Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

the_exception-cover_by_meta.jpg

Platforma:
Zew Prypeci 1.6.02
Data premiery: 10.02.2024 r.
Autor: QueroMas
Autor spolszczenia: @OldMan

OPIS:

Pokaż ukrytą zawartość

PORADY:

Pokaż ukrytą zawartość

GALERIA:

Pokaż ukrytą zawartość

INSTALACJA:

Pokaż ukrytą zawartość

LINKI DO POBRANIA:

Pokaż ukrytą zawartość

Źródło: APPROTS.png.4603aa7965381464d0b7bb29c67170af.png

• Dodatnia 6
  • Ekstra 1

Pierwsze płoty za koty, czy jakoś tak to leci, Dolina cieni - początek, parę misji, strzelanek, bandyty, najmusy, wściekłe jorki - szczury, psy oba rodzaje, dziki, pijawki.

Spora lokacja, dużo zabudowan różnorakiego przeznaczenia, sporo misji zanim mnie sidor na nastepna lokację posłał.

Zadanie główne - ukatrupić niemieckich dywersantów - wbrew opinii "znawców" co w moda nie grali jest solidna fabuła i na razie brak wolnej gry - tzw. fripleja.

Sporo nowych artefaktów z nowymi właściwościami, nowych anomalii, duży asortyment u kupca/ów, mój imiennik ma co robić.

Gra wciaga jak pestki z dyni. ;) :) 

ss_tomahawk_02-14-24_19-00-33_(shadows_valley).jpg

ss_tomahawk_02-14-24_19-06-53_(shadows_valley).jpg

p.s. sporo korzystam z podpowiedzi tych co już grali.

W dniu 14.02.2024 o 18:19, vidkunsen napisał(a):

Wbrew opinii "znawców" co w moda nie grali jest solidna fabuła i na razie brak wolnej gry - tzw. fripleja.

Rozwiń  

A do kogo ten tekst w ogóle? Przecież w tego moda na razie nikt tu nie gra, a przynajmniej o nim nie pisze. Tym bardziej nikt o fabule moda nie wspomina.

Tu są tylko twoje posty więc 🤔🥴

A Freeplay to masz po przejściu głównej fabuły. Plus info, że istnieje praktycznie tylko główna fabuła w modzie, brak zadań pobocznych.

Cytat

в моде присутствует только основная сюжетная линия, побочных квестов нет, при этом все локации заселены

.....

после финала доступен фриплей (по сути такой же как и в оригинале ЗП - квестов нет, можно доисследовать локации, поискать артефакты, а потом уйти и Зоны)

Rozwiń  

W dniu 14.02.2024 o 18:37, vidkunsen napisał(a):

Na forach innych niż to byla opinia

Rozwiń  

A to teraz kumam. Fabuła rzecz gustu, mnie trochę martwi brak zadań pobocznych, szczególnie, że sporo map w tym modzie więc pasowałoby żeby było co robić ale w sumie i w fabule głównej może być dużo różnych zadań więc może nie ma się co martwić.

No i to pierwszy mod autora to raczej cudów nie trzeba się spodziewać.

Sama główna fabuła wystarczy, po drodze od kwestu do kwestu można parac sie zbieractwem, arty - w nocy lepiej widoczne, części mutantów, schowki, można zarobić tylko trzeba być cierpliwym coby z gołym tyłkiem nie łazić i nie razic przekleństwami zamiast ogniem z toza lub innej pukawki.

1/ najwazniejsze to zdobyć/kupić u sidora: nóż, śpiwór, żarcie, medykamenty itd/itp.

Witajcie.

Szukałem co by tu przetłumaczyć. Znalazłem nawet taki mod retro i kiedyś do niego na pewno wrócę, ale jak zwykle @vidkunsen zwrócił moją uwagę na ciekawego (i na czasie) moda, więc przedstawiam projekt:
ss_oldman_02-14-24_22-59-06_(mainmenu).thumb.jpg.b4d26e68bd287b89a830b840dee1f0db.jpg

Zacząłem prace nad spolszczeniem tego moda  i oceniam, że obecnie mam ukończone około 30% tłumaczenia.
O dacie premiery powiadomię.

p.s. Informuję Was o moich planach spolszczenia na tak wczesnym etapie, po to żebym nie mógł się wymigać z ukończenia tłumaczenia ;)  

• Dodatnia 2
  • Ekstra 3

@vidkunsen

Chyba nie nadążasz bo już jest fiks nr. 20 ;)
https://ap-pro.ru/forums/topic/8122-the-exception/

Z racji, że pracuję nad spolszczeniem tego moda, śledzę OCK.
A tak swoją drogą (bo nie pamiętam) czy w jakimś modzie było USD zamiast RUB: 
ss_oldman_02-16-24_20-20-37_(shadows_valley).thumb.jpg.ac4137a070beca9dc54bcb373f60b54c.jpg

p.s. W żadnym pliku nie mogę znaleźć tego USD... 

• Dodatnia 1