kofobew Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Pytanie mam, bo mam artefakty których "właściwości nie zostały jeszcze zbadane" Jak je zbadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Szczerze mówiąc, to nie pamiętam, ale czy wszystkie właściwości artefaktów muszą być z góry "zbadane"? W końcu to twory Zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Gra często wywala podczas ładowania poziomu ale z tego długiego loga co się tworzy nie idzie odczytać gdzie leży błąd lub ja nie mogę znaleźć. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek21 Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Próbowałem użyć spolszczonego spawnera, ale nie działa. Potem pobrałem rosyjski i ten udało mi się uruchomić, no ale nie znam języka więc dałem sobie spokój. Da się jakoś uruchomić ten spolszczony? I jescze jedno - czy stalkerzy z imionami są nieśmiertelni? Władowałem dwie salwy ze strzelby w tego bandytę pracującego dla Dzika i Frajera i przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi