koboldzisko Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 31 minut temu, DelaQxi napisał: Zrobiłem, z Freemanem jedyny dialog to "co tam nowego", standardowy dialog ze stalkerami i zadania cykliczne, walizkę i big Bena już mu oddałem Sacharow miał jakieś zadanie które pchało to wszystko... nie pamiętam co trzeba było zrobić dla Sacharowa, chyba chodziło o zaginioną ekspedycję naukową - dopiero potem Freeman miał nowe teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Macie rację, muszę pchnąć dalej wątek fabuły z kłem, aktualnie jestem na etapie PDA Tyrana? Rozmawialem o nim z danem, ale oczywiście nie robiłem screenów ważniejszych fragmentów i teraz nie wiem co z nim dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 22 minuty temu, DelaQxi napisał: Macie rację, muszę pchnąć dalej wątek fabuły z kłem, aktualnie jestem na etapie PDA Tyrana? Rozmawialem o nim z danem, ale oczywiście nie robiłem screenów ważniejszych fragmentów i teraz nie wiem co z nim dalej.. Ale masz PDA Tyrana czy nie ? Bo ja nie masz to musisz od Wolności dostać przejscie na plac budowy, tam znaleźć PDA Tyrana i wrócić do Informatora - on da ci namiary na Gawra a potem to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Nie mam, a od kogo z wolności to wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 12 godzin temu, DelaQxi napisał: Nie mam, a od kogo z wolności to wziąć? Łukasz bodajże dawał przejście - i od razu mówił żeby zniszczyć konwój z amunicją dla najemników i dawał ci chyba ze 2 trzmiele na to - weź ze sobą PTRD albo RPG7 bo są tam BTRD z którymi ciężko walczyć granatami, bo są daleko - i weź 6 granatów podwójnych F1 żeby na strzał brać te ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 14 godzin temu, DelaQxi napisał: Nie mam, a od kogo z wolności to wziąć? Aby dostac ten quest musisz - zrobic zadanie na imadło dla Wkręta - skoczyc do Krzyża w Zapomnianym Lesie i wykonac quest na ręczny teleport ( i dopiero wtedy pojawia sie linia tekstowa o łukaszu i Placu Budowy ) BTW; Jak juz tam masz iść, to skocz do Pieczary , pogadaj z Górnikiem , uratuj gostka w Labiryncie - dostaniesz zadanie ma mydło któe znajdziesz na Placu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 13 godzin temu, boberm napisał: Aby dostac ten quest musisz - zrobic zadanie na imadło dla Wkręta - skoczyc do Krzyża w Zapomnianym Lesie i wykonac quest na ręczny teleport ( i dopiero wtedy pojawia sie linia tekstowa o łukaszu i Placu Budowy ) BTW; Jak juz tam masz iść, to skocz do Pieczary , pogadaj z Górnikiem , uratuj gostka w Labiryncie - dostaniesz zadanie ma mydło któe znajdziesz na Placu... Zadanie na mydło mam, jestem na etapie kontrolerów w zapomnianym lesie, czyli sądzę że trochę daleko, ale dziękuję wam za pomoc, wiem już że muszę ruszyć pozostałe wątki fabularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przymulołek Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam ponownie, mam dzisiaj dwa pytanka: - Gdzie jest Dan ? w przewodniku pisze że na Kordonie lub na Bagnach, przeszukałem obydwa miejsca i nic ... - Gdzie jest Fant ? robię zadanie z imadłem dla Wkręta, podobno muszę udać się do Zakładów Metalurgicznych i kazał mi znaleźć tego kolesia, przeszukałem Mroczny parów i tak samo nic nie znalazłem ;( normalnie szlak mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 @Przymulołek Dan jest np na poprzedniej stronie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przymulołek Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dobra wróciłem się parę kart i przeczytałem xD ale teraz proszę o wyjaśnienie, co to za misje CN ? nie mogę tego znaleźć w przewodniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Godzinę temu, Przymulołek napisał: Dobra wróciłem się parę kart i przeczytałem xD ale teraz proszę o wyjaśnienie, co to za misje CN ? nie mogę tego znaleźć w przewodniku No dobra - najpierw musisz byc we własciwym miejscu scenariusza. Wracając z pierwszego otwarcia X 18 musisz wejść na Kordon poprzez Mroczny Parów. Po wejściu na teren Kordonu dostajesz info od Sidorowicza o spotkaniu. Idziesz do Wioski Kotów , po drodze rozmawiasz z Fanatem który stoi tam gdzie poprzednio stał Wilk. On mówi Ci o akcji najemników - rozwiązujesz problem . Rozmawiasz z Fanatem i idziesz do Sidora . Tam m-innymi dostajesz propozycję przyprowadzenia buggy z Bagien. Otwiera sie przejście . Wchodzisz na Bagna - zaraz przy wejsciu spotykasz niejakiego Diakona /Diaka - i dalej to juz ściezka scenariusza poprowadzi... tylko czytaj uważnie rozmowy ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Wie ktoś po co są te plecaki na lokacjach?? często leżą przy przejściach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Kiedyś była teoria, że do tego abyś mógł znosić tam broń i sprzęt po zabitych a potem wykonywać kursy handlowe tylko z granicy lokacji do handlarza.(Radar-MW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 19 minut temu, Ignachinio napisał: Kiedyś była teoria, że do tego abyś mógł znosić tam broń i sprzęt po zabitych a potem wykonywać kursy handlowe tylko z granicy lokacji do handlarza.(Radar-MW) ale one mają malutką pojemność - 100 elementów chyba - to takie drobiazgi można tam wsadzić plus obowiązkowy zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 No to z takiego Radaru możesz tam skitrać wiele broni np: Nato którą możesz przetargać do Kutwy i opchnąć z zyskiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 godzinę temu, Ignachinio napisał: No to z takiego Radaru możesz tam skitrać wiele broni np: Nato którą możesz przetargać do Kutwy i opchnąć z zyskiem. Ale w dobie wszechpojemnych "prawek' do plecaków z udzwigiem liczonym w tonach nikt z tego nie korzysta🤪. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Panowie dwie sprawy. Gdzie mniej więcej znajdę ten teleport dla Krzyża na Placu Budowy? I dlaczego w miejscu gdzie powinien być Blenda go nie ma? Znacznik na mapie pokazuje Przy wejsciu do laboratorium ale nie ma tam żywego ducha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 teleport dla krzyża jest na bazie wojskowych - zaraz jak wejdziesz na lokacje po prawej w tych zabudowaniach - jeden z wojskowych go ma - najpierw posprzątaj lokacje potem bier teleport - bo się helikoptery pojawiają jak dotkniesz ten teleport a co do Blenda - kto to jest - rozjaśnij bo nie kojarzę gdzie on się ma pojawić - bo nie pamiętam tego akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 A to nie typek z Ostatniego Dnia co siedzi nad kompleksem x18? Bo wydaje mi się, że to o niego Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 O ile pamiętam(mogę coś pomylić) to musisz iść na piętro, pewnie coś zrobić, pojawią się czerwone sms-y, i Bleda, odkupisz pda i ucieczka przez dach za ogrodzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Cytat O ile pamiętam(mogę coś pomylić) to musisz iść na piętro, pewnie coś zrobić, pojawią się czerwone sms-y, i Bleda, odkupisz pda i ucieczka przez dach za ogrodzenie Dokładnie tak wczoraj to robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Witam. Nie wiem czy to tutaj i nie wiem czy wszyscy wiedzą ale muszę się podzielić swoją radością. Odkryłem ,po wielu próbach z przeskakiwaniem przepaści na wiadukcie w Mrocznym Parowie ,że można spokojnie sobie przejść. https://youtu.be/emb8e90aFL8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Dobry motyw brawko za odkrycie czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 ale sie wkurzyłem, mam tydzień gry w plecy... zapamiętajcie to ci co jeszcze nie doszli: Jak weźmiecie od Fenrira zadanie na leże snajpera na wysypisku... to nie zaczynajcie tego zanim nie zrobicie całych latających wysp... bo potem znika Watażka i jesteście w czarnej dziurze... Ja po wysypisku poszedłem robić zadania na Astronoma... wracam potem na Zaton a tam nie ma Fenrira i Watażki... no i klops... tydzień czasu gry, czyli kilkadziesiąt godzin pójdzie w powietrze... no nic dziś przerwa żeby sie nie stresować, jutro od nowa będziemy robić zadania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Witam ponownie znowu mam problemik, gdzie znajdę schowek sowy w zakładzie metalurgicznym? Ma być na podstacji zasilania, ale .. nie wiem jak wygląda podstacja zasilania w stalkerze 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi