vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Pobrane, odpalone zagrane: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @vidkunsen - rzuc linkiem. BTW; jakieś "myki" instalacyjne są, czy jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 No w końcu wyszedł bo tylu miesiącach czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Boberm - pobierasz, instalujesz, ustawiasz pod swoją wersję strefy i grasz: https://disk.yandex.ru/d/2rwhgocTSMT3sA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlafWener Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Gdzie można pobrać modyfikację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 p.s. już mam to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Panie i Panowie, spokojnie - @Agrael już tworzy wstawkę. Forum moda OP-2.2 to http://bar-reaktor.stalker-worlds.ru/forum/topic/11979-ssylki-i-tekh-podderzhka/ Łącza do pobrania: http://torrent-stalker.org/viewtopic.php?t=21917 https://disk.yandex.ru/d/2rwhgocTSMT3sA https://drive.google.com/drive/folders/1-FQI9wgds2ejHrQHlMRI6Jw7dR-P5sYb?usp=sharing Edyta: @vidkunsen będę ci dozgonnie wdzięczny jeśli udzielisz mi informacji czy w opcjach dostępny jest twój ulubiony "slang"? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Sorki, znalazłem Cytat Команда переводчиков: Украинский: Krechet_,do3ep, Iorveth, Котобегемот, Moonwell, servo, jarni sam Английский: Krechet_, Ringer, Tuxuu, rerankar, psychedelist, Nooobka, GoldringZaugel, avralin, Lord_MyDak, han2981, fignuts, pukekiller, Osteos, papa_oskar_whiskey, Expo88, RiotOfDoom Француский: kahului, Tremens, Gibe Польский: kobal, trurl3, Metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Drodzy Moi .... a może jakiś torrent bez konieczności rejestracji? Edit: juz niekoniecznie - z Google poszło raz dwa:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Jest nowa lokacja - Dworzec, znana z moda SDFZ - Lost Story ale chtba w tonacji jesiennej lub letniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @Ignachinio w creditsach na Ap Pro jest polska wersja i wymienieni tłumacze: kobal, trurl3, Metek58 Ale nIe wiem czy to się tyczy po prostu poprzedniej wersji czy spolszczenie było aktualizowane? Wyjdzie w praniu. @edit A nie zauważyłem, że wcześniej już creditsy były wrzucone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Niezła jazda! Aby dostać się do melinoszałasu wora sidora należy się zbadać u doktora. Tenże kopsa nam swoja miksture po której lądujesz w pieczarze (gdzieś między tzw. śmietniskiem - swałka a Agropromem) tam dzika jazda az dojdziesz do Górnika który kopsa ci swoja miksturę i zas jesteś na Kordonie. Teraz do sidora a w skrzynce u niego twoje fanty. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Tylko _east _east na razie w miare wyglada. Ale ja i tak nie pogram ,dopóki nie dobiorę się do pliku effector i nie zlikwiduję tego kołysania...nie mam tyle łychy żeby się wyrównało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @Buber kołysanie głowy w czasie chodzenia? A to mogłeś chyba w user.ltx zmienić cam_inert na 0 i głowa się nie bujała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @tom3kb Można to zrobić w menu głównym ,ale dalej nie jest to zupełny brak kołysania, ja niestety mam dyskomfort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 No , to teraz tylko jeszcze potrzebna mi gamedata z dodatkami - i mozna pomyslec o grze w jakim rozsądnym reżimie😜. Bo po kufajmańsku -brrrrrrrrr :-))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wszelkie dyskusje o OP-2.2 proszę prowadzić w tym dziale. Dyskusja o Spolszczeniu z OP-2.1 - KLIK Pozostałe opisy nowości, które zobaczymy w OP-2.2 - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Jak sprawa ze spolszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 @Zwinny Powyższy wpis nad Twoim i pierwsze KLIK. Tam masz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 2 godziny temu, Zwinny napisał: Jak sprawa ze spolszczeniem? Na tą chwilę przypasowali spolszczenie od OP 2.1 Trzeba grzecznie poprosić naszych wspaniałych Tłumaczy aby zerknęli na to co jest nie przetłumaczone w OP 2.2 i uzupełnili jakby dali radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nareszcie 😜 jakas odmiana w zagrożeniach : szczurki mogą okazać sie niebezpiecznymi przeciwnikami dysponującymi bronią biologiczną😉. Rodzaju "traktunku" , czyli jakich piguł srogich użyć w celu usunięcia zagrożenia z organizmu jeszcze nie rozgryzłem:-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jest do tego moda unpacker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 The oofed one - jest plik (1.95 Mb): " op-2.2.exe " który pobierasz z innymi plikami, klikasz i wstawiasz moda tam gdzie chcesz w trakcie instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 17 minut temu, The oofed one napisał: Jest do tego moda unpacker? rzuć okiem na temat kilka linijek wyżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dlaczego nie mam uprawnień do zawartości jaką podał @boberm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi