Agrael Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia @gucio46 Szukaj w odnodze, do której wejście zostało zagrodzone skrzyniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Spytaj Juroka o drogę do Nowoszeptyczi nie ma go na miejscu a znacznik jest ? Edytowane 11 Kwietnia przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @gucio46 Przed wyruszeniem do Nowoszepełyczi - jak wiesz - i tak zaliczymy Kordon. Porozmawiaj z Wilkiem, wykonaj pewne zadanie, a później porozmawiaj z Jurokiem, który będzie siedział przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 20 minut temu, Agrael napisał(a): @gucio46 Przed wyruszeniem do Nowoszepełyczi - jak wiesz - i tak zaliczymy Kordon. Porozmawiaj z Wilkiem, wykonaj pewne zadanie, a później porozmawiaj z Jurokiem, który będzie siedział przy ognisku. nie chciało mi się latać po zonie spawner do wioski kotów i to był błąd po bożemu i jest Juroka Edytowane 11 Kwietnia przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Gucio46 - pisałem nie raz, że spawner fajna rzecz i mi służy do nabicia kasy - na przykład u handlarza sprzedaję 20 egzoszkieletów i już mam kasę. Przydatny też jest gdy czegoś szukam a nie wiem jak to wygląda - art, jakiś techniczny detal itd/itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Cześć, podpowie ktoś gdzie szukać jakiejś sakiewki dla gospodarza? Bo troszkę nie wiem co robić.. Edytowane 12 Kwietnia przez Naznaczony2001 Błędy językowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Witam jak dobrze pamiętam to chodzi o kartkę papieru w tym domu na zewnątrz, leży na biureczku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty099 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Cześć Ukończyłem wczoraj moda i powiem szczerze, że zaskoczył swoim zadbaniem o szczegóły oraz wartką akcją. Dobra pozycja na powrót do gry w Stalkera, przede wszystkim z elementami dodającymi trochę świeżości. Wiadomo, czy twórcy planują kontynuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 3 godziny temu, Skryty099 napisał(a): Wiadomo, czy twórcy planują kontynuację? Moda robili 8 lat więc nawet jeśli planują to patrząc na to możesz na nią trochę poczekać 😁 A tak na serio to wątpię, jeśli nie zostawili sobie czegoś dotychczas praktycznie "gotowego" na coś w stylu dlc to bym nie liczył na jakieś dodatki/rozszerzenia. Bo jeśliby mieli zrobić teraz od zera coś w takiej jakości to nie jest robota na 5 minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 12.04.2024 o 17:29, suchy1280 napisał(a): Witam jak dobrze pamiętam to chodzi o kartkę papieru w tym domu na zewnątrz, leży na biureczku. Fakt Dziękuję - szczerze to ten poziom z tym Gospodarzem.. jest dla mnie z lekka irytujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo.p11 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam nie moge zapisac gry kto Witam nie moge zapisac stanu gry ktos ma jakis pomysl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Próbowałeś z F5 , albo zapisz grę ? W sumie ja się nie znam na True S.T.A.L.K.E.R. , bo go nie mam , ale może podziała ☺️ Edytowane 15 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia @mateo.p11 Gdzie masz zainstalowanego moda? Jeśli w program files to: W dniu 21.12.2023 o 18:16, Agrael napisał(a): WAŻNE: Nie instalować moda w c:\Program Files\... A jeśli już tak zrobiliście to uruchamiać moda z uprawnieniami administratora bo inaczej nie będziecie mogli zapisać gry. W ogóle najlepiej zainstalujcie np na innej partycji czy chociaż w c:\True Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia @mateo.p11 Domyślnie zapis gry jest pod F6 Możesz to zmienić w ustawieniach gry/Sterowanie Dodatkowo edytuj sobie plik fsgame.ltx z głównego katalogu gry i zmień linię $app_data_root$ na np. $app_data_root$ = true | false| C:\Users\Admin\Documents\True S.T.A.L.K.E.R. Twoje zapisy gry będą dostępne w Dokumentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Mateo.p11 - jak w/w wejść w ustawieńia i sobie samemu zmienic na takie jakie ci pasują lub zostawić tzw. ustawienia fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Mam kłopot z zadaniem pogadałem z Kłamcą na Kordonie i mu pomogłem przy ubiciu miesaczy teraz mam odszukać artefakt ale nigdzie mi go nie wykrywa miesacze też go nie mają więc jak te zadanie wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @FilmisterPL Artefakt leży sobie spokojnie na ziemi. Bardzo blisko miejsca, w którym razem z Kłamcą zabiłeś mutanty. Zmniejsz na chwilę gęstość trawy w opcjach i na pewno go zauważysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Ok sprawdzę po za nagrywaniem bo latałem wczoraj jakby mi ktoś wrzątek wylał na głowę i nie mogłem go odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2 godziny temu, Agrael napisał(a): @FilmisterPL Artefakt leży sobie spokojnie na ziemi. Bardzo blisko miejsca, w którym razem z Kłamcą zabiłeś mutanty. Zmniejsz na chwilę gęstość trawy w opcjach i na pewno go zauważysz. Dokładnie tak - artefakt leży wręcz pod nogami ale niestety wykrywacz go nie pokazuje. Też miałem chwilę zawiechy czy czasem nie mam jakiegoś buga.. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Ogólnie w True Stalkerze po arty lepiej chodzi się po zmroku. Normalnie nie widać ich. W nocy świecą jak świetliki. A ten akurat jest wyjątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Jak w/w na lokacji z baza monolitu sa także anomalie których nie widac na przyrządach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Mod stabilny, bezproblemowy. Nie wymaga poradnika do przejścia. Nie jest idealny, ale mało mu brakuje do tego stanu. Jeden z tych w których względnie mało się strzela, więcej zwiedza i chłonie fabułę. Podsumowując: kawał dobrego giercowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Cześć, można gdzieś dostać bądź jakoś wyeksportować te grafiki które są podczas ładowania lokacji bądź w głównym menu? Całkiem ładnie wyglądają czy to na tapetę czy ekran blokady 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia @Naznaczony2001 trzymaj chyba są wszystkie. https://www.deviantart.com/dankalaning/art/TRUE-STALKER-Loadscreen-art-1011889198 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Zarodnik Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Mój pierwszy wpis na tym forum więc nie bijcie jeśli coś nie tak zrobię bo mam pytanko W misji z Kłamcą oraz z Fanatykiem gra mi wywala. Z Kłamcą wywala mi jak podnoszę artefakt a z Fanatykiem jak podnoszę dynamit i próbuję pójść dalej w kierunku posterunku Pomimo ponownej instalacji nadal mam ten problem więc się zastanawiam czy to przypadkiem z moim komputerem jest nie tak czy też to tylko gra Edytowane 23 Kwietnia przez Grzyb Zarodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi