Agrael Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia @Naznaczony2001 Tłumaczenie na polski pozostawia trochę do życzenia, ale mimo wszystko całkiem sporo pokazali. Trochę fotek. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Według mnie bardzo ładnie im to wyszło, a gdy wyjawili jak powstały mutanty przyszło mi jedno do głowy: Ciekawe czy zrobią laboratorium w którym będą różne mutanty i ich historie? 15 godzin temu, Naznaczony2001 napisał(a): A najlepszy jest ziomek który ciągle czyta z kartki 🫣😂 @Naznaczony2001 ten z płaskimi włosami na czole? Też mi wygląda jakby czytał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) GSC przygotowało wczoraj/dziś nowa sekcję w kategorii N.E.W.S na swojej stronie z której możemy się dowiedzieć parę informacji odnośnie stalkera 2: https://www.stalker2.com/en/news/developer-deep-dive 8 godzin temu, Agrael napisał(a): @Naznaczony2001 Tłumaczenie na polski pozostawia trochę do życzenia, ale mimo wszystko całkiem sporo pokazali. Trochę fotek. Pokaż ukrytą zawartość Też fakt - ja to ubolewam nad brakiem tego cudnego polskiego lektora, który robił mega klimat. Edytowane 13 Sierpnia przez Naznaczony2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Nie zagłębiam się zbytnio w informacje o S.T.A.L.K.E.R. 2. Kupiłem go sobie w przedsprzedaży. Jak się pojawi, to zagram i sam wyrobię sobie zdanie na podstawie własnej rozgrywki. Teraz, to takie "ocenianie książki po okładce". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yascarr Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Wszędzie Grigorowicze. Przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Szpital cały w chwastach, wreszcie widać upływ czasu i zwycięstwo przyrody nad człowiekiem w opustoszałym miasteczku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Wleciał trailer z lokalizacjami w stalker 2: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia To ciągłe przekładanie premiery chyba sprzyja GSC, bo nagle się ożywili Eh... Wioska na Kordonie, ATP, Janów, Bar, Mózgozwęglacz. Chciałbym już te wszystkie miejsca zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia @Agrael no i zobaczysz bo na bank będzie recykling lokacji ze wszystkich poprzednich części no i kilka nowych też muszą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) A wiecie co to za forteca zawarta na video? Jakieś nowe miejsce? Bo osobiście nie kojarzę. Edytowane 14 Sierpnia przez Naznaczony2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia @Naznaczony2001To jest nowy "wjazd/wejście" na Kordon Teraz okolice południowego posterunku wojskowego są otoczone wysokim murem - widać go nawet na tym wczorajszym Developer Dive w momentach gdzie Skif otwiera mapę na PDA - Kordon widać w lewym górnym rogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia @tom3kb I bardzo dobrze - będzie co eksplorować. Kilka ujęć. Spoiler I jeszcze Barman. Szkoda chłopa - Nibyolbrzym dorobił się czupryny, a on od tego przesiadywania za ladą aż wyłysiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia widać ze w barze stacjonuje Wolność a Powinność ma inną bazę ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Z tym murem to u Zaurusa w modzie było fajne, co do mutantów Polski_Szogun to polecam ich genezę a,la Obcy Przebudzenie: https://www.filmweb.pl/film/Obcy%3A+Przebudzenie-1997-134 Mutanty jak mamuty są kudłate a barmanowi lakier odpadł z przodu maski. Natomiat dilerzy - wolność powoli wygryzają ormowców - powinność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Nowy film na YT: S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl — Creating Cutscenes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Jak zmieniła się Strefa Wykluczenia? Daj Boże, to zagramy i sami się o tym przekonamy. Kolejne screeny do porównania. Spoiler Tyle nieprzerwanej momentami lat gry w S1 i modów do niego sprawiło, że nie jestem do końca w stanie sobie wyobrazić zupełnie "nowej" Zony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Pustynia, dżungla albo tajga, ewentualnie na tropikalnej wyspie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Bogowie będa przychylni, nowa strefa/zona bedzie na jakimś osiedlu a monolit w nocnym i cały czas przyzywa wyznawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Z kronikarskiego obowiązku Spoiler Różne screeny z Gamescone 2024. Spoiler Szrama. Warto przypomnieć, że premiera Czystego Nieba odbyła się 22 sierpnia, więc gra ma 16 lat. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Dwa ujęcia z gry, których nie widziałem wcześniej. Jedno wiadomo Bagna: Ale drugie? Ja i tak będę miał grę za free, ale może komuś ta informacja się przyda. GOG w pre-order trzyma cenę: 199,99zł, ale konkurencja nie śpi. instant-gaming 141,34zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia @OldMan nasyp kolejowy to nie jest... Czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Polaki_Szogun - to jest most kolejowy czyli wiadukt - odmiana swałki jesli chodzi ci o lokację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia @OldMan aż dziwne bo to dwa screeny co latały z rok czy dwa lata temu ☺️ A w sumie o wiele więcej wtedy nie wrzucali 😁 I tak jak pisze @vidkunsen to najprawdopodobniej współczesna wariacja miejscówki z buildów Wysypiska, np w Lost Alpha tam był tunel kolejowy i mieliśmy sprzątnąć bandytę snajpera. Miejscówka przed Hangarem co trzeba pogadać ze Sieryjem i dowiadujemy się, że mamy iść do Kreta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 1 godzinę temu, tom3kb napisał(a): Lost Alpha tam był tunel kolejowy @tom3kb właśnie też mi to przypadło do głowy, bo robiłem taką misję, ale wątpię żeby wracali do wyglądu lokacji z buildów... Albo to zrobili. @vidkunsen wiem, że wiadukt, tylko zastanawiałem się która lokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Znów coś nowego na temat Szramy: Spoiler Podobno ma być przywódcą frakcji Iskra w S2. „Człowiek, który kiedyś przetrwał emisje, odwrócił losy wojen frakcji i był świadkiem powstania Czystego Nieba! Teraz stoi niemal sam przeciwko uciskowi wolnych Stalkerów. Czy może być lepszy przewodnik po Lśniącej Stronie Strefy, gdzie czeka na nas wieczna wiosna i nowy dom? Szansa na rozpalenie Iskry jest bliska”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi