Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 1 godzinę temu, hadam napisał: Takie pytanie wiadomo może w jakich miejscach znajdują się narzędzia dla technika? Narzędzia dla technika: Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Anton Gorodecki Dzięki bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 PLAYGAME antywir mi go usuwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 13 minut temu, gucio46 napisał: PLAYGAME antywir mi go usuwa ? Widocznie stwierdził, że to wirus Dodaj ten plik do wyjątków/wyklucz go ze skanowania programu antywirusowego. Jest całkowicie bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Tak zrobiłem,ale ze to plik ze wschodu dlatego pisze? Edytowane 12 Stycznia 2021 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Oj chyba OPek pójdzie w odstawkę na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Taki mały błąd. Misja - zlikwiduj 3 stalkerów. Na górze nie ma, na dole też, a niżej nie ma jak. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @DaarMoo To nie błąd, lecz kruczek moda. A skoro są niżej, a wejścia nie ma, to jest gdzieś dalej. Patrz jeśli chcesz. Spoiler Są w tym tunelu, gdzie startowała gra. On sięga pod tą napowierzchniową budowlę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @kondotier Ja też ich się naszukałem w tym kompleksie co @DaarMoo Już myślałem, że się zrespili pod mapą. Ale myślę sobie, podpuszczę ich, kilka strzałów w ziemię, ruszyli się i okazało się, że są za płotem. Tylko u mnie było ich 4 nie wiem czy ten nadprogramowy to przypadkowo przy wyrwie w murze się zrespił, jakiś zwykły bandyta? Fakt różnił się od nich strojem bo byl w płaszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @tom3kb Przy tej wyrwie w ceglanym płocie, to bez przerwy ktoś się znajduje. A najczęściej nieumarli z różnych ugrupowań. Może się jeszcze nie przekonałeś, ale kontrolerami to obrodziło w tym modzie. Tak, że "otumanionych" też nie brakuje. Świetne miejsce na szukanie amunicji, a przy okazji można zabrać uszkodzoną broń, bo do Kardana blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @tom3kb Nie Pliki programów (x86) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @TheSoldy czy próbowałeś uruchamiać PLAYGAME.cmd jako administrator? Możesz przenieść instalkę poza partycję systemową? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Anton Gorodecki drugi sposób zadziałał dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 W dniu 14.12.2020 o 17:48, vidkunsen napisał: Na stronie AP-Pro dodano do moda 2 kwestie: Запустить игру с помощью файла PLAYGAME.cmd. - odpalić za pomocą PLAYGAME.cmd Jest tzw. kierownik plecaka - spawner: https://yadi.sk/d/OGt28nmSQBRGaA czy działa z polska wersją a jeżeli tak to jak (spawner) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Gucio46 - pobierasz spawner, instalujesz go w gamedacie (niektóre pliki spawnera z zamianą na te ze spawnera), odpalasz moda, zaczynasz grę, wciskasz Esc potem F1 i rządzisz, amunicja, pancerze, wikt, potem Esc i grasz dalej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @gucio46 Nie śpiesz się z dodawaniem spawnera dla rus gry, dopóki nie wypowie się @Anton Gorodecki . Najprawdopodobniej w spolszczeniu jest on uwzględniony. Możesz to sprawdzić poprzez naciśnięcie w czasie gry Esc F1, Lub Esc S . Też będzie spolszczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Miodzio ten modzik szczerze powiem, fajnie poprzerabiane lokacje, niektóre miejsca to zbudowane całkiem od nowa, niektóre mapy a raczej ich fragmenty to chyba jeszcze z Lost Alphy kojarzę, jedynie paczka broni mogła by być trochę świeższa bo te bronie wszystkie znamy, żeby była paczka tak jak np: w OP 2.1 to wtedy baja by było, mod nie za trudny, bez głupkowatych szukajek, ot miła rozrywka od OPka którego też robię ale poziom trudności...a nawet nie ma o czym gadać, ogólnie bardzo fajny modzik Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 6 godzin temu, gucio46 napisał: czy działa z polska wersją a jeżeli tak to jak (spawner) Zapewne po podpowiedzi @kondotiera już sam do tego doszedłeś, że spolszczony spawner jest obecny w tej wersji. Wspominałem o tym tutaj: W dniu 11.01.2021 o 15:41, Anton Gorodecki napisał: spolszczony spawner od karavan150 (ESC + F1) Edyta: W dniu 12.01.2021 o 13:02, tom3kb napisał: Mod kolorystycznie wygląda z deczka dziwnie na pierwszy rzut oka te zielenie i pomarańcze, chyba za dużo się człowiek nagrał w te szarobure mody. https://ap-pro.ru/forums/topic/2193-kontrakt-na-novuyu-zhizn/?do=findComment&comment=56189 Odpowiedź jednego z autorów moda: "Wizualnie jak i w wielu innych aspektach mod nie jest dokończony. Był tworzony na słabym notebooku z AMD A8-7410 ze słabą zintegrowaną grafiką na pokładzie. Ogólnie mówiąc, proces opracowywania był po prostu straszny i bardzo trudny. Bo jak robić grafikę, kiedy (na twoim kompie) lokacja wczytuje się 5 minut na maksymalnych ustawieniach? I przy tym masz 5 fps-ów?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 To jest kontynuacja jakiegoś wcześniejszego moda, w którego nie grając nie będę ogarniał do końca fabuły tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Paulinnio 1. Biały oddział. 2. Bóg z nami. 3. Kontrakt na dobre życie. 4. Kontrakt na złe życie. no i kontynuacja to ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Paulinnio KNNŻ jest bezpośrednią kontynuacją niedokończonego (acz możliwego do ukończenia) projektu "Kontrakt na Dobre Życie 2" (jest to nieprzetłumaczony mod, posty zawierające wiadomości o nim zostały z nieznanych mi powodów ukryte, zamiast przeniesione do archiwum), a także w dalszej kolejności "Kontraktu na Złe Życie: Efekt Motyla" i "Kontraktu na Dobre Życie". 21 minut temu, Paulinnio napisał: w którego nie grając nie będę ogarniał do końca fabuły tego moda ? W KNNŻ wspominane są wydarzenia z poprzednich części, więc nie, "nie ogarniesz" niuansów fabuły bez ogrania poprzedników. BTW - strzelba, którą Ponury dostaje od Leśnika w KNNŻ była naprawiona przez niego w "KNDŻ 2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Paulinnio lepiej ograj poprzednie części to poznasz całą historię, bo tak to jest sporo rozmów odnoszących się do poprzednich wydarzeń i za bardzo nie będziesz wiedział o co tak do końca chodzi, są też postaci z poprzednich części. Nie musisz grać w ten Biały Oddział bo on się nie łączy z tymi. A poprzednie części nie są długie to szybko ogarniesz, a to też dobre mody więc warto. Np: Bóg z Nami to mini mod na 4 godzinki, 2 część jest trochę dłuższa, trzecia raczej krótka. Czyli jedziesz tak jak podał cez137: 1. Bóg z nami. 2. Kontrakt na dobre życie. 3. Kontrakt na złe życie. No i na koniec ten. Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: "Wizualnie jak i w wielu innych aspektach mod nie jest dokończony. Był tworzony na słabym notebooku z AMD A8-7410 ze słabą zintegrowaną grafiką na pokładzie. Ogólnie mówiąc, proces opracowywania był po prostu straszny i bardzo trudny. Bo jak robić grafikę, kiedy (na twoim kompie) lokacja wczytuje się 5 minut na maksymalnych ustawieniach? I przy tym masz 5 fps-ów?" A muszę się przyznać, że już się przyzwyczaiłem do tej kolorystyki i nawet zaczęła mi się całkiem podobać. Szkoda, że też na high nie mogę pograć ale może na yt obejrzę jak wtedy to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ludki co lepiej zrobić? bo nie chce potem żałować decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Najlepiej wyciągnąć z rozmowy z Ateną wniosek, że ktoś to na niej wymusił. Dobrze, że poruszyłeś ten problem. Trzeba będzie do moda wrócić i sprawdzić, jakie są efekty bezmyślnego działania. Ale całkiem dobrze to ty @cez137 możesz być tym testerem. Zabezpiecz sobie zapis po rozmowie z Ateną o zabiciu wojaków, a następie zagraj zabijając. A jak Ci się takie rozwiązanie nie spodoba, to wróć do zapisu i graj drugim sposobem. Nudzić się nie będziesz, bo na pewno akcja będzie mocno odmienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mod sprawdza twoje człowieczeństwo, ja nie zabiłem i dostałem hojną nagrodę od trepów w rejonie ... . Opcje na niezabicie i zabicie trepów już była sprawdzona, nie wahałem się, nie zabiłem zostałem człowiekiem nie "izłomem" - wyrodkiem. (To nie jest żadna Atena tylko Afinia lub Afonia - takie żeńskie imię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi