muezin70 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam, dla pewności zrobiłem menu1,2,3 gra startuje,ale po rozmowie z Fantomem przy skoku na generator wylot bez logu,próbowałem 3 razy,już nie mam siły normalnie ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Spróbuj zmniejszyć ustawienia graficzne, jeśli może masz słabszego kompa. Sądzę, że wtedy sporo rzeczy musi się spawnować i skutkiem jest wylot. Nawiasem mówiąc, mnie też kopytka opadają. No i co, człowiek chce pomóc w znalezieniu powodu wywalania do pulpitu, a tu się gościu zlisił i klapa, choć byś chciał pomóc - nie da rady. Trzeba czasem wytrwałości w takich przypadkach, niekiedy po obu stronach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam,nikt się nie zlisił ale nie siedzę przy kompie 24 godziny na dobę,oprócz grania muszę niestety pracować coby z głodu nie umrzeć,ustawienia nie pomagają i cały czas to samo wylot bez loga,zalała mnie krew i żeby nie trafić na OIOM wywaliłem moda,przepraszam za zajęty czas i nerwy oraz dobre rady,jesteś Wielki! A tak z innej beczki,wstawiłem Czas sojuszu,i...cud,miód i szczena opada,grałem w różne mody,ale to modziwo to CUDO,polecam.Jeszcze raz dziękuję za rady i pomoc, proszę się nie gniewać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 http://www.imagebam....fb883e194100315 Nowy Sidor??Wstąp do Wolności jeśli jesteś najlepszym Stalkerem... kiełbaska wyborcza??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Proszę o link do spolszczenia, podany nie działa, kieruje mnie do starej pobieralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bolo, w takiej sytuacji masz przecież napisane co robić Stara pobieralnia została wyłączona, jeśli zaprowadził Cię tutaj link z forum poinformuj Allena albo portalsa. Nie zawsze możemy wyłapać posty na forum, więc najlepiej napisać do nas PM. Niedługo powinien być dostępny nowy link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Już link działa, właśnie pobieram moda ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Faktycznie, teraz i ja też pobrałem spolszczenie.Allen dzięki, zrozumiałem, a teraz mam na starcie wylot po minucie grania.Wstawiam log błędu.Odpaliłem i gra idzie, nie wiem czym to było spowodowane, czasami mam wyloty bez loga ale daję radę, jak długo to nie wiem bo jak mnie nerwa sieknie to to wywalę moda. Co to za błąd, wywala mnie w okolicy Leśniczówki:FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : No such operator definedWylot.7z Edytowane 14 Września 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 To błąd w skryptach. Naprawisz to tylko jakimś fixem od autora, ewentualnie jakiś mechanik może Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) To znaczy, że zassałem moda z błędami? Edytowane 14 Września 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tu daję link do chyba wszystkich fixów tego moda: http://przeklej.org/file/f2NCHi/Fixy.do.LTL.v..0.6.7z Tu do ewentualnego usunięcia: http://przeklej.org/file/delete/gWUSfJMusib86ocRYmad Jest prośba, aby ten fixs jakoś gdzieś zapisać, bo jak (nie daj Boże) padnie mi komp, to już nie będzie skąd wziąć fixa.Życzę dalszej miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wrzuce na nasz hosting jak będę w domu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Warto takie fixy itp., mieć gdzieś zabunkrowane, bo w każdej chwili komuś mogą się przydać, zwłaszcza zaczynającym przygodę z naszym Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Sprawdzałem i te podane linki są padnięte, gdzieś czytałem, że ten mod jest wyjątkowo kapryśny. Jak nie znajdę rozwiązania to moja przygoda z tym modem się zakończy, obawiam sie o mój sprzęt, który rok temu wymieniłem a z kasą nie najlepiej, są inne wydatki. Diękuje za postawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mietek wyślij mi to na pm jak możesz bo rzeczywiście nie działa ( a jeszcze działało jak sprawdzałem wcześniej :O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Nie wiem co się dzieje, ale to chyba nie Putina robota, że linki padają. Tu inny hosting: http://hostuje.net/file.php?id=e98ab19cf1801842bced51198610cf32 Proszę o sprawdzenie i napisanie po ewentualnym pobraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Link działa, pobrałem i zaraz sprawdzę jak się gra będzie zachowywać, dam znać, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak pobierzesz, to sobie wypakuj każdy fix do osobnego folderu, potem przed nałożeniem, zrób kopie tego, co będziesz wklejał, tak na wszelki wypadek, gdyby coś nie poszło po Twojej myśli. To zasada nr 1 w kopiowaniu czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Niestety znowu mnie wywaliło. To z kolei ja wywaliłem gamedate wgrałem nową i odpaliłem na sejwie z Zatonu okolice Leśniczówki bo mi szkoda było zaczynać nowej gry, która do tej port w miarę śmigała i mam teraz taki error:FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ... - zew prypecigamedatascriptsvsm_send_news.script:188: attempt to concatenate global 'why_wpn_tip_name' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wpierw odpal grę od początku - nie ze starego zapisu i zobaczysz, czy w ogóle ruszy. Jeśli nie ruszy od nowego, to znaczy, że masz coś źle wrzucone. Jeśli nie ruszy, postaw moda na nowo i odpal bez moich fixów. Potem wrzucaj kolejno i za każdym razem odpalaj grę. W ten sposób dojdziesz, co psuje, lub być może odpalisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Gra mi ruszyła, szybko zrobiłem zapis i obecnie idzie jak długo nie wiem, mimo problemów gram bo mod mi się podoba jeden strzał i trup, jest to bardzo realistyczne. Zobaczę jak pogram co się będzie działo, jak mnie zacznie wywalać to zakończę moda bo mam już trochę lat i obawiam się o serducho, napiszę co i jak, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ok fixy są już na naszym serwerze. Z góry przepraszam że tak to długo trwało. http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=182 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Super, teraz każdy może sobie pobrać fixy i problem z głowy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Zainstalowałem wszystkie i jak zaczynam dialog z Krukiem to pulpit, być może ta rozmowa jest przedwczesna ale pomyślałem jak już jestem w Kopaczi po 4 dokument odnośnie winy tego gostka , któremu miałem znaleźć laptopa to pogadam z Krukiem może coś ciekawego powie no to powiedział jak dziad do obrazu. Chciałem zassać fixa na tą rozmowę ale link nie działa, wstawiam loga błędu, proszę o sugestie i pomoc.FATAL ERROR [error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty()[error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGamePhraseDialog.cpp[error]Line : 146[error]Description : No available phrase to say, dialog[hello_dialog] stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 M: Tak, brak dopisanego dialogu z tym gościem. To błąd moda. Wiem, że dopisywałem mu ten dialog powitalny, ale czy go mam, tego nie wiem. A który to miałby być link? Podaj nr postu. Jak możesz, zapakuj z Twojej gry folder pol (jest tam chyba 9 plików) i wrzuć na jakiś darmowy hosting. Porównam i może da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi