andwis Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzięki za poradnik, choć nie zadziałał.Zrobiłem tak jak napisałeś: dodałem do zadania u Wilka reward_relation = dolg, 20000 i naboje, żeby sprawdzić czy zadziała. Po wypełnieniu zadania (legowisko dzików) Wilk dał mi kasę i naboje, więc relacja powinna też zadziałać.Z mojej winy zaszło nieporozumienie: w Barze Powinność jest neutralna, tylko przy podejściu do Bazy Powinności (tam gdzie stał kiedyś Slipczenko) ogłaszany jest alarm "wróg wdarł się na teren..." i Powinność, tylko ta z Bazy, zmienia się na czerwono pozostali są "żółci"W pliku game_relations.ltx dolg są na zero.Myślę, że jednak takie było założenie twórcy moda i nie da się tego wyprostować.Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy jest możliwe ściągnięcia z polszczenia lub może ktoś by udostępnił bo linki już dawno wygasły i z tych stron nie da rady pobrać Link do spolszczenia...http://www.sendspace...3-black-editionPatch kumulatywny: http://www.sendspace...tch-kumulatywny http://www.sendspace.. hosting przestał działać Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez 44piterv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Spolszczenie - https://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=12 Patch chyba jest w "pakiecie", ale głowy nie daje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Junkx wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tu daję patch kumulatywny 0.4 do Nature Winter, ale nie dam głowy, że to jest najnowsze. Zrób sobie kopię gamedata i dopiero wklej. Wypróbuj, to ewentualnie inni będą już wiedzieć.Tu link:http://przeklej.org/file/JwWqKb/Nature.Winter.Patch.kumulatywny.0.4.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wracam w wolnym czasie do starszych modów, w które grałem kiedyś z powodu słabego kompa na oświetleniu statycznym. Teraz, chociaż z kompem szału nie ma, to jednak jest dużo lepszy niż dawniej. Przy okazji poprawiam też błędy w spolszczeniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Chudy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Czołem, który plik jest odpowiedzialny za przemianę trupów w zombiaki i w którą stronę go zedytować, aby przemiana była rzadsza? z góry dzięki P. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Pietia Chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Smutna wiadomość - linki padły. Uchował się tylko jeden z dodatkiem na zmianę celowników. Nowe linki do moda zostały dodane, ale brakuje spolszczenia. @tom3kb, @smox, @metek58 posiadacie może spolszczenie ? Od razu wrzuciłbym na nasz serwer. I przy okazji kolejna sprawa. @Junx kiedyś wrzucił samą gamedate moda. Wystarczyło umieścić w folderze i wsio, a tutaj mamy inaczej spakowanego moda. Może ktoś z was posiada tą wersję od @Junxa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Agrael, znalazłem na dysku - Nature Winter v2.3 Black_Edition.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dzięki @kamil190 dodał też Patch Kumulatywny. Znajduje się w paczce ( osobno jako gamedata ). Spolszczenie zostało szybko odzyskane i jest już na naszym serwerze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wydaje mi się, że takie mody jak ten odeszły częściowo w zapomnienie i w zasadzie to nie ma się czemu dziwić. W dobie aktualnych produkcji nie robią szału, ale w świetny sposób ukazują zawiłą drogę w moddingu stalkera. Wcześniej w linku do pobrania moda były pliki gamedata.dbg, gamedata.dbh, gamedata.dbf itd, ale @kamil190 podesłał nowy. Dodałem go do wstawki - wygodniejsza sprawa. Po prostu wszystko jest w formie jednej gamedaty, bin i oczywiście user.ltx. Nie zapominamy o dodaniu -nointro w elemencie docelowym. I.. Gramy. Nasza przygoda zaczyna się w X-18, a na starcie nietypowe towarzystwo - nibyolbrzym i bibliotekarz. Uciekamy na górny poziom laboratorium, gdzie wpadniemy na artefakt. Przeteleportuje nas w inne miejsce: Spoiler Po wylądowaniu na Kordonie możemy odwiedzić Sidora, ale zauważyłem ciekawe rozwiązanie w dialogach - można zastraszyć postać i wyciągnąć od niej informacje. W tym przypadku dostałem kod do skrzynki w wiosce: Spoiler Jest jeszcze coś takiego: Spoiler Wygląda na to, że za odpowiednią kwotę można skorzystać ze specjalnych opcji. I.. Nowe wdzianko Sidora: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Widzę, że w obecnych czasach tylko ja zainteresowałem się tym modem, a więc napiszę kolejny post pod sobą, bo może w ten sposób zachęcę kogoś do gry. Po jej ukończeniu połączę posty, żeby nie tworzyć zbędnego bałaganu. W Zonie panuje tajemniczy wirus i co prawda nie wprowadzono z tego powodu nakazu noszenia maseczek, a powinność nie wypisuje mandatów, ale są nim zarażeni praktycznie wszyscy ludzie. Czym się to objawia ? Po śmierci NPC w jego miejscu zobaczymy zombie. Może się to wydawać nieco upierdliwe, ale ma też plus - umarły w każdej chwili może rzucić się w kierunku naszych wrogów. Niestety, ale w modzie mamy do czynienia z ręcznym ładowaniem amunicji. Szczęście w nieszczęściu, że można dorwać broń, która z tego rozwiązanie nie korzysta. Ja jedną znalazłem w... Bunkrze Sidorowicza ( niebieska walizka ) Spoiler Żeby się tam dostać należy skorzystać z dodatkowych opcji, które są do kupienia za ruble. Pierwsza z nich to teleport. Na Kordonie wejdziemy w posiadanie artefaktu (?), jakim jest mózg - zawiera nasze wspomnienia. Wystarczy go umieścić w pierwszym slocie na broń: Spoiler Kolejna niebieska walizka. Tym razem na poddaszu domku, gdzie stoi Wilk: Spoiler Można użyć teleportu lub.. - Wystarczy pomyśleć Raczej ameryki nie odkryję, jeżeli napiszę, że w modzie panuje zima. W nocy GG może zamarznąć, ale naszym ratunkiem są źródła ciepła. Gram powoli, bo ostatnio mam mniej czasu, ale mod nawet ciekawy i dość.. Odmienny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi