portals Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tu można dawać screeny naszych pulpitów. Zacznę ja i chyba mój screen będzie najbardziej wyjątkowy ;) Trochę poprawiony pasek z boku: Potem dorzucę z Windowsa @depa Twój też nie zwykły - pasek na górze ;) Tapeta dla zainteresowanych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 HEH. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 http://img42.imagesh...48/pulpit2j.jpg Za to ma bogate wnętrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A to mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A ja mam taki pulpit ;). Niestety, drugi monitor jest mniejszy, ale i tak bardzo się przydaje... Pozazdrościłem portalsowi tych informacji o systemie wyświetlanych na pulpicie i znalazłem sobie program do Windows, który robi to samo ;). Tu na małym ekranie uboga wersja tego, co można sobie wyświetlić. Program można znaleźć na stronie http://rainmeter.net/RainCMS/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zmieniłem sobie pulpit to się pochwalę :D To XP z założonym Brico Pack-iem http://img849.images...713/pulpita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zmieniłem sobie pulpit to się pochwalę To XP z założonym Brico Pack-iem AHA Masz Alienware ? (Po tapecie poznałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A to mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Junx, co to za program dodający taki fajny minimalistyczny pasek boczny ? Aimp ma problem z wielością ikony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Aimp ma taką wielkość z paska tego właśnie z żadnego błędu tu nie ma A program to Rocket Dock.... http://www.dobreprogramy.pl/RocketDock,Program,Windows,12054.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) XP, więc bez wodotrysków Edytowane 3 Września 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Prosto i bez przepychu,skromnie. Edytowane 3 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja nie mam się czym chwalić, u mnie co miesiąc się zmienia tapeta i jest to kalendarz na dany miesiąc od Dezowave. Jak jeszcze nie ma (bo tak się często zdarza na początku miesiąca, to w zastępstwie jest tapeta z kalendarzem albo od Kpuca albo od GSC Fanworld). Z Waszych do tej pory zamieszczonych najbardziej podoba mi się tapeta @kobala. Jest naprawdę odjazdowo - artystyczna (albo, jak kto woli, artystycznie - odjechana) :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Właśnie posprzątałem, to się mogę pochwalić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ładnie. A wam te gadżety nie zjadają z ramu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 5,10MB RAM pobiera jeden, a mam 16GB :P Na lapku też mam takie same + zarządzanie siedzi wifi i bateria :) Jest to bardzo przydatne, i dał bym Oscara osobie która to wymyśliła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A wam te gadżety nie zjadają z ramu ? Mi 22 Mb z 4 GB ramu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dawno nikt nie pokazywał swojego pulpitu. Pora to zmienić - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) U mnie niezmiennie od lat- ciągle to samo. Jedyna zmiana to "posprzątanie" pulpitu z okazji Okazji. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez boberm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 A tak wygląda mój. Ta gamedata gości tylko przy grze na nowo postawionym modzie, jak robię jakąś cziterkę. W niej tylko pliki czitów. Dwa kalendarze, bo niedługo nastąpi wymiana ich ważności. A tło pulpitu służy moim oczom. Mam sporo zapasowych, ale wstawiam okazjonalnie. Np. takie: Lub takie, dla poprawy nastroju. Spoiler I jeszcze parę innych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 @kondotierrozumiem, że tych innych nie pokazywałeś, bo nasza strona nie ma weryfikacji, czy wchodzący mają skończone 18 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Te pomarańczowe fajne, a z tym krasnalem to nie z Kingsajz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 U mnie tradycyjnie dwa kliknięcia i choinka ubrana Świąteczne porządki widać gołym okiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi