Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ścigacz zapoczątkował zdjęcia rodzinne a metek potrzebuje płci pięknej to ok...to moja stalkerowska lepsza połówka , moja własna " Zona " 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 moja własna " Zona " Zona wyjątkowo piękna tego roku :yes: A emisje częste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Papaczos ja stoję, ale nie na molo w Juracie, a na molo w Jastarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to się buchnąłem tylko troszeczkę, to nad tą samą zatoką. Ostatni raz byłem w Juracie na wczasach w 1994, więc trochę mogłem krajobrazu zapomnieć. Za to do Jastarni chodziłem na obiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 @ Papaczos - emisje częste no bo jak inaczej...ale " godziny strachu " też się zdażają...jak w każdej " zonie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ...ale " godziny strachu " też się zdażają...jak w każdej " zonie" No pewnie, że się zdarzają. U mnie na szczęście wyglądają podobnie jak w grze - są gwałtowne, głośne, ale trwają stosunkowo krótko. Nie ma cichych dni, ani obrażania. Szybko wszystko wygasa. Zupełnie jak anomalia "palnik" - jak któreś zdąży odpowiednio szybko odskoczyć, to nawet kombinezonu nie zdąży przypalić A w ogóle to na życiowej mapie każdego związku jest pełno anomalii, a cały sekret szczęśliwej stalkierskiej pary to omijanie tych, które produkują radioaktywne artefakty, no i oczywiście trzymanie się z daleka od anomalii typu "Szrama" - potrafią dobrze we łbie namieszać. A przeróżnych Kontrolerów, czy Leśników trzymać na dystans i jak strzelać nie można, to przynajmniej profilaktycznie dać na odlew w gębę, żeby się wokół naszego "Skadowska" nie kręcili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 I to jest dobrze powiedziane..i to jest mocno powiedziane. "Odlewowych " przygód miałem w życiu niemało, na szczęscie Norwegia to kraina jak z bajki pod tym względem . Cisza, spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to teraz po obopólnym ustaleniu, że udało się nam w życiu wykonać sporo przyzwoitych odlewów, a także że niekiedy byliśmy zmuszeni zaakceptować odlewy wykonane przez inne osoby , możemy teraz powrócić do głównego motywu tego tematu i zacząć ponownie nawoływać użytkowników forum do zamieszczania swoich fotek. Szczególnie uprasza się o czynny udział młodzież młodszą (od 15 do 19) oraz starszą (od 20 do 25). ZAPRASZAMY :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dodam swoje zdjęcie - a co sobie będe żałował :D Fajnie jest tak zobaczyć twarz kogoś z kim się rozmawia na co dzień na forum.Nie trzeba już się głowić nad tym jaki jest jego wygląd :P Zdjęcie macie w załączniku - trochę niewyraźne no ale co poradze jak na szybko robiłem a jakby tego było mało to jeszcze nie jestem fotogeniczny :P PS : Wszystkiego najlepszego dla Bubera :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Cześć Dopyl Standardowo już powiem, że bardzo się cieszę. Tak, zupełnie inaczej (przyjemniej) się rozmawia z kimś, kto wiadomo jak wygląda. A ten czerwiec 1996 to był dla nas wyjątkowo szczęśliwy - Ty się urodziłeś, a ja poznałem swoją lepszą połowę...Ktoś Ci już dał plusik, ale ode mnie też masz - dam każdemu, kto się tutaj pojawi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 To ja... Ogarniam świat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 MiedzianeJaja, wnosisz pogodę ducha tym zdjęciem, bo za oknem pogodowe dziadostwo, a tu taaak słonecznie! Super. Łupnę Ci plusa, za poranne poprawienie mi humoru, bo na pierwszy rzut oka, myślałem, że wciąga Cię karuzela. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Miedziany wszedł na dach świata a za nim tylko nicość widać..co to za dziwne miejsce.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 W tym miejscu kończy się tekstura Polski Trzeba uważać zeby nie wpaść pod mapę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 W tym miejscu kończy się tekstura Polski Trzeba uważać zeby nie wpaść pod mapę. Cuś nie widać SkyBoxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak faktycznie to jest pole mojego teścia (pod górkę) niedaleko Tarnowa, a fotkę robił mój syn (tata daj se porobić zdjecia) Łazili my wtedy i pstrykali co popadnie. A to akurat fajnie wyszło... Szkoda że nie miałem założonego polara to by było widać chmurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Gdyby nie to że obiecałem już Trurl3 to bym nie wrzucał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 O w mordę... To jest Portals ??? No nie powiem że zły... ale jakiś taki... młodzieńczy że tak powiem. Myślałem że chociaż będzie miał brodę albo wąsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak pisałem nie lubię jakoś robić sobie zdjęć a tym bardziej gdzieś je wrzucać ale ponieważ Trurl3 wrzucił to też wrzuciłem. Jakoś jest jaka jest bo telefonem robione. Wrzucajcie dalej to moje odejdzie w niepamięć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Portals ty nawet do swojego awatara podobny jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Znalazłem stare zdjęcie z wojska. Kumpel i ja na patrolu w Bartoszycach (stan wojenny). Ja to ten niższy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Zmień tę datę na zdjęciu bo wygląda jakby to było przedwczoraj. BTW, Niezły był z Ciebie herbatnik. Jakbym był laską to od razu bym się zakochał. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To ja wstawiam takie: Jak widać stalkerkę mam we krwi :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to żeś pokazał. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ale jesteś męski. Że też ja nie mam takiej twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi