Hrothgar Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kobal ty znasz rosyjski? Ja do tego doszedłem po godzinie prób i błędów xd gdybym tylko grażdankę znał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawnyokgora Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 witam mam egzo czystego nieba ( go trochę uleprzyłem ) jak skończyć zadanie dane przez kociłeb w opisie jest aby dać bandytom przybyłym z południa zony gdzie ich znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jak trochę je ulepszyłeś to możesz mieć problem z zadaniem. Bandyci są na bazie bandytów w leśniczówce na Zatonie. Jak wchodzisz przez bramę to prosto i na lewo jak pamiętam. Niedaleko miejsca gdzie siedział bandyta przeprowadzający Diegtiariowa na Janów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawnyokgora Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 nie mogę tych bandytów tam znaleźć w leśniczówce ale spróbuje na nowo zdobyć czyste egzo bez modyfikacji mogę je kupić ale brakuje mi jeszcze reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To nie ma być egzoszkielet CN tylko egzoszkielet "Świtu" ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asakura13 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ile czasu trzeba odczekać by dostać 3 kwest monolitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Po każdym, kolejnym zaliczonym zadaniu Cyborg każe ci przyjść następnego dnia.Więc kolejne zadanie najwcześniej następnego dnia o 6 rano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asakura13 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Właśnie o to chodzi , że przeczekałem 2 doby i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 A na jakim zadaniu skończyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asakura13 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Wróciłem z zatonu po uzupełnieniu schowków i po naprawie gaussa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Hmm, następne chyba było zadanie na antenę monolitu. Sprawdź dialogi, zdaje się że następny quest dostaniesz w Księgarni. Powinno coś być o spotkaniu z Potworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Wszystkie kwesty monolitu są potrzebne by pociągnąć fabułę? Pytam bo ja z Potworem kwestu nie miałem – też czekałem jak Asakura13 kilka dni – a teraz jestem niby po znalezieniu i oddaniu wszystkich dokumentów z labów, po rozmowie z Samojłowem i nie mogę pchnąć akcji naprzód. Wątek z Informatorem mam nieukończony, najemnika dla Samojłowa nie mogę znaleźć, podobnie zresztą jak schematu dla Kardana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Monolit w Prypeci nic do fabuły nie ma. To tylko zadania poboczne. Z chwilą wzięcia questu Operacja Wulkan i tak ich wszystkich wybijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Tyle dobrego. A po oddaniu dokumentów z labów, kwest z Informatorem ciągnie się dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jest zadanie na jego tożsamość, ale skoro masz załatwione dokumenty z labów to już pewnie jesteś po nim. Chyba po coś tam się do niego przychodzi, ale to do innych questów. Na końcu najważniejszy jest Samojłow, on popycha fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 @postudio Aby pchnąć fabułę do przodu po oddaniu dokumentów dowódcy grupy SBU, musisz wykonać całą linię fabularną z podstawki (nie opuszczaj zony). Potem musisz zabić 400 zombie i wrócić do bazy wojskowych, która staje się bazą stalkerów/SBU. (Samijłow zajmuje miejsce Kowalksiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jejhiev To wiem tylko że, 400 zombie zabitych, dokumenty oddane, zadanie od Samojłowa wzięte a akcja sie nie posuwa – najemnika którego mam szukać obok CHJ nie ma (tzn. respią się wszyscy tylko nie ten z pda, latam od dłuższego czasu jak głupi dookoła CHJ i zabijam najemników, zombie i mutanty), schematu dla kardana (pistolet gaussa) nie ma (poradnik przejrzałem – tam część screenów dotyczy stacji obsługi chyba?). Wątek z Informatorem mi się zakończył w momencie wzięcia zadania na oko kruka dla Novikowa (ale o so chodziiii?) za to wisi mi zadanie z połowy gry "podążaj za sygnałem z PDA powinnościowca" (czy jakoś tak) chociaż je zakończyłem (pamiętam rozmowę z dowódcą powinności). Znaczy się jestem od pewnego czasu w czarnej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawnyokgora Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 To nie ma być egzoszkielet CN tylko egzoszkielet "Świtu" : racja zgadza się nie dopatrzyłem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 @postudio Też nie mogłem go znaleźć, ale leży tam na pewno. U mnie respi się zawsze na którymś z pięter w takim małym pokoiku co jest na prawie każdym z nich (jedno wejście do niego z innego pokoju). Jeśli to pomoże to możesz sobie zmienić kolor kropek trupów, bo na radarze z Geonezis ich prawie nie widać. To jest trup najemnika w egzo. Szukaj od poziomu +1 wzwyż. On nie leży na korytarzu, tylko w pokoju na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Czy dokumentację do nanoegzoszkieletu(dla Azota),mam szukać w Tunelu(Prypeć 1)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Są trzy możliwe lokalizacje. Ja swoją znalazłem w podziemiach Prypeć1 w tej największej hali. Tu ja znalazłem Koło tej ciężarówki podobno ktoś znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam! Mam takie pytanie co do moda, z którego pliku można "wyciągnąć" te cytaty które są wyświetlane podczas ładowania się poziomów? Z góry dziękuje za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 gamedata / configs / text / pol / ui_st_loadscreen.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Mam jeszcze jedno pytanie, może trochę głupie, ale gdzie mogę znaleźć Anubisa? Bo brakuje mi tylko 2 schowków od niego, do znalezienia wszystkich dokumentów z laboratoriów.. Konkretniej jestem po zadaniu na zdobycie "skrzypiec" dla Lokiego. Oprócz wspomnianego zadania ze schowkami zostało mi jeszcze zadanie na znalezienie nowego artefaktu dla naukowców. Edytowane 12 Marca 2012 przez bober322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi