Radioaktywny Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kluczyki do sejfu są na poddaszu jednego ze zruinowanych domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Na strychu domu na ATP, na prawo od wejścia, naprzeciwko budynku gdzie siedział Żwawy Lolex, nie bądź taki lolek Wysil się trochę, człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Widocznie nie przeszukałeś wszystkich bo wiedziałbyś co masz robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Po przeszukaniu 5 ( słownie pięciu ) ciał żołnierzy, powinno ci się w PDA pojawić zadanie porozmawiania z dowódcą stalkerów w osadzie rybackiej. Ten skieruje cię do mechanika na stację pomp, który to zrobi ci georadar. Z pomocą georadaru znajdziesz ładunek wojskowych w wagonie kolejowym na górze mapy. Tam gdzie w Czystym Niebie leżał wintar Szramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mam problem, a mianowicie, w zadaniu na nieznane nauce atry znalazłem już 5 sztuk. 6 jest zupełnie nieosiągalny tydzień chodzę po tych miejscach i nie ma wiem, że po zaćmieniu maja się pokazać ale nie ma. Jedynie w zagajniku anomalii jak się do niego przenoszę to pojawia się na ułamek sekundy na wykrywaczu światełko i zaraz gaśnie. I ponawiam pytanie we free playu oprócz 2 dużych zadań na zombii i arty są jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam okropna przerwę w graniu...przez to Euro i pracę...utknąłem w Prypeci.Nie wiem czy mam nadal kontynuować wątek Zewu czy zanosząc teczkę Monolitowcowi wstapić do ich ugrupowania ? Pogubiłem się... Mam nadzieję że nie dubluję postów,itp. Podpowiedzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Najpierw zrób zadania dla Monolitu. Jak zrobisz operację Wulkan dla Kowalskiego lub dalej pociagniesz fabułę, to do Monolitu już nie wstąpisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 @apg2312...ale jeden z Monoitowców po zaniesieniu teczki ma w linii dialogowej pytanie "czy chce wstąpić do Monolitu"?. Dzięki @LD ! Za co mi dziękujesz? LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie. Wstępujesz do Monolitu, robisz dla nich kilka zadań (między innymi zabijasz żołnierza, bodajże majora Kasiłowa - ale to nie zmienia nastawienia reszty wojska do Ciebie) i wszelkie grzechy masz odpuszczone :) Potem wracasz do pralni, i dalej idziesz zgodnie z fabułą gry. Tylko z góry mówię, że żeby wstąpić do Monolitu musisz posiadać osiągnięcie "Naznaczony przez Zonę" :) Edytowane 21 Czerwca 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Panowie z tego co pamiętam zadanie na ładunek wojskowych uaktualnia się poprzez znajdowanie ciał wojaków. Ja znalazłem tylko 1 wojskowego żywy był przez chwile ale teraz latam bo Bagnie i nie mogę znaleźć żadnej wskazówki. Może coś źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Po pogadaniu z na wpół żywym żołnierzem musisz udać się do Osady Rybackiej i pogadać z dowódcą, dostaniesz zadanie na oczyszczenie cerkwi, a później na odebranie detekrota min na Kordonie u technika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Cerkiew oczyszczona i nadal mam zadanie Znajdź ładunek, a żaden stalker nie chce ze mną gadać o zadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 W Osadzie Rybackiej musisz porozmawiać ze stalkerem, który znajduje się w budynku, jest zaznaczony dużą gwiazdką, pytasz go gdzie jest baza bandytów, a on odpowiada, że znajduje się bodajże na placu maszynowym, ale jest on odgrodzony tysiącami min. Pytasz jak możesz je ominąć, wtedy zleca zadanie na pogadanie z technikiem na Kordonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No tylko z n im pogadać się nie da stoi i nic próbuje wcześniejszego sejwa wgrać może coś zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A jak nie to ja się mogłem pomylić i nie trzeba pogadać z tym gościem w środku, tylko tym np. przy studni. SGM 2.2 przechodziłem kawałek czasu temu i pamiętam dokładnie pierwsze zadania, tylko nie jestem w stanie zapamiętać aż tylu szczegółów z którym stalkerem o tym rozmawiałem, w każdym bądź razie napewno w Osadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wiem co było nie tak. Jak rozmawiałem z tym stalkerem to zaatakowali obóz bandyci i nie dokończyliśmy rozmowy teraz mam już wsio poszło dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Noi super ;) Już jesteś po queście z tym wykrywaczem, czy dopiero będziesz zmierzał do Kordonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1frezze Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam, witam. To mój pierwszy post na tym forum więc nie krzyczcie że jestem niewidomy bądź zidiociały i nie potrafię odszukać czegoś co jest najpewniej napisane czcionką wielkości Krakowa, ale za cholerę nie wiem skąd sciągnąć sigerous moda 2.2 i spolszczenie do niego, bo jak zdążyłem się zaznajomić (choć trochę) to ono już wyszło. Jakieś konkretne linki, bądź odsyłacze do strony z której mógłbym go pobrać? Skorzystam z sytuacji i zapytam jakie są mody godne polecenia? grałem w S.M.R.T.E.R 0.41 (i czekam na 0.45 z niecierpliwością.), było MISERY i SGM 1.7 - jak widać STALKER nie chce się znudzić, a ja wciąż poszukuje nowych wizji zony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wszystko masz tu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja już drugi raz przechodzę sgm 2.2 no jestem w trakcie robienia questu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam. Mam problem ze znalezieniem ładunku który pozostawiła alfa na Skadowsku na górnym pokładzie? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam, to ładunek Alfy znajdował się na mostku kapitańskim Skadowska (sterówka) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dzięki Yurek idę szukać:) Mam teraz problem z misją nocni stalkerzy koło pogłębiarki, mianowicie wybiłem wszystkich oprócz jednego bandyty w Egzo, nie mozna go zabić? Jakieś rady? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Podejdź do niego a, zacznie uciekać na końcu gonitwy go załatwisz i jeszcze chyba dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odmieniec1 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Siema Mam takie problem z przejściem na bagna. Mam misje i zaznaczone gdzie przejść i gdy podchodze to wywala coś o kluczu i że przejśc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi