Damianox213 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Po dłużej nieobecności w zonie, chciałem zrobić wielki powrót, czas się znalazł, no ale to wszystko było by za piękne by być prawdziwe, wywala takim cholerstwem:FATAL ERROR [error]Expression : 0[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIDragDropListEx.cpp[error]Line : 508[error]Description : there are no free room to place itemMożna coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Próbujesz włożyć w slot przedmiot który wymaga więcej komórek - nie da się go tam wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wywala takim czymś, za każdym razem jak chcę zajrzeć do plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Grałem w tego moda.Fabuła zostałą bez zmian. Autor połączył wszystkie lokacjie z innych modów i teraz można wędrować po wszystkich bez żadnych ograniczeń.Jednak to że można wędrować spowodowało zamęt w głównej lini fabularnej, i w głowie gracza (SIdorowicz siedzi jednocześnie w kordonie i Nowej ziemi).W schowku Striełoka byłem zanim dosłałem namiary od Przewodnika i spotkałem Kreta zanim dostałem zadanieMożna przejśc dp Prypeci pomijająć Magzayny wojskowe i radar (Głowna linia fabularna).Potem szlak prowadzi wschodnią stronę - na Jupiter, zaton, stara fabryka, topiel, nowa ziemia , opuszczona stacja.Lokacje zamieszkałe przez mutanty i zombi i bandytów. W nowej ziemi jest trochę wolnych stalkerów i Sidorowicz ? ? ? ?. Próba rozmowy z nim powoduje wylot na pulpit ( brak sciażki dialogowej ? )Potem droga powrotna tą samą drogą bo innej nie ma ! Brak zadań pobocznych na wstawionych mapach.Spacar dla samego zawiedzania tych lokacji ew. szukamy artefakty Pytanie - kto ma klucz (kod) do lab wojskowego? Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Śmieszne, jak się przejdziesz szlakiem do Prypeci a jeszcze nie wyłączyłeś anten po dojściu do wylotu na radar dostajesz wiadomość, że zadanie wyłącz mózgozwęglacz wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam problem z wejściem na magazyny wojskowe po powrocie z Czarnobyla i to ze wszystkich kierunków...wywala mnie na pulpit z takim oto logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:349: attempt to index a nil value Nadmieniam, że w drodze na Czarnobyl nie miałem wylotów....jaka może być przyczyna tej zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 HMMMM 6 lat później ciekawe jak będzie wyglądać ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ja pierdziele. Jak nowy to zawsze musi znaleźć jakiś temat dawno zakopany i odpisać coś z dupy. Masz tyle nowych rzeczy to jakimś cudem zainteresuje cię jakiś zapomniany staroć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 @Leniwa Buła Pobierz, zagraj i dopiero coś napisz o jakimś problemie czy coś, a jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zrób jakieś ładne screeny i wstaw je do klimatycznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Witajcie, wiem że to staroć ale na moim tosterze chodzą tylko starocie, więc zaczynamy kolejnego moda, pozdro Chwilę pograłem, dotarłem do Baru i żadnego nowego zadania, wszystko to co w podstawce, liczyłem że skoro jest tyle nowych lokacji to i trochę fabuły będzie więcej, jak to jest? bo nie wiem czy mam grać dalej czy szukać czegoś innego Edytowane 23 Maja 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Cez139 - znajdź i wgraj sobie(jeśli chcesz) celownik panoramiczny do modów 10004, tak to wygląda w tym modzie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @vidkunsen celownik ciekawy ale wolałbym zamiast niego jakieś nowe zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Możesz nie brać specjalnego od Sidora i grać w systemie tzw. wolnej gry, drobne kwesty od postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @vidkunsen dobra tam, rozczytałem cały temat wreszcie i dowiedziałem się że fabuła jest bez zmian, także jak dla mnie lipa, jedyne co mnie jeszcze trzyma przy tym modzie to chęć odwiedzenia wszystkich nowych lokacji, już go postawiłem to go ogram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 I tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie wiem za bardzo o co chodzi bo mod mi chodził normalnie do tej pory i nic się z nim nie działo ale po wyłączeniu instalacji PSI w X16 dla Sacharowa i zlikwidowaniu snorków w bajorze poszedłem z ciekawości do Martwego Miasta/Legowiska jak zwał tak zwał, tak po prostu, jak na razie oprócz zombie i nieprzyjaznych mi najemników nic ciekawego tam nie znalazłem, ale gdy prowadzę z nimi "wojnę" to gdy mnie rozwalą i próbuję wgrać ostatni zapis gra się zawiesza i nawet nie dochodzi do ładowania, muszę ctrl/alt/delete bo inaczej się nie da, po ponownym wczytaniu sejwa gra chodzi, nie ma do tego żadnego loga, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Też mam pytanie odnośnie innych lokacji jak standardowe z SoC z podstawki. Czy tam są jakieś zadania oprócz mnóstwa zombiaków, bandytów, żołnierstwa, najemników oraz watach różnej zwierzyny i oczywiście wszystko na nas polujące ". Czy to tylko takie tylko ciekawostki nie warte w sumie zachodu przechodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Przy próbie rozmowy o dodatkowych zadaniach lub ze Stalkerami mam błąd: Instalacja zgodnie z 1 postem. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...hernobyl - martwy szlak 2\gamedata\scripts\_g.script:20: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Prozmus84 - zawsze możesz zagrać w 3 część: https://yadi.sk/d/kCttFODuJkikc Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi