Sin member Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Monolithalian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Przypadek? Nie sądzę... Spoiler NS 2016 OGSR 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Hej, przyjacielu czy wszystko jest z tobą w porządku? ( OP 2-1 ) Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Samotnik67 Jakby spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Samotnik67 napisał: Hej, przyjacielu czy wszystko jest z tobą w porządku? Włóż go do ryżu i po problemie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Co masz?: Spoiler Cud świata w tej piwnicy: Spoiler Przyszedłem z pieniędzmi - wyszedłem bez Uśmiechnięty zombi: Spoiler Kiedy usłyszałem muzykę na bazie bandytów: Spoiler Po lewo - on ryzykuje. Po prawo - jest on ubrany poprawnie: Spoiler W zwykłych modach i w hard modach: Spoiler Po lewo: Ja w zwykłych modach: - Dzisiaj zabiłem 100 mutantów i przebiegłem całą Zonę, dla jednej rzeczy. Po prawo: Ja w hard modach: - Trudno jest mi przejść 5 metrów, moja postać nie może unieść więcej niż 5 kg. Dołączcie do frakcji Powinność w barze: Spoiler Trzeci obrazek: Co ciebie najbardziej przeraża?: Spoiler Odpowiedź: Szrama. - Striełok Dlaczego myślicie, że jesteście lepsi ode mnie?: My już wyszliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Bandity zaatakowały Tracza ANU CHEEKI BREEKI IV DAMKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Naprzód: I inne naklejki: Spoiler Agent 007: Taaakk... Naprawdę https://vk.com/shkrek_and_klick?z=album-103314123_276288025 Nastolatkowie w 2007 roku i dzisiaj: - A co jeśli ja jestem tylko NPC? Imitacja żywego... - Chyba nie, to jakieś brednie Nie martw się, on ciebie znajdzie: Spoiler - Dzisiaj opowiem wam o zjawisku straszniejszym od mutantów, radiacji i mózgozwęglaczu. Kiedy ono się pojawia, wszystko wokół ginie. Imię jego to... Spoiler - ZIELONY ŻUK! - Boże, Sidor! Oni jeszcze są dziećmi! Nie bój się noża, bój się widelca: Spoiler Jedno trafienie - cztery dziurki Fani stalkera w 2007 i 2020: Spoiler Po lewo: Fani stalkera w 2007: Znajdowałem aktualną informację w dziennikach, przeglądałem sklepy każdego dnia - dyski nagle pojawiają się w sprzedaży Po prawo: Fani stalkera w 2020: To tylko prerender na silniku. Daty premiery nie powiedzieli. Bez x-ray nie będzie prawdziwej atmosfery((9( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ze strony VK (https://vk.com/shkrek_and_klick): Chcę wiele towarów i przy tym nic nie robić. Zasrany kamień, ja żem nie o to ciebie prosił. Jak przechodzić mody i grę Stalker na poziomie Legenda Strefy: Spoiler https://demotywatory.pl/5015538/Jak-Rosjanie-wygrali-II-wojne 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Prikoły #25: Spoiler Na górze "pięknie", na dole "wspaniale": Błędy młodości : Przepustki do Zony: Spoiler Najemnicy: Spoiler Po lewo: W Cieniu Czarnobyla i Czystym Niebie: Walczyliśmy z Wolnością, napadliśmy na naukowców i zbiliśmy wojskowy śmigłowiec Po prawo: W Zewie Prypeci: Zjeść by się coś chciało... puk-puk... Najlepsza muzyka dla ucha: Spoiler Prędkość: Spoiler Nikt: Absolutnie nikt: Striełok, kiedy nie przedarł się do centrum Zony 0,0002 sek: To jest naprawdę straszne?: Spoiler Na dole: To jest [...] prawdziwie straszne Najbardziej niebezpieczna broń na planecie: Spoiler Piwo Czarny Stalker: Spoiler Milionerzy: Spoiler Pytanie: Nad czym by dzisiaj postękać? Odpowiedzi: Podeszwy, Kiełbasa, Drogie bandaże u Sidorowicza, Chleby Koła ratunkowe: Wiadomość do przyjaciela, 50:50, Pomoc ogniska Stalker: A można 50 na 50? Striełok i Świadomość: Spoiler Z Blade Runnera: Wowa Wist wita Szramę: Ja nikogo się nie boję: Spoiler Ale ten potwór... On mnie straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Błędy młodości i "blady runer" - fajne. p.s. mam także taką przepustkę. Spoiler Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez vidkunsen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Ruskie ZOMO, jak ktoś jest wrażliwy to niech nie ogląda. Z muzyką to nawet zabawne Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 I już wiadomo, skąd się bierze porzekadło, "wybić coś komuś z głowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ło matko to już nawet mikrofalówki w Zonie mutują? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Musztra. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Grając w moda Prosectors, dowiedziałem się co oznacza i z czym należy kojarzyć nazwisko Sidorowicza. I dlaczego obraża się na sidora. Bo sidor, to jest ten worek zawiązywany sznurkiem, na żołnierskie wyposażenie, który znamy z różnych filmów. Taki jak u wojaka na plecach. A obok, jego już współczesna odmiana. A nazwa "sidor" jest oficjalna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Na zdjęciu widnieje wirtuoz grania na gitarze... bez gitary... Gitare od człowieka zabierzesz ale gitary z człowieka już nie Albo to, To samo, lornetkę od człowieka zabierzesz ale lornetki z człowieka już nie Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Dr_Sztychowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Biedactwo się zmęczyło..... OP 2-1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Pagan Min i inne dziwactwa: Spoiler Uroczy model Sidorowicza : Spoiler To jednak nie Skadowsk: Spoiler Niebezpieczni chłopcy: Spoiler A w jakiej pozycji ty śpisz?: Spoiler Inni handlarze a Sidor: Spoiler Inni handlarze *Stawiają normalną cenę* Sidorowicz: Oryginalne części i stalker na telefonie: Spoiler Trochę z SGM 1.7 (nie moje zdjęcia): Spoiler Niestety pociąg nadal nie nadjechał... A szkoda, może by wstał: Spoiler Przez 80 dni gry unosił się w powietrzu w NLC 7 3.5, okresowo zmieniając kierunek swojego ciała: Spoiler Nawet google chce ukryć słabe mody do stalkera: Spoiler Mroczna wersja Sidora: Spoiler Czyżby lider frakcji Grzech?: Spoiler I inne ciekawe modele: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 VID_700010428_105003_916.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Z wizytą u Sidora. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Prawdziwy handlarz, oczy dookoła głowy żeby nikt nic nie zwinął z półek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Są tu jacyś fani filmów animowanych? 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 He he he, jakie "niebo" taki anioł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 No to było tak. Wchodzę sobie na górę po schowek iiiii... Nawet nie wiecie jak się przelękłem. Poranne ćwiczenia z snorkiem Monolitowiec chyba się zaprzyjaźnił z ścianą Kurde, szkoda że nie nagrywałem, jestem sobie na radarze, idę sobie mózgozwęglacz wyłączyć, strzeliłem do monolitowca a ten umarł i do rury wskoczył, mam tylko zdjęcie Aż mi się przypomniało, jak nagrywałem i pod elektrownią monolitowiec spalił się na chruście:, przewińcie sobie do 26:27 bo jestem lekko ograniczony i nie umiem obsługiwać programu do obróbki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi