tom3kb Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 1 Kardan 1 Bottle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Taką śrubą można zabijać: Tak pracuje zwiad Powinności: Bez komentarza: Wygląd SDK do nowego Stalkera 2: Spoiler Tłumaczenie: Program: X-Ray True Game Editor Ogólne | Lokacje | Postacie Główne: O Bezszwowa zona V Blackjack i panienki O Atmosfera jak w Cieniu Czarnobyla V Prawidłowe komory zamkowe V Można ograbić karawanę Modyfikacje: O Można moddować O Oddać SDK O Zrobić lepszy build Fizyka: O PhysX O Havok O Mój lepszy - jest fajniejszy! G X-Ray 2.0 ZROBIĆ WSZYSTKO RANIĄC SIĘ (true build) Reszta: Spoiler Astronom przynosi Naznaczonego do Sidorowicza: Spoiler Sidor: To dla mnie? Dlaczego zawsze zachowujecie się, jakbyście byli lepsi ode mnie?: Spoiler U każdego jest ktoś, kto się zawsze boi?: Spoiler W sieci opublikowano screen, na którym widoczny jest schemat metro w Stalkerze 2: Spoiler KBO Jubilejny - przed awarią na CEA, po awarii na CEA i w grze: Spoiler Niewierny chodź do nas : Spoiler Ikona: Spoiler Wilk (Szrama) i Zając (Naznaczony): Spoiler Na pewno Barman warzy: Spoiler Monolit, bariera i pozostałe frakcje na jednym obrazku: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Sidorowicz wyczuł kasę i do oferty wprowadził "Tani Plecak Survivalowy" dla Kota w Zonie. Kolejna ślicznotka od Kardana. Gdy zapomniałeś zapałek, jesteś głodny, a dzik już poporcjowany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 plecak wabik na chimere gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Pamiętaj Mieczeny!!! W Prypeci nie wchodź do sklepu między 10oo a 12oo, to czas dla zombie, pijawek i snorków: Jaki kraj, taka strefa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Putin gotowy na wejście do zony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @Monolithalian Fake. Putin do Zony wjeżdża tak. Spoiler A z Kordonu w głąb Zony tak. No i za bardzo ze Stalkerem tamta fota się nie łączy, jak już coś to bardziej takie śmieszki. Dodatkowo "Putin" z ukraińską flagą Hmm. Impostor w akcji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Ostatnio po raz n-ty zabrałem się za modowanie CC, generalnie taki o mały modpack. Dodałem też jednego moda na sztuczną inteligencję, który ją generalnie ulepsza, no, i... pozwala jej rzucać granaty..... I dzisiejszy test zakończył się, no... ciekawie... Wiele razy można było usłyszeć czy przeczytać, jak to NPC w STALKERach rzucają granaty dokładnie pod nasze nogi.... No właśnie, NASZE.... bo ta zasada się chyba drugiego NPC nie dotyczy Testuję sobie przerobione przeze mnie bronie na pierwszej misji - odbicie Żwawego. Wszystko idzie ładnie, aż do momentu, gdy na minimapie zauważyłem ikonkę lecącego granatu. Na 95% został rzucony mniej więcej stąd, może nawet zza płotu Spoiler Zakładam z góry, że miał on zabić bandytę kręcącego się przy budynku w którym trzymany jest Żwawy. A teraz pytanie - gdzie ten granat poleciał? No.... trochę dalej.... tylko troszeczkę Spoiler Nie wiem gdzie dokładnie spadł i nie miałem nawet siły szukać bo byłem zajęty próbą zrozumienia tego, co się właściwie stało Z ciekawości włączyłem opcję pokazywania odległości do namierzonego przez nas celu w opcjach, po czym postarałem się w przybliżeniu ustalić, jak daleko ten granat mógł właściwie polecieć... Spoiler Się okazało, że bardzo daleko W sumie to fajnie to wyglądało - najpierw na minimapie widzę lecący z prędkością światła granat, a jakieś 3 sekundy później tylko taka mała kula ognia wyjawia się zza pagórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Among w Stalkerze: Dzika, piątkowa noc w Anomalii: Pragnę.... chleba : The Elder Stalkers 2 - Call of Monolith: Niedźwiedzie: Spoiler Propaganda Powinności: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Na zimne, deszczowe wieczory sezon 2020/2021: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Powoli robi się nudne ale ostatni raz bo wszyscy w jednym miejscu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Przeróbka bandyty, Sidora: Legendarne foto: Dla grających w Dollchana/Reborna - Jeśli to zobaczycie, to szybko biegnijcie i wzywajcie pomocy: Doktorzy zalecają robić pompkę za każdym razem, kiedy umrzesz w grze: Ludzie, którzy grają w Misery: Gdy dziewczyna wybrała kogoś innego: Mutant w NLC 7 i GG w dobrej zbroi: *Chcę, szybko przebiegnąć w NLC 7*. Moja wytrzymałość: Anomalia + samochód + drzewo = zły czas Spoiler Reszta Spoiler „Żyj przy AK, giń przy AK”: Bez czego nie wychodzę na ulicę: Kiedy zobaczyłeś, co zrobił Wstrząs z Głuszczem: Jaki będzie Stalker 2. Zdanie ekspertów: Najbardziej głośne miejsca na świecie: Wszyscy stalkerzy i głos Monolitu: Na bazie Powinności: Renegaci i Czyste Niebo: Najbardziej ekstremalne rodzaje sportu: Cień Czarnobyla - jest błąd z pancerzem. Z pomocą 4-5 baterejek (artefaktów) można go naprawić. Broń: Jedziesz, jedziesz, GSC wycięli transport, idziesz: Pośpię jeszcze minutkę. Za 2 godziny: Nowikow i dziurawy kombinezon = taśma izolacyjna: Po kwarantannie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Z miłością od Monolitu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 My kontra izłomy: (molonit czy jak to tam idzie ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Zaplute karły reakcji (Dark Path): 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 S.V.A.L.K.E.R.: 4 części: Spoiler Pierwsza część: Druga część: Trzecia część: Czwarta część: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Dzieciaka od małego trzeba "podprogowo" nauczać w co ma grać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Wolność ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Drogowskazy, żeby nikt się nie zgubił: Nie tylko Naznaczony pozostał żywy po jeździe w ciężarówce śmierci: Spoiler Kiedy masz 20 i nie rozumiesz slangu 13-latków: Rick i Morty u zwykłego człowieka i u Stalkera: Po lewej: Typowy Gopnik, a po prawej: Typowy Gopnik w Zonie: Baza Czystego Nieba przed powstaniem pierwszych domów: Zestaw Stalkera z Powinności: Niezłe breloki: Poznajecie?: Postanowiłeś zrobić Cosplay Burera - po lewej oczekiwania - po prawej rzeczywistość: Znajdź Wolnościowca: Coś jest modne, a coś jest wieczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Akuku! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Gdy poprosisz Kardana o skrócenie broni. Micro Steyr Aug https://m.vk.com/area_stalker?z=photo-48325165_457258397%2Falbum-48325165_00%2Frev 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Bagienny Keanu: Jason Snajper: I trochę swoich: Spoiler Zawiśli w powietrzu: Garik siłuje się z krzesłem : Barman próbuje mu w tym pomóc: Krzesło wygrało: Jednakże nie, bo on wygrał, a krzesło wyniosło do góry zwycięzcę: A potem go wyrzuciło prawie na zaplecze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cheeki Breeki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Sidor z bogactwem: Striełok i Diegtiarow na jednym zdjęciu: Sidor w prawdziwym życiu: Spoiler Dziwne screeny z ap-pro {Na przekór śmierci - w pajęczynie kłamstw}: Spoiler Człowiek krzak: Przegląd: Leczenie hemoroidów: Ręce weszły w twarz: Efekty siedzenia przy ognisku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi