kilerstalker Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) @jurek48 Czy nadal potrzebujesz spawner?, możesz ewentualnie pobrać moją wstawkę. Jeżeli ma być sam spawner to muszę najpierw go przygotować, a to może mi trochę czasu zająć. Edytowane 1 Listopada 2020 przez kilerstalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Prosiłbym o sam spawner gdyż gram w v.3.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @jurek48 Jak @kilerstalker przygotuje spawner, to pewnie się nim podzieli z tobą, ale wciąż uważam, że jest on zbędny. Zobacz na mój ekwipunek, niczego nie brakuje: Spoiler Mam pytanko, o co chodzi z tym laboratorium na nowej lokacji ? ( Górska Dolina ). Znalazłem ciało naukowca pod mostem, który miał kartę. Z jej pomocą otworzyłem drzwi do labu, ale co dalej ? Spoiler Związane z tym jest jakieś ukryte zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @Agrael Te podziemia są tylko dla uatrakcyjnienie rozgrywki i znalezienia chyba M60. Na lokacji masz znaleźć dokument. Jak grałeś w poprzednie MM lokalizacja zmieniona. Na 1. filmiku pod sam koniec. W labie (2.filmik ) wyraznie widać niedokończenie moda pod względem fabularnym. Ale cała lokacja jest usiana schowkami z fajnymi rzeczami i jest sporo artefaktów. Obejrzyj filmiki i porównaj ze swoimi znaleziskami. https://www.youtube.com/watch?v=vp0MXJzKdSQ&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=10 https://www.youtube.com/watch?v=N-ye7LJiRUQ&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Wygląda na to, że właśnie udało mi się ukończyć tego moda: Spoiler + końcowe statystyki Grało się dość przyjemnie, chociaż brakowało mi większej ilości zadań. MM: Przełom jest nastawione na poszukiwanie dokumentów, a więc autorzy moda mogli już pójść tą drogą i dodać proste zadania na odnalezienie innych dokumentów, albo schowków z ciekawą zawartością dla NPC. Uważam też, że został zmarnowany potencjał nowej lokacji, bo niby laboratorium tam jest, ale nic więcej ( prócz schowków - znalazłem tam egzoszkielet ). Skleroza nie boli, ale nachodzić się trzeba. Zapomniałem kupić zestawy naprawcze do kombinezonu i broni, przez co tak wyglądał mój sprzęt przed wejściem do labu: Spoiler Musiałem pożyczyć SGI od Monolitowca. Ogólnie to moda polecam. Jeżeli ktoś lubi biegać po Zonie w poszukiwaniu dokumentów, to się odnajdzie. Mam nadzieję, że kiedyś pojawi się nowa wersja moda. Już znaczniej bardziej rozbudowana. @Anton Gorodecki Dzięki za spolszczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @jurek48 Niestety nie udało mi się zrobić spawnera dla wersji 3.01, są takie zamiany w stosunku do 3.0 że każda modyfikacja powoduje wyloty, a nie znalazłem przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ze spawnerem w tym modzie jest tak, jakby właściciel browaru szedł do sklepu po piwo. Spawner tylko może zepsuć rozgrywkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @killerstalker dzięki za fatygę,ale już sobie poradziłem.Rozpakowałem katalog resources i zrobiłem gamedatę.Tak,że jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Panowie celowniki w tej najnowszej wersji to straszne kalectwo, jest jakiś modzik który polepsza celowanie bo nawet ta snajperka Strieloka jest do kitu z tym celownikiem nie mówię o reszcie celowników.Bardzo o pomoc proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @FilmisterPL w wersji 3.01 niby są poprawki celowników i w opcjach można gdzieś włączyć celowniki 3d. Tak to wygląda ale nie wiem czy cię to satysfakcjonuje. https://m.vk.com/wall-48325165_60891 https://m.vk.com/wall-48325165_60884 Ps. Po co cytujesz pierwszy post tematu? Co to ma do twojego pytania? Albo po co kolejny temat z tym samym pytaniem jak masz już o to w temacie moda zapytane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Panowie jestem w Hangarze szukam tam na ślepo teczek których trzeba nam aż 12,mam już 5 ale w Hangarze u Bandytów nie mogę jej odszukać,zlatałem wszystko co się dało, wybiłem wszystkich, by mieć spokój ale teczki jak nie ma tak nie ma,zerknałem na poradnik na chwilę i wiem że powinna być w skrzynce na wieży obserwacyjnej ale tam tylko wódka,ktoś coś wie na ten temat.Mod w najnowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @FilmisterPL Patrzyłeś na poradnik do poprzedniej wersji 2.3. W 3.0 schowki są pozamieniane. Dałem Ci już odpowiedź na to samo pytanie z PW. A dla innych: Spoiler Róg placu, transformator, odwalić beczki, otworzyć drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 @FilmisterPL masz temat moda to tu pytaj, a ty z uporem maniaka musisz robić kolejne tematy w różnych dziwnych działach. Przeniosłem gdzie trzeba i tu sobie pytaj w razie problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Mam małe pytanie nic nie mogę odszukać w poradniku do najnowszej wersji Martwego Miasta,jestem na terenie Górskiej Doliny trafiłem tam na drzwi z zamkiem który wymaga karty jest to na terenie oczyszczalni ścieków gdzie balowali Najemnicy, teraz już ich nie ma bo wystrzelałem wszystkich,mam już 11 teczek, brak tylko jednej ale ciekawi mnie ten lab ale nie wiem jak tam wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @FilmisterPL Niczego interesującego w tym laboratorium nie znajdziesz, a przynajmniej ja nie znalazłem. Po prostu zostało ono niedokończone i nie ma z nim żadnego zadania. A jeżeli już bardzo chcesz się tam dostać, to kartę do drzwi odnajdziesz przy zwłokach naukowca na tej samej lokacji pod mostem. I mała porada - nie twórz takich tematów w dziale z poradnikami. Temat z Martwe Miasto: Przełom już mamy na forum i tam zadawaj pytania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dzięki,bo zlatałem całą Gorską Dolinę,notkę mam brak ostatniej mi już, nachapałem się artefaktów i sam już nie wiem co z nimi robić, zostało tylko mi zadanie od Bagiennego doktora ale to nie problem, mam zamiar też ogrćać moda Pogrążony w niebycie, wydaje się ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Karta dostępu znaleziona u martwego naukowca pod mostem w Górskiej Dolinie otwiera również lab w MM. Spoiler Służy on jednak, niestety, raczej do zwiedzania. Jest kilka mutantów, ciekawa maszyna i kilku zombiaków pohukujących gdzieś za ścianami. Taka tam przebieżka. Spoiler Edytowane 17 Grudnia 2020 przez DaarMoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipasso Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Czy tylko u mnie na broniach z wbudowanym optycznym celownikiem nie działa noktowizja/wysoki kontrast/ auto celowanie na nowych wersjach celowników? Wersja gry 3.01 Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez filipasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Mod nad którym stoję w rozkroku, kupę pracy ktoś poświęcił nad lokacjami, ale jednocześnie nie ma praktycznie zadań. Świetny pak broni, to samo z artami, tylko w opozycji mamy wrogie AI które strzela jak snajper. Przyjemnie się walczy jak mamy wyposażenie, spoko zbiera arty, podobnie z łażeniem po lokacjach. Tylko czegoś więcej oczekiwałem po za wejściem na lokacje, znalezieniem dokumentów i leceniem dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ano brakło chętnych do pomocy ze zrobieniem zadań więc mamy co mamy, taka "szczelanka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Linki do moda padły. Na ap-pro i stalkerportal są linki do torrentów ale ja z torrentów nie korzystam więc nie wstawiam, lepiej niech ktoś sprawdzi. https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_globalnye_modifikacii/dead_city_breakthrough/140-1-0-3068 Jednak znalazłem link do Janka v.3.01 : https://disk.yandex.ru/d/iion6EQftJ3Ocw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @wariat Dzięki Linki są już w #1 poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9797 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam mam pytatko czy w stalkerze martwe miasto idzie zwiększyć udzwig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @adam9797Pytaj w temacie moda bo martwych miast to trochę było ale jeśli chodzi o Dead City Breakthrough 3.0 to podobno był antyczit i nie można było. Ale szybko można znaleźć arty podbijającego udźwig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9797 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi