Agrael Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 @Ignachinio Tak. Za każdym razem, gdy próbowałem wejść na dach, to ginąłem przez działka, ale już zdobyłem to PDA. Sprawa na ATP też się rozwiązała. Trzeba zabić przywódcę bandytów i generalnie wszystkich bandosów - wtedy przyleci Szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 A to nie łatwiej z dołu ustrzelić to działko. Wiem jest to frustrujące ale da się. Za kamienia i ładujesz bo statywie. Nie wiem czy już zrobiłeś Magazyny Wojskowe ale L-300 Snajperski jest idealny do takiej zabawy i na początku jest najlepszym karabinkiem w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 @Ignachinio Na Magazynach jeszcze nie byłem, ale tak - rozwaliłem te działka. Ogólnie to staram się robić wszystkie te zadania, które mogę, zanim popchnę główny wątek. Pamiętacie może, jak wykonaliście zadanie dla Sidora odnośnie do dokumentów, które trzeba wykraść na posterunku? Jeżeli zaatakuję wojskowych, to przylatuje śmigłowiec i po zawodach, a nocą ciężko ukraść dokumenty będąc niezauważonym. Sprawa rozwiązana. Wcześniej po zabraniu skrzynki nie pojawiał się Busty z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Wie ktoś gdzie są schowki tubylca na cea2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 2 godziny temu, Zwinny napisał(a): Wie ktoś gdzie są schowki tubylca na cea2 ? Proszę bardzo: Spoiler Lub tu: Spoiler 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Wie ktos moze jak wyleczyc sie z choroby (ikona zielona z chemikaliami ) bo po jakims czasie ekran zaczyna sie mazac i ciezko grac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @Rodrii leczysz się surowicą, takie pomarańczowe tabletki, kupisz np u Adrenaliny na Agropromie, zawsze lepiej mieć pare paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Jeśli ktoś planuje sobie zrobić przerwę od gry i do niej wrócić po pół roku nie warto. Ja zaczynam mimo wszystko od nowa. Za dużo rzeczy nie pamiętam. Nie wiem komu i co miałem dostarczyć. Tak więc jedziemy jeszcze raz od nowa. Życzcie mi powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 W OPku przerwa jest raczej niewskazana. Za dużo jest zadań do ogarnięcia. Opłaca się iść na Bagna przed X-16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Generalnie powiem tak. Ja teraz fabułę będę robił tak aby jak najszybciej odblokować jak najwięcej lokacji. Ale generalnie możesz iść na bagna. Zrobisz sobie zadania dla CN tylko pamiętaj, że tam jest już Hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Ktoś mi powie co tu się od... wyczyściłem Agro udałem się przejściem na Kordon (ucieczka z dokumentami) no i idę do Sidora zero zadań. Nie chce ani zobaczyć papierów ani nie wysyła mnie na posterunek. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 @Ignachinio Czekaj, ale jak to z Agropromu na Kordon? Chodzi o zadanie, (w sumie, to z oryginału) zabrania teczki z dokumentami? Dokumenty trzeba oddać Barmanowi. Chyba, że chodzi o X-18, to po wyjściu z labu idziemy przez (Mroczny parów? Ciągle mi się myli nazwa tej lokacji, bo w każdym modzie jest inna) do Sidorowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 No z Agro z walizką na Kordon i tam zawsze mogłem mu pokazać co tam jest. Ale spoks może mylę zadania no nic jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Mógłby ktoś mnie naprowadzić gdzie szukać szturmowego AN-94 i tego wyjątkowego płaszcza bandyty dla barmana z cyklicznych zadań? A no i te zadanie z fotografiami opłaca sie tym zajmować bo jak widze ile tego to mi sie słabo robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @Rodrii Jeżeli chodzi o szturmowy AN-94, to nie mam pojęcia. Tzn. jest to kolejne zadanie, które występowało w oryginalnym CCz i z tego, co pamiętam, to bandytę, który posiadał ów broń, można było znaleźć w Dolinie mroku i podziemiach Agropromu. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to sprawdzenie właśnie tychże podziemi. Wyjątkowy płaszcz czasami można znaleźć przy martwych bandosach. Z tym że jest mocno uszkodzony i trzeba go naprawić. Kto wie - możliwe, że dostajemy go też jako nagrodę za wykonanie jakiegoś zadania. OP-2.2 to gigantyczny mod, więc prędzej czy później sfotografujesz każdą anomalię i każdego mutanta. Ja już się uporałem z anomaliami, bo to łatwizna. Możesz rzucić okiem na ten filmik: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 33 minuty temu, Rodrii napisał(a): Mógłby ktoś mnie naprowadzić gdzie szukać szturmowego AN-94 i tego wyjątkowego płaszcza bandyty dla barmana z cyklicznych zadań? A no i te zadanie z fotografiami opłaca sie tym zajmować bo jak widze ile tego to mi sie słabo robi. Szturmowy AN jest do zdobycia na ATP (lokacji) za zadanie cykliczne. Płaszczyk może być w trupach albo schowkach generalnie musisz grać i ubijać bandytów. Foteczki fajna sprawa a i nagroda fajna a jak nie chcesz się męczyć to w barze możesz ulepszyć aparat i będą leciały jak samograj foty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Myślałem, że mnie krew zaleje. Chodzi o zadanie "Niezwykły kontroler", które zleca Swibłow. Spoiler Samych kontrolerów było chyba z czterech, a do tego zombie. Okej - z tym sobie poradziłem, ale później, gdy zbliżamy się do chaty, to pojawia się ten właściwy kontroler + jakieś biomasy. Człowiek się tylko zbliżył, a już ginął. Koniec końców zadanie zaliczone, ale tyle straciłem amunicji, że brak słów. Swoją drogą, to wiecie, jak naprawić broń białą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @Agrael w poprzednich wersjach podobno Wasilij na Bagnach naprawiał broń białą to pewnie i tutaj. A co do takich chamskich zagrywek w opku jak te z biomasami to ja już od razu lecę do opcji i od razu chwilowa nieśmiertelność 🤗 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Jest tutaj adrenalina co daje chwilowo nieśmiertelność , ja dopiero jedną znalazłem w schowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @tom3kb W teorii (według Swibłowa) był to niezwykły kontroler, to mógł się odpowiednio przygotować, ale mimo wszystko autorzy przesadzili. Zwłaszcza, że na Bagna mamy dostęp na wczesnym etapie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mruwneike Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 19 godzin temu, Agrael napisał(a): Swoją drogą, to wiecie, jak naprawić broń białą? @AgraelŻeby naprawić broń białą w 2.2 potrzebujesz specjalnego remzestawu, takiego jak te dla broni i pancerzy. Niestety ten zestaw jest niesamowicie rzadki, jest ich limitowana ilość i duża ilość z nich to nagroda (między innymi) za te duże zadania zbierackie. Jaką broń białą chcesz naprawić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Jest patch który powoduje, że broń biała się nie psuje i go polecam. Brak możliwości jej naprawy powoduje, że tak ona się do niczego potem nie nadaje. Biomasy i kontrolery? Wysysacz najlepszy granacik i daleki rzut. Albo cudo od Akima FN z celownikiem sam wykrywa syf. Ewentualnie ulepszona lornetka także ma auto namierzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Dzięki @Mruwneike za podpowiedź. Młot dwuręczny. Jest bardzo skuteczny przeciwko niektórym mutantom. @Ignachinio Na tym etapie ciężko o lepszą broń. Lornetkę i aparat fotograficzny można ulepszyć u Docenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Tak. Można aparat to numer jeden do ulepszenia. Młot jest najlepszą bronią jeszcze bardzo długi czas. Większość potworów schodzi na strzał z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Jeszcze kilka pytań😂 Jak w tej wersji jest z akumulatorem do egzy po x16? Nie byłem jeszcze na bagnach ani atp wybieram się teraz nad Jantar to chyba nie ma większego znaczenia kolejność o ile dobrzee pamiętam z NS była w miare dowolna? Dużo jest schowkow jak ten w tunlach po x16 z teleportem? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi