Allen Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) W poradniku znalazłem coś takiego Хомса около Соснодуба, (у меня Хомса лежал около Соснодуба в ямах) Musisz szukać koło anomalii Sosnodąb. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam pytanie. Lornetki rożnią sie tylko grafiką ikonki ? Kupiłem już dwie i roznicy nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ktoś wie gdzie moge znaleść kulebiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kulebiak tworzy się w pobliżu anomalii chemicznych np wyżej wspomniana Anomalia Sosnodąb i Bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A dokładniej na samym szczycie Sosnodębu w takim jakby gnieździe z gałęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam Mam pewien problem z modem. Pobrałem wszystko co trzeba, zainstalowałem wraz z dodatkiem weapon addon, no i w trakcie gry zauwazyłem że wrogowie mimo że mnie widzą z daleko to wogóle do mnie nie strzelają, jak podejde blisko na jakieś 20 metrów do nich to wtedy otwierają ogień, gram na poziomie trudności STALKER, nie mam głowy czy to jakaś niedoróbka tego moda czy coś innego ? dodam że z potworami jest normalnie tylko z ludzmi tak się dzieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam,mam taki problem:jestam w dolinie mroku wykonałem wszystkie zadania bandyci przy zakładzie są nieśmiertelni,zadań brak i wyjścia z lokacji też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poproszę save z samego początku Zatonu. Przechodzę grę 3 raz i zdycham z nudów biegając w te i z powrotem po Bagnach i Kordonie, stale mam pusty portfel, żeby mieć bron w znośnym stanie i jedyne co da mi przejście tych lokacji to kilka kilogramów artefaktów, kilkadziesiąt kilogramów sprzętu i amunicji i kilkaset kilo kiepskich broni pochomikowanych po plecakach celem zaniesienia na części zamienne.Równie dobrze może być też Skadowsk, czy coś, byle jak najwcześniejszy fragment po przejsciu na Zaton.Gram tylko na Gunpacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mam pytanie. Lornetki rożnią sie tylko grafiką ikonki ? Kupiłem już dwie i roznicy nie widzę. Z tego co się orientuję to się różnią. Najlepsza wykrywa ruch czyli zaznacza postacie, mutanty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie tylko najlepsza, czyli najdroższa. Chyba wszystkie, ktore można kupić od lokacji Zaton. Jestem tylko ciekaw, co daje lornetka za 4000 w Kordonie i bagnach. Większe przybliżenie od standardowej? Gdzie mozna znaleźć specyfikacje wszystkich lornetek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerohunter Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Te dodatki można dowolnie łaczyć, tzn. mogę mieć bronie i dodatkowe ai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 @UPTak, jedynie Gunpack i ulepszona Alfa się gryzą, tak jak w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie tylko najlepsza, czyli najdroższa. Chyba wszystkie, ktore można kupić od lokacji Zaton. Jestem tylko ciekaw, co daje lornetka za 4000 w Kordonie i bagnach. Większe przybliżenie od standardowej? Gdzie mozna znaleźć specyfikacje wszystkich lornetek?Niestety. Nie pomogę Ci. Obecnie wracam do Zony (właśnie SGM, load) ale praktycznie nie przykładamwagi do lornetki i nawet przestałem kupować. Podobnie z nożami. Kupiłem jakąś w Zatonie i od biedy jako że miałem nadwyżkę kabzy kupiłem kolejną w Janowie. Różnic za specjalnych nie odnotowałem. Więc olałem sprawę. W Prypeci kupię najlepszą dla zasady :P Swoją drogą postanowiłem przejść grę w taki sposób aby być w każdej z frakcji. W którymś modzie z tego co pamiętam otrzymywało się bonus za to że jest się "stażystą" u kilku choć nie wszystkich frakcji. Tak dla jaj chciałem to teraz uczynić (dla siebie) bo w tym modzie/tej wersji tego zdaje się nie ma. Z Bandytami, Czystym Niebem, Najemnikami sprawę zamknąłem. Z Monolitem nie będzie problemu. Zawsze jest jednak problem z Wolnością i Powinnością. Kilka gier temu dałem radę tak zakręcić że wstąpiłem do Wolności a następnie do Powinności i wszyscy mnie kochali (na zielono) teraz pupa blada bo nie pamiętam jak to zrobiłem. Pamięta który Brat jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wie ktoś może, gdzie znajdę specyfikację lornetek i co odpowiada za śledzenie. Już drugi raz kupiłem lornetkę i niestety( Optimus, Jastrząb), znika z inwentarza. Zaś lornetkę mam starą, tą standard. W Jenocie, to przy zamianie lornetki lub noża, używany poprzednio przedmiot, pokazywał się w inwentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIXS Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) W pierwszej misji, gdy podłożyłem materiał wybuchowy pod drzwi w piwnicy (stara kanciapa Sidora ) znalezione w połowie drogi od gospodarstwa do posterunku , oddaliłem sie kawałek, detonuje i jakie moje jest rozczarowanie drzwi do piwnicy nadal są zamknięte i nie da się ich otworzyć . Jak to naprawić mam ,podobnie z bandytami w gospodarstwie na kordonie blokują się w środku w budynkach , podobnie w wiosce w kordonie piwnice da się zejść ale już wyjść się nie da . I dlaczego swoi atakują mnie za rozwalenie kury i co z tymi jajkami 1 kg nie da się tego sprzedać to chyba strusie Edytowane 9 Lipca 2014 przez FENIXS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Pewnie zły ładunek podłożyłeś. Ten właściwy jest w drugiej chałupie od drogi po prawej stronie, w piwniczce.Co się tyczy problemów z wyjściem z piwniczki, to wchodź w przysiadzie i tak wychodź. Powinieneś wyjść bez problemu. PS.Co do kur, pewnie mają taki zasięg wybuchu, że któregoś stalkera ranią. To wystarczy aby byli wrodzy. Jaja akurat możesz sprzedać handlarzom w Kordonie i na bagnach po, zdaje się, 500 każde. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Argawen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexsus Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Sigerous Moda można łączyć z Atmosfera 3? Próbował ktoś? A jeśli próbował to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ten ładunek do rozwalenia drzwi do Sid-a pojawia się dopiero po tym jak podejdziemy do drzwi i po chwili dostaniemy zadanie, żeby go poszukać w wiosce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 O co chodzi z tymi part że mod został podzielony na 4 części ? i spolszczenie na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tak właśnie jest . Trzeba pobrać cztery party , aby mieć całego MODa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerohunter Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jakikolwiek handlarz skupuje bronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Z tego co pamiętam to w SGM nie można sprzedawać mocno uszkodzonych broni, ale potem możesz je wykorzystać u mechaników ( zamiana na częśći do naprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dlaczego nie można pobrać moda ani innych plików ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Może sprecyzujesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi