boberm Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 9 minut temu, DelaQxi napisał: Witam ponownie znowu mam problemik, gdzie znajdę schowek sowy w zakładzie metalurgicznym? Ma być na podstacji zasilania, ale .. nie wiem jak wygląda podstacja zasilania w stalkerze 😅 jak mi się nie pozajaczkowąło- to w piwnicy na zbiorniku wystającym ze sciany.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @DelaQxi Nie napisałeś co ma być w schowku. Tu masz schowek z notatką: https://www.youtube.com/watch?v=tuBH8qmcUDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Dokładnie tutaj gdzie kursor Edytowane 8 Marca 2022 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Schowek z notatką dla ducha, dokładnie, niestety po translatorze i filmikach na YouTube nie mogłem znaleźć, a niestety opek ma to do siebie, że nie ma znaczników celu w dużej mierze 😄 dziękuję za pomoc 🥰 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @DelaQxi Daję wideo, ale w ciemno. Prosisz o pomoc, to pisz na jakiej to ma być lokacji. A tak to jest wróżenie z fusów. https://www.youtube.com/watch?v=0k6MkwslMpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 godziny temu, kondotier napisał: @DelaQxi Daję wideo, ale w ciemno. Prosisz o pomoc, to pisz na jakiej to ma być lokacji. A tak to jest wróżenie z fusów. https://www.youtube.com/watch?v=0k6MkwslMpg Z całym szacunkiem, napisałem na stronie 239, ostatni post, że potrzebuję lokalizację schowka sowy w zakładzie metalurgicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kiedy pojawia się doktor w Prypeci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @carlopapa Doktor pojawi się gdy znajdziesz jego notes w bazie monolitowców w Prypeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Dzięki serdecznie bywałem w tej bazie kilka razy i notatnika nie było a teraz się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Kolejne pytanko co trzeba zrobić aby od Sacharowa otrzymać zadanie na torbę z CEA-1 i otrzymać od niego przejście z ATP-Prypeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 3 godziny temu, carlopapa napisał: Kolejne pytanko co trzeba zrobić aby od Sacharowa otrzymać zadanie na torbę z CEA-1 i otrzymać od niego przejście z ATP-Prypeć?? Po wyłączeniu aparatury w X 16 i wykonaniu zadan dla Kalinina na ATP ( nie pamietam czy wszystkich) - zadanie jest dostepne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Super dzięki tak czułem 5 lat temu grałem w OP-2 i powypadało mi wszystko, a zostały mi dla Kalinina tylko noktowizory. Niestety po wykonaniu wszystkich questów Kalinina na ATP łącznie z bimbrem dla bandytów ciągle Sacharow nie ma dialogu na temat tejże torby 😔 a przejście potrzebne po medalion dla doka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 a nie było tak, że trzeba było zrobić zadanie na wieżyczkę dla Czapy ? dopiero potem można było brać się za Sacharowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 W/g https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_kvesty_jantarja_i_dikoj_territorii/9-1-0-703 - zadanie pojawia sie w/g załaczonego schematu. Ale głowy juz teraz nie dam, czy aby nie pojawia sie zaraz po pierwszej wizycie w X16 a potem juz nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Cytat a nie było tak, że trzeba było zrobić zadanie na wieżyczkę dla Czapy ? dopiero potem można było brać się za Sacharowa Wieżyczkę już zrobiłem dawno. Cytat czy aby nie pojawia sie zaraz po pierwszej wizycie w X16 a potem juz nie...... Prawdopodobnie tak, ale jako że borykałem się z ciągłymi wylotami z logiem "out of memory" to nie chciałem brać wiele zadań od NPC-ów żeby jeszcze nie pogarszać, a medalion dla doka już mam podciągnąłem sobie skok i wskoczyłem na ten wieżowiec tylko czy to nie skomplikuje bardziej fabuły w przyszłości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Jest jeszcze schowek Striełoka na drzewie - pojawiający sie po wedrówce po linach między budynkami . A na budynek do tej pory teleportowało się via przejście na ATP. Ale jak udało się raz - to pewnie i pózniej także będzie można skorzystac z tej "drogi":-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Chodzi Ci o mój wskok na wieżowiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 3 minuty temu, carlopapa napisał: Chodzi Ci o mój wskok na wieżowiec?? Ano:-))) Chyba że znajdziesz jakąś inna drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) @carlopapa Jeśli chodzi o torbę, to w 2,2, mi to zadanie zaskoczyło bardzo późno, więc wniosek że tylko po pierwszej wizycie w x16 odpada, po sejwach widzę że dopiero jak zrobię zadanie "Sygnał dźwiękowy" to mi daje na "Torbę...", a to jest zadanie Saharova, jak robisz minigun dla Adrenaliny Edytowane 11 Marca 2022 przez tom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Właśnie chodzi o to, że Adrenalina oprócz dysku na ATP który już dostał nie ma żadnego dialogu odnośnie miniguna. Magiczna jest ta gra właśnie Adrenalina zaczął gadać odnośnie miniguna ogarnę to i dam znać czy pomogło z torbą dla Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @carlopapa Niemożliwe? Adrenaliny ma dialog od razu ja się pojawia, pytasz go czy pomoże z bronią i amunicją przed dalszą drogą, Ty mu przynieś minigun od wojska z Jantaru a on da Ci snajperkę. Sprawdzę czy ten quest uruchmia Saharova na torbę i odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) Być może i mia, ale nie zwracałem uwagi bo myślałem że jakieś kolejne zamówienie. Ogarnąłem to tak żeby pojawiło się zadanie na torbę dla Sacharowa trzeba wziąć zadanie na miniguna od Adrenaliny 😁 Dziekuję wszystkim za pomoc i za zainteresowanie 👍👍👍 Jest torba Edytowane 11 Marca 2022 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Panowie mam problem ze schowkiem Strieloka w sarkofagu. Poszedłem w miejsce pokazane na filmiku i nic tam nie było... Dobra nieważne, to jeszcze nie ten etap 😁 A ten schowek przy schodach to gdzie? Bo szukam tego filmiku co kiedyś był i nie mogę znaleźć. Edytowane 14 Marca 2022 przez dave23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Tutaj masz schowki Striełoka. Czy ktoś wie co to za anomalia na bagnie w Dolinie Mroku?? zbliżenie do niej kończy się śmiercią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi