Szczuropies515 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Szukałem takiego tematu ale chyba jeszcze go nikt nie założył. Jeśli taki już gdzieś istnieje no to usunie się ten Jak w temacie, chciałbym zrobić tu miejsce na Wasze klimatyczne lub po prostu takie screenshoty co wam się szczególnie spodobały. Zasady jak w pozostałych wątkach czyli same zdjęcia plus opis z jakiej to gierki. Sam zacznę od naszej rodzimej gierki. Cyberpunk 2077 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Z Metro Exodus 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Red Dead Redemption 2 To z Big Valley A to z Strawberry 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Wolfenstein the new order 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Skyrim Special Edition z modami 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Nekrowizja - zaginiona kompania (część 2): 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Cyberpunk 2077 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Doom 2016 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Z jakiegoś moda do Operation Flashpoint: Cold War Crisis(gdy zobaczyłem te wybuchy po strzale z armaty musiałem to uwiecznić!) Screen ma już dobre paręnaście lat. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Red Dead Redemption 2 Gaptooth Ridge Nie tylko w zonie mają ślepe psy, w Armadillo niestety też psina zachorowała 😞. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 @MOS plusik za Flashpointa wciąż mam na jednym kompie zainstalowanego. Ten mod to chyba był ECP bo on "odpicowywał" tą grę graficznie. Te eksplozje tak mi się kojarzą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 CoD Warzone 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Yakuza Kiwami 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Fallout 2 z Restoration Project updated, zawsze chciałem przejść ostatnią lokację w widowiskowym stylu ale musiałem najpierw podpakować postać i dobrze ją rozwinąć by to było możliwe. Sporo kosztowały mnie implanty, koszt operacji i pancerzy nawet na 30 poziomie i powtarzaniu starć wokół San Francisco bije mocno po kieszeni. Piękna noc pod wieżą zegarową w Lądku Zdroju Vampire Masquerede Redemption Grałem wiele lat temu w demo tej gry, gdy było w CD Action (gdzie próbowaliśmy się wydostać z krzyżackich lochów), dopiero później zabrałem się do niej na poważnie. Przebudzenie kilka wieków później w czasach współczesnych niedługo przed rozpoczęciem 2000 roku, gdzie powstrzymujemy jeden z kataklizmów jaki miałby się pojawić u progu nowego milenium. Niestety broń palna jest do kitu w większości przypadków a amunicja kosztuje. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Stary dobry Doom z Brutal modem 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 World of Tanks 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Red Dead Redemption 2 Spoiler 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nekrowizja - zaginiona kompania (część 2): 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Project Brutality 3.0 Edytowane 14 Października 2021 przez sus 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 World of Tanks 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 20 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Brothers in Arms: Road to Hill 30 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Takie tam powroty do Fallouta, nie kończące się. ;P Fallout 3 z modami rzecz oczywista. Chinole na Alasce i odbicie Anchorage. ;P 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 ... Zrobiliśmy absolutnie wszystko, aby już nigdy nie móc tam wrócić. Wybraliśmy sobie los nędznych szabrowników. W pośpiechu, jak szczury, jak złodzieje, plądrujemy to śmietnisko, które było naszym domem i szabrujemy to, czego jeszcze nie wyszabrowano przez ostatnie dwadzieścia lat, znosząc to do naszej kryjówki. Naszego Metra. Metro 2033: Redux 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Już od dłuższego czasu nikt nic nie wrzucił, a więc.. Gothic: Othello Mod Spoiler 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 These are the voyages of the starship Unreliable... Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi