Ptachu Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Plecak jest w piwnicy przy generatorach !? U mnie tam się znajdował . Jeśli tam nie będzie to poszukaj zaraz po wejściu do budynku stacji przy regałach w takich dziurach . Schowki często spawnują się tam gdzie ich nie powinno być . U mnie pare razy pisało że coś jest pod mostem a plecaczki leżały sobie na nim , pod drzewem patrze a jest na drzewie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom6 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Kobal dzięki, przeszukałem całą fabryke i znalazłem pod choinką, bo nie spotkałem tego gościa co miałby o tym info. Niewidzialny egzoszkielet zajefajny, jeszcze broń do kompletu i można szaleć. Ale odnośnie pkt. 1 dokumenty od informatora dostarczyłem azotowi, a mimo tego on nie chce wziąć narzędzi, czy jest mozliwośc zdobycia tych granatów dla głuszca (?) w inny sposób? Gandalf71 z tego co pamiętam, ja znalazłem w pokoju w pobliżu głównego wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 tom6, jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że znalazłeś nie te narzędzia co trzeba. Jesteś pewny, że nie znalazłeś przypadkiem narzędzi do modernizacji broni i pancerzy? Albo coś pokręciłeś z zadaniem. Kolejność jest taka. Azot sugeruje porozmawiać z mieszkańcami stacji. Rozmawiamy z Hawajczykiem, ten odsyła nas do Nowikowa.Nowikow odsyła nas do Informatora.Informator za kasę daje nam schematy budowy granatów i informację, że narzędzia możemy znaleźć na bazie najemników na Zatonie. W grę wchodzą dwie miejscówki - Magazyny Podstacji i Zakład Oczyszczania. Narzędzia spawnują się losowo. Wyżej w temacie znajdziesz możliwe lokalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja mam propozycję odnośnie moda Geonezis 2.0 -może warto załozyć dla niego osobny temat z działem na problemy, tak jak np. przy modzie TŚ2, bo tutaj już ponad 350 postów i nie wiadomo co gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Popieram,sam w niektórych zadaniach miotam się nie wiedząc co robić.Tak jak z Majronem,na początku pisze że trzeba go szukać w pobliżu Spalonego Gospodarstwa.Do głowy by mi nie przyszło że chodzi o jaskinię z kontrolerem.A co do tych granatów to znalazłem narzędzia w Zakładzie Oczyszczania( w tunelu),poszedłem do Azota i zrobił te granaty(nie za darmo oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 tom06 - Masz narzędzia do konwertowania granatów ale NIE TE . Specjalnie na potrzebę misji stworzono narzędzia do konwertowania granatów ale INNE . Zwykłymi możesz wiązać RGD , F1 i dymne , To nie są zwykłe narzędzia . Rozróżnisz je po tym że niemożna ich użyć ani nawet sprzedać . Popraw mnie jeśli się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom6 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Masz racje Ptachu, w końcu znalazłem "specjalne narzędzia" w Oczyszczalni, a mój problem polegał na tym, ze te "zwykłe" po raz pierwszy znalazłem w Magazynach Podstacji i byłem pewny przez prawie całą gre że to o nie chodzi. Dzięki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Pany mam big problem . Nie wiadomo czemu u mnie banditos są non stop na zielono jak mam atak na Skadowsk O_o Tłuke ich od połowy gry żeby wrodzy byli , Nic . Game realtions przestawiłem na -5000 to dalej są przyjaźni :D Help please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajduje się schowek bandytów z ammo przed atakiem na Skadowsk (misja dla Sowy). Bo się kręcę wokół Izumrudnoje i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 postudio: http://www.stalkerte...dpost__p__33328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Czytałem czytałem i się na twoim poradniku zawiesiłem . Dalej nie czytałem i mam :) Ale kwest jest już end u mnie . Potaologia wogóle z tym kwestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dobra, znalazłem – od strony estrady po lewej w krzakach przy płocie. Teraz zabieram się za obronę Skadowska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 @ ptachu Mój poradnik? Piszże zrozumiale @postudio poszukaj dokładnie, w Izmurdonje są 2 miejsca spawnu schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kwest od Nazara na Historię Czystego Nieba dostajemy też jeśli nie jesteśmy w frakcji ? Aktualnie jestem u Najemników i jak się pytałem Nazara to nie chciał mi nic zlecać to poszedłem do innej frakcji i się przyłączyłem . A więc jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Raczej nie trzeba być członkiem Świtu do tego zadania. Zdaje się, że ono jest jakoś połączone z zadaniem odkrycia tożsamości Informatora, ale nie przysięgnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Więc tak:skasowałem Czapajewa i jego drużynę,wstąpiłem do Świtu i mam pytanie czy przystępować do Najemników-czy są dodatkowe zadania? Co do kwestu na Historię Czystego Nieba,to żeby dostać to zadanie,trzeba wstąpić do Świtu.Dopiero wtedy gadamy z Informatorem i dostajemy kwest na tożsamość Informatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Do najemników wstąpisz prędzej czy później. Nie mają dodatkowych zadań, ale są ważni fabularnie, oczywiście tylko grupa na bazie w fabryce Jupiter, dlatego nie próbuj ich zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 W Jupiterze jest baza a tam Melchior . Od Melchiora dostaniesz chyba 3 zadania . Pamiętaj że jak wstąpisz to wszyscy vanilowi najemnicy będą przyjaźni :) Mnie we freeplayu pomagają niesamowicie w Prypeci w walce z zombiakiami . Musisz wstąpić do Świtu aby dostać zadania . Kwest na historię Czystego Nieba musisz wziąć jak jesteś w Świcie a z ukączeniem go to możesz być np u Najemników jak ja :P Ważne żebyś w chwili brania tego zadania był w ich frakcji . Jak stuknołeś Czapajewa to mogę ci dać namiar na dokumenty ale chyba nie leżą tam luzem ;) Dopiero jak on da namiar to się spawnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Czapajewa załatwiłem jak wykonałem wszystkie zadania dla niego i znalazłem dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No to nie masz problemu z ukończeniem głównego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Znalazłem schowek Mściciela i w jednej z notatek jest mowa żę za 2-3 dni bandyci zaatakują Składowsk.Więc pytanie czy faktycznie tak będzie niezależnie co zrobię(czy mam się spieszyć). Druga rzecz,komu przekazać notatki ze schowka Mściciela:Wolności czy Powinności? I jeszcze PDA Morgana i założyciela Powinności-komu je przekazaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Bandyci zaatakują dopiero jak przekażesz dokumenty dowódcy Wolności albo Powinności i za ich sugestią ostrzeżesz Brodę na Skadowsku. Komu przekażesz dokumenty jak i PDA Morgana jest obojętne, kombinuj tak by nie zrazić do siebie któreś z grup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariodzida Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Mam pytanie dlaczego autosave nie działa , nie można wczytać zapisu . Przy przechodzeniu między Zatonem a Janowem i innymi lokalizacjami wywala grę na pulpit , ale nie zawsze. Może ktoś wie co zrobić. win XP 32 , 4Gram 166 ,karta 1Gddr5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Za mało ramu. Również mam tyle samo i niestety gra się sypie. Mod potrzebuje nieziemskiej ilości pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariodzida Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ok tyle że ja mam ten mod prawie skończony i takiego wypadania nie było jak uruchamia się spawner , bo jest w tym modzie i jeszcze jedno mam zabić WILKA i jego kumpli , ale wilk jest nieśmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi