OldMan Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia @cez137 Nie jestem pewien czy dobrze kojarzę ale to raczej schowek w maszynie: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Mam jeszcze jedną prośbę , wstaw swój cały folder savedata bo coś z mojego usunąłem i może to miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia @cez137 Możesz podesłać zapis? Spróbuję go poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 28 minut temu, bolo napisał(a): Mam jeszcze jedną prośbę , wstaw swój cały folder savedata bo coś z mojego usunąłem i może to miesza. https://drive.google.com/file/d/1zqw15erQEOJPVb8nzkPRpmZKiBh2-kc9/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) @OldMan olaboga ale go schowali, prawie go nie widać, dzięki @LisKot nie robiłem zapisu, wrócę tam to zrobię bo kilka schowków tam jeszcze mam, jestem na agro i idę na wysyp, jestem już po akcji z powinnością Trochę się pogubiłem, po dotarciu do Kreta on chciał zdobyć bazę wojskową i miał wysłać ludzi, ale gdzie to już nie powiedział, gdzie oni są? co robić? czy sam mam zdobyć tą bazę? czy jak? Edytowane 7 Kwietnia przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) .. Edytowane 7 Kwietnia przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Ze zdobyciem bazy nie ma problemu. Ustawic się na odpowiedniej pozycji i powolna eliminacja celów, szkrzydłowi (ekipa stalkerów od kreta) sami sie pokażą i pomogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam, @OldMan dzękuję za katalog ale to też nic nie dało, dalej mam wylot jak chce kupić, będę grał bazując na zakupach u barmana, miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia @bolo niby racja, ale skoro tak, to po co zbierać kasę za fanty i arty? Skoro tego typu problem zgłaszasz tylko Ty to resztę dyskusji przeniesiemy na PM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Taki mam problem, jestem w tym bunkrze po dokumenty dla barmana, biorę dokumenty i zjawia się konroler, częstuję go granatem (nie ginie) ale życie spada momentalnie, ledwo zdążam ukryć się za jakąś osłoną i umieram, przecież życie nie spada jak kontroler cię nie atakuje i jesteś za osłoną, tu spada, też taki mieliście? jest na to jakiś sposób? no bo to trochę bez sensu i dalsza gra jest niemożliwa, jakby ktoś chciał się na tym pochylić to zostawiam sejwa i idę do roboty, pozdro cez137 - quicksave - 9.dds cez137 - quicksave - 9.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @cez137 ubity.dds ubity.scop Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @OldMan @tom3kb @Agrael Czy możecie proszę wrzucić spolszczenie moda inną drogą? Ponieważ nie chce mi sie pobrać to na komputer bo wykrywa mi wirusa i nie chcę niczym takim zaśmiecać kompa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @Starika.. The Exception - FINAL PL.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Wrzuciłem pliki ze spolszczeniem do gierki, ale spolszczenie nie działa. Po wejściu do gierki normalnie dalej jest po Rosyjsku. @OldMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @Starika.. Spróbuj jeszcze to wrzucić. Jeśli nie zadziała to czekaj na @OldMan gamedata.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @LisKot W sumie to chyba odpuszczam moda, bo pobrałem CoP w wersji repack z tego forum, ale nie działa na tym ten mod. Mam CoP na Steam, ale wersja Steam blokuje mody. A nie mam jak zdobyć tej zwykłej wersji CoPa, więc albo czekam na repack moda albo daje sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Fajny modzik polecam. 10/10 fabuła mnie bardzo wciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 8.04.2024 o 19:49, Starika.. napisał(a): Wrzuciłem pliki ze spolszczeniem do gierki, ale spolszczenie nie działa. Po wejściu do gierki normalnie dalej jest po Rosyjsku. @OldMan To co podał w linku @LisKot na pewno pomoże, w paczce ze spolszczeniem nie ma pliku localization.ltx w tej od @LisKot jest Co do wersji podstawki czy to ze STEAM czy z GOG to ja używam wersji GOG i nie mam z modami problemów. Obecna cena ZP na GOG to około 19zł. Co do problemu, który wyżej zgłaszał @bolo (przy próbie zakupów u handlarzy wylot ma pulpit) Problem rozwiązany - chodziło o podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @Starika.. A czy masz w pliku fsgame.ltx w 8 linijce: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @LisKot A nie wiem innego dnia spróbuję jeszcze raz bo skasowałem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Co do podstawek do gier to już w latach dziewięćdziesiątych przetestowałem, że najlepiej mieć grę oryginalną a nie jakieś wynalazki z wgranym spolszczeniem i innymi dodatkami - patrz na wydania z polskich gazet i podobne oraz tzw. chmury i inne takie tam sobie debilizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 4 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Co do podstawek do gier to już w latach dziewięćdziesiątych przetestowałem, że najlepiej mieć grę oryginalną a nie jakieś wynalazki z wgranym spolszczeniem i innymi dodatkami - patrz na wydania z polskich gazet Ale co ty pitolisz, a co w gazetach to miałeś nieoryginalne gry? Jak były spolszczone to oryginalnie lub miałeś dodatkowo plik czy archiwum z fanowskim spolszczeniem jak chciałeś to sobie dogrywałeś. Tak samo jak jest teraz z modami do Stalkera, masz moda i chcesz to dodaj spolszczenie i graj w ludzkim języku ☺️ a jak nie to w oryginale. Inna kwestia, że np na polskich wersjach gry mogły nie działać np mody robione na wersję europejską lub amerykańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Inna kwestia, że np na polskich wersjach gry mogły nie działać np mody robione na wersję europejską lub amerykańską - te mody były pierwsze i zawsze nie wchodziły(nie były kompatybilne) pod "przeróbki" PL z gazet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia W jednym z postów była uwaga, że GB często i szybko pada zabity. W związku z tym, że w modzie jest pełny config postanowiłem temu zaradzić bo mnie też zaczęło to wkurzać. Niestety moje wysiłki zostały tylko częściowo nagrodzone. Tradycyjne zmiany w actor.ltx. dały niewiele. Zdrowie i energia po postrzale wzrastają powoli. Natomiast headshot eliminuje GB natychmiast. Autor przygotował więc niespodziankę. Na razie nie znalazłem odpowiedniego pliku. Jedynym rozwiązaniem na teraz jest - strzelić szybciej i celniej niż przeciwnik. A propos celowników. Z tego co zobaczyłem są one nie do zaakceptowania. Wrzucam więc nieśmiertelną paczkę @vidkunsena z celownikami panoramicznymi. Zmiany dotyczą głównie lunet rosyjskich. Celowniki panoramiczne.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia I na zdrowie DaarMoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi