Sin member Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 20191116-235121-852x480.mp4 Edytowane 18 Maja 2020 przez Monolithalian 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Taaaak, śmieszne kuleczki (smieszariki, już wcześniej o nich wspomniałem ): Edytowane 23 Maja 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 "Nie ma dresów?! Co do ch...!!!" Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) WCH (wyprzedaż w latach dziewięćdziesiątych w Wojskowej centrali handlowej) Edytowane 24 Maja 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Kiedy do gry wchodzi walka wręcz: Spoiler Wybrani.... będą wybrani : Spoiler Kiedy modderzy stalkera przychodzą do głowy dziwne pomysły: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) 0:30 i do końca Kiedy nudzi wam się w zonie Edytowane 25 Maja 2020 przez Monolithalian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Sebuś i Karynka na wyprawie w Zonie. Dobre połączenie dla części naszych tłumaczy, którzy siedzą w modach do obu gier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wieczerza: Spoiler Dab/dabbing: Spoiler Kiedy znajdujesz Wintorez przy przejściu na Agroprom, a w bazie Powinności jest sprzedawana amunicja 9x39 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Cytat Kiedy znajdujesz Wintorez przy przejściu na Agroprom, a w bazie Powinności jest sprzedawana amunicja 9x39 Po czym widzisz w jakiej jest kondycji i zdajesz sobie sprawę, ile dasz na naprawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) no pamiętam jak to bolało za pierwszym razem - najpierw hype - o ja wintorez a potem... kutrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrrrrrrrr edyta: nie wiem co to dab / dabbing - za stary na to jestem edyta: znalazłem pare ciekawych obrazków to się podzielę spacer po zonie Spoiler przemyślenia Spoiler Spoiler Spoiler wstąp do powinności Spoiler Spoiler Spoiler to będzie na tyle - jak się spodoba to mogę więcej dorzucić bo coś tam jeszcze mam Edytowane 28 Maja 2020 przez koboldzisko 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz już wiemy po co było budować Arkę Spoiler 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Geniusze moddingu na playground.ru: Spoiler Shadows Addon w skrócie: Spoiler Było monolitowskie coffin dance: Spoiler To teraz będzie u Bandytów: Spoiler Na razie chłopaki, lecę do Hogwartu: Spoiler Muzyka: https://vk.com/video-38635106_456240516 https://vk.com/video-26406986_456239962 Da-da-da: https://vk.com/video-38635106_456240113 Obiekty w lustrze bliżej niż się wydają: Wypiek od GSC nie oprze się nawet zombi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Takie rzeczy w Zonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 co do obrazka - mnie bardziej interesuje napis: GTA Stalker Film Portal... jest robiony nowy film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 GTA Stalker Film Portal to seria filmów luźno opartych o uniwersum S.T.A.L.K.E.R.a. hhttps://www.youtube.com/watch?v=hNImDM7Y0i4&list=PLCOM6-kjV57Ac97DfCWiS-dybKW__IEOV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Przykazania Tolika (Приключения Толика) - nastąpił częściowy wyciek do sieci 3 części - nowy sztajmes/bomż - Konor : https://www.wiocha.pl/1629016,Conor-dawaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Приключения to Przypadki lub Przygody, a nie przykazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Kiedy grasz w CCz pierwszy raz: Spoiler Nie wiem kim jestem... Nie wiem dlaczego jestem tutaj Jedyne co wiem, to muszę zlikwidować Striełoka Zona a świat - i co ją oddziela: Spoiler Dużo tych Wintorez'ów można wydębić u Leśnika: Spoiler Elon Musk śpiewa w stalkerskim radio: Spoiler Jeśli Stalker byłby 1980 telewizyjnym show: Spoiler Chikki-Brikki: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Keksiki szast-prast - mimo, że mam cukrzycę jestem ciekaw jak smakują?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Bagienny doktor i jego puszek na spacerze: https://demotywatory.pl/5003717/W-Rosji-to-psy-wyprowadzaja-wlascicieli-na-spacer (to jest owczarek kaukaski zwany Ałabaj) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi