tom3kb Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 @Junx Ale ten CoM to dodaje tylko mechanikę z Misery, nie ma w nim oryginalnej fabuły z Zewu tak jak było w normalnej Mizerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 @tom3kb to chyba wiadome jest od początku, CoM to jest mizeria bez fabuły + coś od siebie. Autor coś tam poprawia jeszcze i chce coś od siebie dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor opublikował nowe sloty wraz z otwartym X-Ray'em, więcej na wideo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 @Junx Chyba twórcy moda lubią ten film http://www.filmweb.pl/film/W+sieci+zła-1998-5521# Tryb nie dla mnie, ja jakoś "zżywam" się z postacią, którą gram, a takie randomowe przeskakiwanie z jednej na drugą to raczej nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jakoś połączyłem (nieudolnie) TAZ'a z COM'em Skrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jest i wersja 1.0 Call of Misery. G.DRIVE: https://drive.google.com/open?id=0BzN-iDTq6pY2Y0trZEs5c01XbVU Y.DISK: https://yadi.sk/d/zWEpkVs3366jeQ MEGA: https://mega.nz/#!FVEwXI6b!mbSArZZLNbp6qLDnXdywfWTvfRsKQ7LaOiM2Ru71fdE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wersja Angielka też już jest - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/english-trans-call-of-misery-b092 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Piękna ta "Angielka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wyszedł patch 1.0c do CoM: https://mega.nz/#!oNFDkbTQ!HeLmVsUrPnYzN-uHWoavjP9wCIlW1O5N6K18OCG0Sag Nowa gra (z wersji 1.0) nie wymagana. Jak twórca moda wrzuci pełną wersję 1.0c, zaktualizuję linki w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King in Yellow Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Cześć. Nie tak dawno temu zainstalowałem CoCha z nakłądką CoM. Mój najpoważniejszy zgrzyt z modem moda jest taki, że w samym CoChu usunięto coPowy system podróży (co się pytał gracz stalkerów o to dokąd idą i mógł się z nimi zabrać). a w CoMie nie widzę śladu po Cochowym systemie kompanów. Dałoby się chociaż to drugie przywrócić, a najlepiej też to pierwsze? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 W CoCu teraz masz możliwość tych NPCów którzy są na zielono, np. po daniu mu apteczki, zabierać ze sobą, ustalając z nimi zasadę współpracy. Te zasady można zmieniać w czasie podróży, w zależności od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King in Yellow Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 14 minut temu, kondotier napisał: W CoCu teraz masz możliwość tych NPCów którzy są na zielono, np. po daniu mu apteczki, zabierać ze sobą, ustalając z nimi zasadę współpracy. Te zasady można zmieniać w czasie podróży, w zależności od potrzeb. Nie wiem o co chodzi w takim wypadku. Jak zaczynałem dwa dni temu CoCha vanillovego jako monoliciarz mogłem poprosić przechodzący obok mnie oddział w dialogu, by poszedł ze mną, i normalnie szliśmy jako drużyna, teraz tej opcji nie ma, nawet jak zacznę jako członek monolitu. Nie do końca rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nap Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ma ktoś pojęcie czy w CoM da się włączyć minimapę i licznik stalkerów dookoła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 @Nap Temat - Dział I. Dodatki Graficzne podpunkt Dodatek do HUD'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Testowałem Call of Misery z dodatkami, zrodziło to nowy problem mianowicie - jak zbiera się części mutantów? Na zwykłym CoM kupowałem nóż myśliwski i to wystarczało (ew. kupowałem ten zestaw myśliwski ale to chyba nic nie dawało), teraz gdy testowałem różne pakiety uzbrojenia (a także różne frakcje) to podczas pierwszego polowania (pierwsze zadanie od lokalnego barmana) wyświetla mi się komunikat o „braku użytecznych części". Dziabać nożem mutantów nie widzi mi się, w Misery 2.1.1 mutanty raniły moją postać bez wykonywania animacji ataku i odwrócone tyłem, uczulenie pozostało.. nie mówiąc o błyskawicznym kurczeniu paska wytrzymałości noża. Jak dotąd najlepsza kombinacja to Call of Misery + Arsenal Overhaul (do czas aż pojawi się działająca wersja TAZ), chyba rozwiązali problem Misery 1/2 gdzie nawet lekki głód powodował, że o bieganiu można było zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokx Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czy wie ktoś czy są te dodatki do CoM przetłumaczone na angielski lub polski? dodatki jak: - gotowanie przy ognisku Mówie w 5 językach ale nie po rosyjsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Z tego co widzę po plikach tekstowych, "gotowanie przy ognisku" (nazwa dodatku "Roadside Picnic 0.1", ta latarka z dynamem jest mocno klimatyczna) jest w języku rosyjskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Oficjalnie zapowiadam, że spolszczenie Call of Misery (Zew Nędzy?) jest w produkcji. Data wydania PRAWDOPODOBNIE w niedzielę, jeśli szybko pójdzie z plikami gry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King in Yellow Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Bardzo słabo moim zdaniem na rozgrywkę wpływa początkowy ekwipunek. Jasne, że mieć mocny sprzęt od początku to słabo (choć co lepsze bronie mozna przy małej dozie szczęścia ogarnąć bardzo szybko), ale poważnie, siedzenie 10 sekund w radioaktywnych krzakach może zabić, zaczynamy zazwyczaj z chlebkiem, i jednym medykamentem i kurteczką. A jakiś sensowny kombinezon kosztuje 45k rubli, no bez przesady. Szczególnie jak się startuje w jakimś miejscu gorszym niż kordon, jako żołnierz np. Monolitu. Serio? Kurtka? Ma ktoś może jakieś mądrzejsze pliki startowego ekwipażu? Chętnie przygarnę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wersja BETA spolszczenia do testów. Brak tłumaczeń pancerzy, artefaktów i pojedynczych linii/sekcji. zew_nedzy_beta.7z Można prosić o wstawienie na główną do ogłoszeń, dziękuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Błędy zgłaszamy w poniższym temacie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wyszła wersja 1.0d CoM: G.DRIVE: https://drive.google.com/file/d/0BwOuFvaxX-QbQnZVdkQ1bFZMVzQ/view Я.ДИСК: https://yadi.sk/d/-R3vXkzH3Cnx5C MEGA: https://mega.nz/#!YF8yXBwb!ZmXcTJ-Qml3Y2ODMpLuanZLdyiXnSdmvGp_lzqj_Eas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Prosiłbym o zostawienie linków do wersji 1.0C, gdyż będzie do tej wersji robiona polonizacja. Po ukazaniu się finalnej wersji będzie dopiero "przesiadka" do wersji następnej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czy wie ktoś czy addon do nowych broni jest kompatybilny z CoM 1.0d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @Kirai Z tego co pisze na ap-pro.ru to nie, TAZ i AO są przeznaczone dla starszych wersji moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi