czernobyl10 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jeszcze prace potrwają nad tym modem na obecną chwile trwa zasiedlanie lokacji. Nowe screenyhttp://ap-pro.ru/forum/59-2752-7 post nr 93. Nowe screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Na stronie podano date opublikowania moda-15.10.2012r. ciekawe czy termin zostanie dotrzymany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Gotowość Lokacji Perymetr - 90% Kordon - 90% Wysypisko- 90% Аgroprom - 90% Rostok- 90% Jantar - 90% Rostok - 90% Magazyny Wojskowe - 80% Radar - 90% Czerwony Las- 90% Limańsk - 80% Mgliste Miasto- 90% Prypeć - 80% Czarnobyl - 80% Ach szkoda że jestem słaby z rosyjskiego i nie rozumiem co koleś na tym filmiku gada http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pTIKcoSf258 Nie pisz posta pod postem. Cichy. Edytowane 18 Listopada 2012 przez cichy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Temat edytowany, proszę o przeniesienie do działu nowości. Mod jest gotowy dodałem linka do pobrania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pojawił się oficjalny patch który zawiera 4 poprawki do moda...http://pl.rghost.net/48390841...szczegóły zawartości na stronie domowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Modziwo wymiata - ale trzeba cierpliwości przy instalacji . I trochę instynktu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Strona z patchami, fixami i usprawnieniami moda http://ap-pro.ru/forum/79-9865-29#527798 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jeśli na stronie moda - przy addonie - jest taka informacja: cyt " (4) Дата старта игры теперь в 2015, как написано в описании мода.", [ tłum. (4) data startu gry teraz w 2015 r, jak pisze w opisie moda ], a ilość fiksów koniecznych do pobrania, aby jako tako grać jest spora, warto się na niego łakomić?Dmucham na zimne, bo już się wciągu dwóch miesięcy, przewiozłem na trzech takich niby skończonych modach.Jestem niepoprawnym optymistą, ale seria porażek boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja to rozumiem zupełnie inaczej... Data wydarzeń opisanych w modzie to 2015 rok..., ale to nie zmienia faktu że warto poczekać jeżeli sypią się patche i fixy. Za dwa tygodnie mod okrzepnie i będzie do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mod w pełni grywalny - ma co prawda pewne niedociągnięcia techniczne - ale do przejścia. Świetnie przerobione lokacje i nietuzinkowa fabuła. Polecam na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Też go skończyłem. I nie żałuję gry, choć faktycznie techniczna strona moda może zaleźć za skórę. Ale w ogonie modów w które grałem, nie plasuje się.Kto lubi nowe lokacje ( albo mocno przerobione, aż do niepoznania ) to je tu znajdzie. No i nietuzinkowy scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel77 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) O co chodzi z tymi jasnymi teksturami? Dlaczego pojawia się taki problem? Wiecie może czemu? Bardzo chciałbym się dowiedzieć, a widziałem to już w kilku modach. Moderzy kompilują mapy z modelami o niskiej rozdzielczości, czy jak? Jeśli ktoś z was wie i się zna, z wielką chcęcią usłyszałbym opinię. P.S. O, sorry, bo trochę wyskoczyłem z tym jak Filip z konopii. Piszę o tym, bo zauważyłem ten problem w filmiku powyżej. I mimo pracy, jaką włożył autor moda, uwazam, że to nie jest na plus. No i chciałbym się dopytać - czemu się tak się dzieje i czy można temu jakoś zapobiec. Edytowane 16 Października 2013 przez Nathaniel77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Widocznie autor moda nie kocha mrocznej, "klimatycznej" pogody w Zonie. I dobrze. Większość akcji odbywa się przy dobrej, słonecznej pogodzie.Aby było dobrze widać lokacje, wstawił tylko grę za dnia i na mocnym rozjaśnieniu w ustawieniach. Taka jego wola. Grając, można mieć inaczej.A chcesz mieć ciemniej, suwak jasności na lewo, graj nocą, albo dodaj któryś z modów psujących pogodę.Mnie akurat takie ustawienie pogody bardzo odpowiadało. Przynajmniej mogłem podziwiać nowe, nietuzinkowe lokacje w szczegółach, a nie tylko widzieć "światełko na końcu tunelu".Choć i nocą też działałem i deszczyk mi popadał. Co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel77 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) A nie, nie, nie o to mi chodzi. Zauważyliście pewnie, że w SoC, gdy doda się nowy obiekt do mapy, jego tekstura jest bielsza, jaśniejsza, różni się od oryginalnej. O. Wygląda mniej więcej tak: http://img379.imageshack.us/img379/5349/stalkersdkco2.jpg Ja do waszych upodoobań nic nie mam, mod wygląda fajnie, myślę, że wart jest zagrania, ale te tekstury... :( A tak właściwie, bardziej interesuje mnie skąd bierze się ten problem. Może wystarczyłoby podmienić tekstury tych modeli. Albo coś z oświetleniem, shaderami...No właśnie - nie znam się i po to pytam. Edytowane 16 Października 2013 przez Nathaniel77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 http://ap-pro.ru/publ/obzor_poslednij_den/6-1-0-461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Wideo od panów z ap-pro :) http://www.youtube.com/watch?v=FMKnvg7VUGs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jest gotowy ten mod? Ma spolszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mam pewien problem, nazwy przejść wyglądają tak. Nie wiem czy anty mi coś usunął czy nie, ale pytanie do tłumaczy, gdzie znajdę nazwy tych przejść w podstawce ? W jakim pliku tekstowym, może wystarczy po prostu dopisać brakujące elementy. Lub, jeżeli ktoś grał, to czy też miał taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie mam tego moda, ale spróbuj tak - w notepadzie++ wpisz w wyszukiwaniu esc_to_gar i przeszukaj całą gamedatę moda. Jeżeli nie znajdzie, to w ten sam sposób przeszukaj wypakowaną podstawkę. Znajdziesz na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 qwert - musisz z tymi nazwami uważać, bo znane nam nazwy są przypisane całkiem innym lokacjom.Np. Jantar, to zmodyfikowane Czarne Jezioro.Proponuję Ci skontaktować się z cichym. Razem z nim graliśmy w tego moda. A on mody trzyma i szybko jest w stanie do nich się dostać i podać Ci nazwy lokacji po rosyjsku.Moja pamięć, już nie trzyma takich rzeczy zbyt długo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksrem Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ma ktoś linka do tego moda jeszcze? Może ktoś ma na chomiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Dokończyłem spolszczenie tego moda przez co jest już wersja beta (spolszczenia) dla zainteresowanych tym modem - nie testowałem całości. Gry z tym modem całej nie przeszedłem. Błędy raczej będą, tak więc zgłaszać wszystko. Mod jest grywalny, niemniej jednak błędy są i jest ich sporo. Tak jak pisali koledzy wyżej, wyloty do pulpitu... zazwyczaj przy wczytywaniu. Polonizacja zawiera wszystkie fixy i dodatki. Jest to wersja Full, czyli pobieramy, wypakowywujemy, wklejamy do gry i gramyWersja Full zawiera Polonizację i ModLink:https://yadi.sk/d/HTfRFHh0R7nGA Życzę miłej gry Mam też takie pytanie nie związane z tematem do administracji lub tłumaczy. Jak wrzucać polonizację na serwer stalkerteam.pl. Bo istnieje dział tylko dla osób spoza grupy tłumacz. Chciałem dodać to właśnie spolszczenie na serwer, gdyż inne hostingi umożliwiają przechowywanie pliku tylko przez kilka godzin bez konta premium. Edytowane 23 Maja 2014 przez qwert 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Wejdź do tego działu:http://stalkerteam.pl/forum/356-miejsce-zg%C5%82osze%C5%84-polonizacji-dla-os%C3%B3b-spoza-grupy-t%C5%82umacz/Masz tam wszystko.A jak zrobić zgłoszenie, możesz wzorować się na moim zgłoszeniu. Na PW powiadom Junxa i poślij mu paczkę z polonizacją. A oto link do poradnika z gry w ver, rus.http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=409.0 Edytowane 24 Maja 2014 przez kondotier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Co zrobić HUD nie wyświetla mi się prawidłowo wszystko w kupie w lewym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Spróbuj usunąć: w folderze gamedata/config/ui pliki; motion_icon_16.xml, ui_hud.xml, maingame.xml, maingame_16.xml, maingame_pda_msg.xml, motion_icon.xml, zone_map_16.xml, zone_map.xml w folderze gamedata/textures/ui pliki: ui_disk_io.dds i ui_hud.dds Po prostu usuń je wszystkie, albo spróbuj zainstalować tofix hud.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi