boberm Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Godzinę temu, Zwinny napisał: Zdefragmentowałem całą partycję i nic to nie dało na ścinki, sprzęt mam z profilu ale i tak powinno śmigać na full detalach, gdzie takie gta 5 działa bez zacinek na wysokich A dysk? SSD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dobrý den. Mám problém z Kuzněcovem.Je už pět herních dnů raněný.Leží na zemi s volá o pomoc.V dialogu mu nemohu dát lékárničku.Naskočí jen dialog rozloučení.Jak ho uzdravit?Mám pro něj hotové questy a nemohu je dokončit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jeśli dobrze zrozumiałem Kuzniecow został ranny i nie możesz go uleczyć? Niestety ale to chyba oznacza powrót do wcześniejszego save. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 40 minut temu, Ignachinio napisał: Jeśli dobrze zrozumiałem Kuzniecow został ranny i nie możesz go uleczyć? Niestety ale to chyba oznacza powrót do wcześniejszego save. To je pět herních dnů. Nejde to jinak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @Hobby niestety wrogich NPC-ów nie można leczyć w OP 2.1. Tak przynajmniej napisano na stronie twórców moda: Cytat 31. Вражеских нпс теперь нельзя лечить. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Mam problem, wyłączyłem zwęglacz i teraz nie ładuje mi się przejście na magazyny, mogę iść dotąd aż wpadnę pod tekstury.Wczytywałem też zapis od razy po wyjściu z labu i nadal nic Może ktoś u siebie sprawdzić? Może to ma coś związanego z godziną grozy która się odpala, tylko że nie da się jej wyłączyć przez menu przejscie.dds przejscie.sav Edytowane 28 Maja 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 To normalne rozwiązanie fabularne. Tak było już w Soliance. Przejście z Radaru na Magazyny musisz sobie kupić u Informatora w Barze. Powinieneś mieć przejście na Jantar, a jeśli nie to na Radarze można było odkryć informację o przejściu do Doliny Mroku, tylko teraz nie pamiętam gdzie to było. Albo przy ciałach naukowców, niedaleko wejścia do Warlabu, albo w wagoniku przy zawalonym tunelu, na końcu pierwszego odgałęzienia z prawej strony głównej drogi, tego przed drogą do Prypeci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Barman za jedno z zadań daje teleport z każdego miejsca do Kordonu. Warto taki awaryjny teleport sobie pozyskać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 W wagoniku przy tunelu odblokowujemy to przejście. Natomiast z doliny na radar namiary dostajemy od Woronina za kwest z walizką o ile dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Trochę dziwne rozwiązanie, każdy powinien pomyśleć że coś się zbugowało no ale skoro tak to poszukam przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Szybkie pytanie. Czy Pat i Pataszon są potrzebni po tym jak ich uwolnimy z rąk monolitu na agropromie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Trzeba ich zaprowadzić do centralnego kompleksu i z nimi porozmawiać. Póżniej chyba nie są potrzebni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 No tak o to mi chodzi, po wykonaniu tego zadania czy są potrzebni, bo nie mogę nijak ich uratować przed wojskiem i bandytami, a nieśmiertelni nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ponowie schowek kolekcjonera na jantarze. Jest za płotem przy wyjściu z X-16 jak się do niego dostać? Bo za płotu nie mogę? Pomoże ktoś albo jakiś filmik podeśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @Ignachinio Pierwszy na tym filmie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Dzięki ogarnąłem.. Jeszcze jedna dziwna sprawa x-16 pierwszy poziom obok windy na drabince na dół leży paleta nie idzie jej przesunąć.. Ktoś wie o co chodzi jak to zniszczyć/przemieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 To taki środkowy palec w naszą strone od twórców, żeby się pomęczyć. Postrzelaj pod kątem na kucaka ze strzelby i sie powoli będzie przesuwać. Pociesze cie jeszcze... przy wyjściu z X-16 będzie druga taka xD ale tamta już łatwiejsza. Wystarczy, że poskaczesz po niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @Ignachinio shift + f możesz podnosić przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @kondotier Witam ,jak wgrać ten spawner do gry i jak go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Kanon1022 - otwierasz moda i w 2 oknie spawner - gamedatę i elementy z gamedaty ze spawnera zamieniasz w modzie - zaznacz, przenieś, upuść i klikasz tak gdy mowa o zamianie. Potem zazwyczaj F1 lub w opcjach w menu jest dostęp do spawnera, niektóre spawnery działają pod klawiszem S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @vidkunsen Dzięki , ale nie działa może trzeba coś dopisać we właściwościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @kanon1022 By spawner działał musisz mieć zczitowany silnik gry, odpowiada temu plik xCore.dll do Twojego obecnie zainstalowanego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Panowie czy w OP-2.1 za osiągnięcia nie ma już schowków specjalnych? Czy są one tak daleko, że po prostu jeszcze do nich nie doszedłem na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Ignachinio napisał: Panowie czy w OP-2.1 za osiągnięcia nie ma już schowków specjalnych? Czy są one tak daleko, że po prostu jeszcze do nich nie doszedłem na mapie Jak było w OP 2.0 tak jest w OP 2.1. Ergo -są. Jak zwykle niewidoczne plecaczki. Edytowane 30 Maja 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 W dniu 28.05.2019 o 10:00, Anton Gorodecki napisał: @Hobby niestety wrogich NPC-ów nie można leczyć w OP 2.1. Tak przynajmniej napisano na stronie twórców moda: Takže pro ty kterým se podaří najít raněného Kuzněcova a nejde navázat dialog.Musíte na chvíli upravit plik gamerelation.ltx a udělat z vojáků přátele.Potom můžete Kuzněcova léčit.Po vyléčení vymažete plik a pokračujete normálně dál. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi