Ignachinio Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Ulalala a co to się stanęło? @Crassus ale wiesz że możesz podjeść do NPC i zagadać? Prawda zdajesz sobie sprawę z tego. I rozumiem, że ogarniasz podstawkę chociaż na poziomie zaawansowanym? Byłeś w podziemiach powiadasz.. Już wiesz do czego możesz dojść. I teraz zastanówmy się kiedy pojawił by się twój post jakby się okazało, że od początku sobie koksisz na mapie? Ad 2. Podejrzewam że pewnie z Snajperem od Fenira się strzelałeś. Jest śmiertelny wystarczy go zajść od tyłu i walnął w głowę z obrzyna. Mam nadzieje, że pomogłem O jakich innych błędach mówisz z chęcią wysłucham co tam się stało? Przeciwnicy są tak ustawieni abyś po 300 godzinach gry także miał jakieś trudności a nie mordować wszystko. Co do broni i amunicji to jest minimalna ilość jest spowodowana tym abyś nie miał od razu milionów pocisków na początku przy takiej ilości przeciwników. Generalnie widzę, że nie masz pojęcia na co się porwałeś zainstalowałeś najtrudniejszego moda i frustracja wywaliła już po godzinie. A gdzie schowki, skakanie po słupach i panowie z Ostatniego Dnia. Ograj sobie coś łatwiejszego. Jak już jednak zostaniesz przy tytule. Nie bój się tutaj pytać. Zawsze pomożemy no i pamiętaj, że istnieje sporo ułatwień do pobrania dla moda które sprawią, że gra będzie przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @Crassus no to nie, bez obrazy ale niestety musisz się raczej od niego odbić. Jeśli chcesz sobie pograć w "soliankę" ale bez tego masochizmu z OPka to sobie sprawdź tego... Poziom trudności praktycznie jak w normalnych modach do Stalkera, a fabularnie/zadaniowo i gameplayowo to w sumie prawie "to samo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca S w tej wersji ustawienia schowków? Bo chce ustawić rzadkie przed rozpoczęciem gry a w opcjach nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca W tej wersji od razu masz rzadkie. Inne nie występują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października Jak komuś mało szukania schowków w OPku to wyszedł nowy dodatek fabularny "Schowki Deimosa". Szukamy w nim 50 schowków, jest w nim też dodane parę nowych rzeczy, ze 3 artefakty, jakaś giwera i pancerz. Żebyście wiedzieli czego się spodziewać 😏 krótki trailer. Nowa gra nie jest wymagana. Szczegóły kiedy zaczynają się zadania w temacie moda na Ap Pro. Tam też poradnik z yt z szukaniem schowków. A mod niby w wersji rosyjskiej, ukraińskiej i po angielsku. Ps. Tylko mod wymaga Opka z patchem z 15.03.2023r. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października Schowków w OP-ku nigdy dość, zwłaszcza tych trudno dostępnych Po trailerze widzę, że już mi się podoba @tom3kb zrobiłeś mi dzień Miesiąc temu stanąłem na ostatniej linii fabularnej z ogniskiem rodzinnym i weny zabrakło żeby skończyć, ale teraz będzie trzeba jak do tego jest wymagany ten nowszy patch, bo ja gram na starszej wersji. Więc przed update'em trzeba skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października Schowki w tym niewidzialne, reszta w zakładce: Spoiler https://www.youtube.com/results?search_query=сталкер+ОП+2.2+все+тайники%2C+тайники+деймоза Jakby co to pisać, znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października No i to jest konkret. Coś się dzieje. Zbliżam się do końca Opka to wypada to zakończyć z hukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi