MOS Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Na drzewku w oazie jest kartka, art jest w bazie rakietowej(drzwi z zamkiem kodowym) to ta baza obok bunkra naukowców, i przed wejściem na drabinę jest schowek. A ja sobie go odpuściłem, mod na zasadzie: fabułę z końca damy na początek, a z początku na koniec. Do tego wrzucimy grubymi nićmi szyty wątek szukania skrytek. Jak jeszcze w Prypeci jakoś to szło i miało ręce i nogi, tak na Janowie już zachodziłem w głowę co autor miał na myśli. Zaton to już wyższy poziom, domyśl się co masz robić... I to szukanie schowków po tych oględnych opisach(naprawdę mi się nie chciało). Taka słabizna. Aby wyjść z Prypeci potrzebujesz 20000, dobrze że zbierałem kasę od początku i szukałem npc-ów którzy chcą kupować, bo był był w dup... nazbierałem 20200ru(a gdybym nie zbierał kasy od początku?). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 MOS - mi także sie ten mod "spodobał". Taki tajemniczy jak patol po wypłacie przed swoja kobitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Zaczynam właśnie pobieranie tego moda i teraz pytanie czy opłaca się w niego faktycznie zagrać bądź w całości go przejść a moim głównym pytanie jest to czy ten mod jest takim drugim Death City Breakout czyli masz tutaj dokumenty i ich szukaj czy może jest to coś z rodzaju SGM lub OP (chodzi tutaj o najróżniejsze zadania nie koniecznie tylko i wyłącznie szukanie dokumentów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 @guccimucci5 ja np bardzo szybko go porzuciłem, za dużo czystego Zewu Prypeci z lekko zmienionymi niektórymi zadaniami. Co jest fajne to przyjemnie się strzela z dodanej paczki broni. Odpal i sprawdź ja np za dobrze znam Zew i mnie ten mod znudził, a to szukanie tych klamotów Pantery to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ja gry też nie mogę ukończyć bo nie ma drugiego kluczyka w skrytce pod Żelaznym Lasem na Zatonie.Jeden znalazłam ale drugi jakby go nie było tam gdzie miał być skrytka jest pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Może odpowiedź znają ci co możemy im "naskoczyć" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @Karozilla Mogę Cię zapewnić, że mod jest do przejścia aż do napisów końcowych, bo go przeszedłem. A gdzie jest schowany 2. klucz, zobacz od 15:00 https://www.google.com/search?q=YT+Stalker+Хабар+Пантеры+Затон+++ключи++SPACE+VORASH&client=firefox-b-d&ei=tfLUY52VNcLRqwHl5ICIBQ&ved=0ahUKEwjdw96jger8AhXC6CoKHWUyAFEQ4dUDCA4&oq=YT+Stalker+Хабар+Пантеры+Затон+++ключи++SPACE+VORASH&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQDDIFCCEQoAEyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAE6CggAEEcQ1gQQsANKBAhBGABKBAhGGABQlQ1YkSxgzbwBaAFwAXgAgAGTAogBxQOSAQUwLjEuMZgBAKABAaABAsgBB8ABAQ&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:195ee5d3,vid:MmAez2_MZ98 Ja nie wskakiwałam do dziury od razu, przeszedłem za dziurę i otworzyłem plecak w niskim przysiadzie. Ale obejrzyj filmik od 9:00, bo wcześniej trzeba zabrać jeszcze jeden schowek z dokumentem zawierającym składnik kodu. 13:30. A jeśli ten klucz masz, to gdzie jest ten koło łódki, masz od 0:30. Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @Karozilla Napisz, czy się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi