Zwinny Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Że jak? XD U mnie nigdy czegoś takiego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 dobra już wiem jak się nie ma zbroji jakiejkolwiek to tak się dzieje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 W dniu 6.01.2023 o 10:41, coles313 napisał(a): Jest coś takiego jak artefakt Teleport ? Jest. Ale proponuje wgrać łatkę na teleporty z OP 2.1 gdy było to normalne. A nie utrudnione na maksa. Generalnie zamiast poprawić błędy z OP 2.1 pododawali na tą chwilę masę badziewia. Które nie utrudnia a wkurza. Ktoś ogarnia do sejfu w bazie wolności kod? BO ten z OP 2.1 nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @Ignachinio Coś znalazłem, ale widzę, że ten sejf jest związany z jakimś zadaniem. O ile to ten sejf: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Tak dokładnie o to chodzi Oczywiście nie mogło być za łatwo i zmienili kod.. Co za ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Właśnie też mam to zadanko więc się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 A jak byłeś na posterunku po to też miałeś najazd z 60 najemników? Przecież to jest bez sensu. Mordujesz ich jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Jeszcze tam nie byłem bo mam uraz po op 2.1 XD Najpierw chciałem się uzbroić dobrze Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Mi się jeszcze z dwie pijawki tam pojawiły i emisja na dokładkę. Generalnie bajzel straszny. Ale z tym karabinkiem co Ci tam wpada w łapy to mordujesz jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zmienili lokalizacje wykrywacza metalu w bazie wolności? Rozwaliłem wszystkie skrzynki i też w tej budce obok tunelu i nigdzie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Jeśli wszystkie skrzynki rozbiłeś i nici, to jest jeszcze jedno miejsce za oknem pomieszczenia, naprzeciw krat ich magazynku. Prawe okno, trzeba bardzo się przytulić i prawy dół w kącie lukać. Jak tam nie będzie, to lipa, trzeba szukać jeszcze przegapionej skrzynki. Na te okno trzeba jakoś wskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Nie ma nigdzie tego wykrywacza, pozaliczam inne zadania to może dopiero wtedy zatrybi i się zespawnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 A w wagonie byłeś? Tu link do wszystkich wariantów ze skrzynkami i możliwościami lokalizacji tegoż wykrywacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ja miałem na wejściu w chatce wartownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Jak wykraść ten pkm z placu maszynowego dla swibłowa? W jaki sposób bym tam nie podszedł to mnie widzą i misja nieudana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Zwinny Tu masz pokazany jeden ze sposobów. https://www.youtube.com/watch?v=Q1JDFhmU-Cs To strzelanie z boku parku było do nikogo, a miało na celu wywabić "obrońców" pomieszczenia. Ale całkiem dobrze może to się odbyć bez niego. Tak jak na tym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=zHm302_VrMY Jedno musisz pamiętać, wchodzisz zawsze po tej cysternie na dach i zeskakujesz przy schowku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Misja typowo wybiórcza. Tryb skradania w grze która go nie posiada. Ja to zrobiłem na pałę. Pyk pyk. Wskoczyłem i udało się. Ale generalnie to jest głupia misja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Mam mały tip na biomasy i tych ultra kontrolerów, można włączyć widok z trzeciej osoby i wtedy obraz jest normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zwinny - nic nowego, tak sie gra w Reborny gdy kontrolery atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @Zwinny Te biomasy na Bagnach? Jeśli dostaniesz się na kratownice mostu do Tuzli, to na nich jest miejsce gdzie nie sięga oddziaływanie psioniczne, za to jest doskonały widok tak na biomasy jak i kontrolerów. Mając snajperkę, odstrzeliwujesz ich po kolei, nic się przed tobą nie ukryje. Dotarcie do mostu jest po torach na które wchodzisz przez wyrwę w płocie i gdzieś na wysokości pomiędzy trzecią a czwartą podporą dla trakcji. I pod bramą do mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Albo arty na promieniowanie i heja przez wodę Polecam tą metodę Ktoś robił zadanie dla Kałmuka na te kwiatki na lek dla Kota? Gdzie to znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @Ignachinio, jeśli nadal szukasz tych kwiatków, to są dobrze ukryte w powalonych drzewach i trzeba zanurzyć się w gałęziach, a o miejscach ich lokacji jest info w zadaniu. Ja mam pytanie o kropki wrogów na minimapie. Czy ktoś ustawiał sobie te czerwone kropki, aby były pokazywane jak inne, nie tylko chwilowo po wzrokowym kontakcie z wrogiem? Mam na myśli to, aby pojawiały się, jak kropki przyjaciół, czy neutralnych. Jeśli tak, to proszę o zapis ustawień i w jakim lub w jakich plikach to jest. Proszę pisać na PW. To co wrogowie mogą i potrafią zrobić w likwidacji GG, niekiedy przekracza zasób nerwów. Potrafią na hita brać, cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Na hita to pół biedy Zwykli bandyci albo najemnicy w tych średnich pancerzach wytrzymują po 4 trafienia w głowę z WSS. Ale to jest nic w porównaniu z samosterującymi się granatnikami które po wystrzale zawsze trafią w Ciebie. Kwiatki znalazłem. Zadanie z serii irytujące. Już wolałem jak rosły na bagnie w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Gdzie jest to urządzenie w dziczy co trzeba je detektorem znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Zwinny O to chodziło? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi