałeś ? SGM 2.2 / 2,34 MB 6097 plików 487 folderów Fix 19.03 / 57,4 MB / 56 plików, 20 folderów Polonizacja / 472 MB / 411 plików, 25 folderów Nie wiem czy Yurek zdążył już podmienić polonizację, więc fix z tego posta http://stalkerteam.p..._150#entry44055 (absolutnie nie zaszkodzi, nawet jakby polonizacja już była poprawiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wygląda to tak: SGM 2.2 2,34 MB 6097 plików 487 folderów fix 57,5 MB 56 plików 20 folderów pl ściągnięta dzisiaj 473 MB 411 plików 25 folderów Mod ściągniągnięty jakieś 3 h temu za pomocą jdownloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Masz wszystko dobrze, to ja źle zmierzyłem gamedatę. Zdaje się, że coś już na nią narzuciłem, sorry. Ale skoro masz dobrze ściągnięte to może coś nie tak z podstawką? Próbowałeś czy odpala się czysty Zew? Albo któryś plik moda jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W tej chwili jestem na bagnach (Plac maszynowy) i mam znaleźć ładunek wojskowy albo informację o nim otóż szukałem i szukałem i nic nie znalazłem.Wie ktoś czego szukam albo gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Musisz przeszukać ciała wojskowych, pięciu. Potem dostaniesz zadanie spotkania się z dowódcą stalkerów w osadzie rybackiej. On skieruje cie do mechanika na stacje pomp. Mechanik zrobi ci georadar. Za pomocą georadaru znajdziesz paczkę wojskowych w okolicy wagonu na górze mapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Podstawka odpala bez problemu. Geonesis wcześniej i Winter of Death Ultimatum teraz działają. Może coś przy instalacji albo rozpakowaniu? Ale za każdym razem ten sam błąd. Nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Dziwne bo znalazłem 6 i dopiero się zadanie zaktualizowało ;D Jest ich 6 ale wystarczy 5 znaleźć ale musi być wśród nich dowódca ten w krzakach na dole mapy po prawej. LD Edytowane 6 Lipca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 De Vries, to jeszcze jedno podejście. Kompletna gotowa gamedata do gry ze spolszczeniem i bez żadnych dodatków, którą przed chwilą bez problemu odpaliłem. rozmiar 2,78 GB (bajtów: 2 991 196 251) zawiera 6 506 plików, 497 folderów Podaj ile u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Wygląda to tak: 2,78GB (2 991 190 228) 6 506 plików 497 folderów Powtórzone 2-krotnie ten sam wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Więc powinno ci chodzić. Może podczas ściągania / rozpakowywania któryś z plików zostaje uszkodzony. Nie wiem. To archiwa samorozpakowywujące, może antywirus coś kmini, bo wiadomo, że nie lubią się z plikami exe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mam MSE i dotychczas nie stwarzał problemów ze ściąganiem/rozpakowywaniem. Ale spróbuję bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Czy ktoś z was wie co to za plik: mod_crash_log ? Zauważyłem taki plik w głównym folderze gry. Nigdy przedtem go nie widziałem i wydaje mi się że wraz z instalacją Sigerous Mod-a tenże plik mi się utworzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wgrałem tego fixa i AT3 efekt: Expression : !m_error_code Function : raii_guard::~raii_guard File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp Line : 748 Description : ...- zew prypecigamedatascriptslevel_weathers.script:461: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy po ewakuacji zostanie mi zabrany ekwipunek?Jeśli tak to egzoszkielet z artefaktami też strace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie ja nic nie straciłem. Yurek w polonizacji wyłączył ten patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A gdzie można znaleźć tą anomalie przestrzenną która przeniesie mnie do doliny mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A czytałeś wszystkie posty w tym temacie?? Jest podane sam się o to kiedyś pytałem. W tomacie Jenota jest nawet zdjęcie. Tylko ono aktywuje się po wskazaniu tak normalnie go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jest coś ciekawego w Czerwonym Lesie? Bo nie wiem czy się tam wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Questy, kilka artów i ogólnie tak tam jakoś strasznie chyba o to chodziło. Odwiedź tunel nie pożałujesz, ale uważaj na beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A czytałeś wszystkie posty w tym temacie?? Jest podane sam się o to kiedyś pytałem. W tomacie Jenota jest nawet zdjęcie. Tylko ono aktywuje się po wskazaniu tak normalnie go nie ma. czytałem,nawet znalazłem że pod pogłębiarką ale tam nic nie ma -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 No to jeszcze ci się nie aktywowała ona się załancza po informacji o niej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 1.Jestem w podziemiach i szukam tajnych dokumentów gdzie je znaleźć? 2.Znalazłem jakieś drzwi ale potrzebny jest klucz gdzie jest? 3.Oprócz snorków po drodze są jeszcze jakieś mutanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jeżeli chodzi Ci o Agroprom (bo nie napisałeś które podziemia) to http://stalkerteam.pl/topic/3927-sigerous-mod-22-dyskusja-ogolna/page__st__100 post 102 i 103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Czy to normalne że w pewnym momencie gry Sowa i Hawajczyk mają podstawowy ekwipunek tzn. amunicje do Pm albo skórzane kurtki. O co tu chodzi? I jeszcze jedno jak zdobyć wirtualne pieniądze w tym modzie bo chce kupić schowki od sowy ale mam normalną kasę ale nie mam wirtualnej da się jakoś przelać albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi