apophis Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 @ apophis Ten log błędu jest na tyle enigmatyczny, że ciężko cokolwiek wymyślić... @ As44 Tych wojskowych jest chyba 6 trupów do obszukania...Ten temat był wałkowany na forum w temacie moda SGM 2.2. Tam poszukaj.@Yurek.Tego się obawiałem. Grzebałem na za tym błędem na forum GSC i znalazłem tylko kilka postów na ten temat ale żadnego rozsądnego wytłumaczenia. Reinstalowałem system operacyjny (używam Win 8 x64) i spróbuję ponownie a jak nie to chyba zakupę nową płytę z grą , może tu leży problem.Nie udało mi się zakończyć żadnego moda opartego na SGM 2.2 więc może jeszcze spróbuję czystego SGM-a. Jak zwykle bardzo dziękuję za odpowiedźPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Porobiło się po wylocie do pulpitu [stack overflow].Nie działa ani qucksave,normalny zapis też nie.Dużo wcześniejsze z Kordonu zapisy także.Aha byłem,jestem w Jupiterze.Co moźe być przyczyną-pliki script wkleiłem nowe z kopii Snajpera.FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4653: table index is nil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Porobiło się po wylocie do pulpitu [stack overflow].Nie działa ani qucksave,normalny zapis też nie.Dużo wcześniejsze z Kordonu zapisy także.Aha byłem,jestem w Jupiterze.Co moźe być przyczyną-pliki script wkleiłem nowe z kopii Snajpera. FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4653: table index is nil Mněl jsem stejnou chybu.Nešel načíst ani jeden save.Musel jsem celkově hru smazat a znovu nainstalovat.Zálohoval jsem save a po nové instalaci šly zase normálně načíst.Také se mně to stalo po pádu hry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witam.Mam pytanie o kolejność wstępowania do frakcji-bandytą byłem w Zatonie [wytłukłem ich i Czapajewa].Teraz w Jupiterze co najpierw najemnicy,świt a może powinność.Proszę o podpowiedź.Aha gdzieś to kiedyś widziałem tylko teraz nie mogę znaleźć. Hobby dzięki za radę-mi savy nie działały,mimo reinstalacji gry i moda.Ale znalazłem chyba sposób naprawy-trzeba robić kopie folder save_data.I potem w razie kłopotów przekopiować i nadpisać w modzie. Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez smerf45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie wiem czy jest jakiekolwiek znaczenie przy kolejności wstępowania do frakcji Siemka, a raczej dobry wieczór wszystkim mam do was pytanko jak się nazywa taki operowy utwór który mozna czasem usłyszeć u brodacza w radyjku? Bardzo mi przypadł do gustu i chciałbym poznać jego nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosiu98 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Czy dałoby radę odświeżyć link do spolszczenia z pierwszego posta, bo narod.ru w moim przypadku nie odpowiada. #EDIT: Ok Narod już śmiga, musieli mieć przerwę techniczną Edytowane 15 Października 2013 przez Rosiu98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Gram od paru chwil w tego moda a już miałem 3 wyloty, wszystkie z tym samym logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section ''. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace:0023:69737365 nvwgf2um.dllco to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normandia Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Pobrałem moda ze spolszczeniem, ale bez dodatków graficznych. Wszystko uruchamiało się dobrze tyle że po kliknięciu nowej gry wyskakuje mi takie cośFATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked![error]Function : invalid_parameter_handler[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 815[error]Description : stack trace:Ma ktoś jakieś pomysły gdzie jest pies pogrzebany?I jeszcze takie cośFATAL ERROR [error]Expression : fs[error]Function : CResourceManager::_CreateVS[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkLayersxrRenderResourceManager_Resources.cpp[error]Line : 166[error]Description : shader file doesnt exist[error]Arguments : i:grys.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatashadersr2deffer_impl_flat.vs stack trace: Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Miałem też taki problem , pomogło wgranie paczki graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normandia Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Grę udało mi się odpalić po wgraniu dodatku graficznego, ale w trakcie gry pojawił się problem z ulepszeniami a konkretnie z abakanem, as wał, fn-f 2000, l85 i sig 550. Grzebałem w plikach i udało mi się odblokować wszystkie ulepszenia poza tymi dodam że w pliku z ulepszeniami te bronie w ogóle nie były uwzględnione.Niewiem czy później będzie możliwośc ich ulepszania bo póki co siedzę w kordonie. Ma ktoś możliwośc sprawdzenia czy później już można je ulepszać? A może ktoś wie jak zrobić zeby ich ulepszenie było możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Niestety link do textur nie działa :(, ma może ktoś działający link do tej paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, wykonałem zadania na Kordonie i chce przejść na Bagna ale potrzebny jest klucz , taki mam komunikat, gdzie go szukać i jeszcze jedno, czy mechanik robi jakiś dekoder bo w poście ktoś o tym pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Klucz jest w skrzyni na posterunku przy bramie - skrzynia leży w szafie obok wejścia, które pierwotnie prowadziło do Wysypiska. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Fawkzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Klucz jest w skrzyni na posterunku przy bramie - skrzynia leży w szafie obok wejścia, które pierwotnie prowadziło do Wysypiska.Znalazłem, dzięki. Stalkerzy mam dziwny problem . mianowicie jak biorę zadanie na dostarczenie najemnikom jedzenie na podstacji to w momencie jak mi wskoczy zadanie to mi strasznie tnie gra. Kombinowałem z wgraniem wcześniejszego sejwa , to samo, wczytałem wcześniejszego sejwa i robiłem inne zadania , po jakimś czasie biorę to zadanie i znowu tnie. dodam, że mam nowy sprzęt min. AMD 6300, grafika R9-270X, pamięci 8 markowe patriot extreme czy jakoś tak, czy ktoś się spotkał z takim problemem i jak ewentualnie temu zaradzić. Rozwiązanie nastąpiło przez przypadek, zebrałem potrzebną ilość żywności dla najemników bo już wiedziałem ile czego mam mieć i zaraz po otrzymaniu zadania zrealizowałem je, gra idzie płynnie. Klucz. Potrzebny mi jest drugi klucz aby otworzyć pojemnik na moście, kiedyś grałem w czystego SGM ale już nie pamiętam gdzie jest. Proszę o podpowiedz. Edytowane 25 Lutego 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Na moście i pod mostem w jeepach. Ale tam była do otwarcia skrzynka z gazem, zadanie z podstawki, także nie wiem czy o to chodzi ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Klucz B mam z tym, że pod mostem nie ma jeepa, są dwa na moście jeden od strony stacji utylizacji i jeden od strony leśniczówki, na początku i końcu konwoju. Stanąłem z fabułą, kiedyś grałem w SGM ale pamięć już nie ta co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Drugi klucz jest w Jeepie po drugiej stronie mostu, na samym dole obok gruzu, przy zakladzie utylizacji odpadów. Edytowane 28 Lutego 2014 przez Fawkzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bardzo dziękuję, miałeś rację, tyle razy chodziłem i nie widziałem drugiego Jeepa, ślepota totalna, jadę dalej z tym koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert4466 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam mam 1 pytanie co mam pobrać to ? :LINKImod... http://narod.ru/disk...medata.zip.htmlpaczka graficzna... http://narod.ru/disk...xtures.zip.html.Instalacja Mod posiada dwa osobne archiwa które należy pobrać.Przenosimy tekstury do gamedata głównego moda, a następnie całość przenosimy do gry.LINK do źródła...http://ap-pro.ru/forum/36-3610-1POLONIZACJA:link do pobrania: http://narod.ru/disk...5.11.12.7z.html czy ten torrent czy wszystko i czy ta polonizacja działa na ten torrent ? http://www.sendspace...aec50fadf7f5fae . Pozdrawiam :) Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Robert4466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No generalnie to musisz pobrać wszystko co w pierwszym poście :D , czyli mod---> paczka graficzna--> polonizacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert4466 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) No generalnie to musisz pobrać wszystko co w pierwszym poście :D , czyli mod---> paczka graficzna--> polonizacjaDzięki wczoraj pobrałem to wszystko łącznie z torrentem i okazało się że torrent nie jest do niczego potrzebny. Modyfikacja jak na razie działa świetnie tylko nie mogę nigdzie znaleźć ani kupić amunicji do snajperki :( .Ps co to znaczy że coś nie nadaje się do naprawy ? jak tak ze wszystkim jest to lipa :ermm: Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Robert4466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Amunicje do snajperki na początku ciężko znaleźć i kupić dlatego używaj jej z rozwagą. Bodajże u jakiś większych handlarzy dopiero ją kupisz.Nie nadaje się do naprawy to znaczy że przekroczyła chyba połowe tych zielonych pasków i wtedy już jej nie naprawisz tylko musisz kupić nową. :/ jest to największe utrapienie tego moda jak dla mnie. Bo trzeba non stop latać albo z zestawami do naprawy albo mieć dużo hajsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mam problem z uruchomieniem gry wywala do pulpitu podczas pierwszego wczytywania z takim błędem:.FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:2077: attempt to perform arithmetic on a nil value.Widziałem że podobne błędy już inni mieli ale nie ma konkretnego rozwiązania może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamajor Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam was serdecznie. Nie udało mi się odnaleźć informacji o przejściu z Bagien do Ztonu. Mam wykrywacz min i za torami przed dziurą w płocie widzę podwójną linię min jedna obok drugiej od płotu do słupa z elktrami - nie mam jak obejść. Próby strzelania w miny nic pomogły, wrzuciłem tam ze 20 grantów i nic. Stoję jak słup i ....Dziękuję za wsparcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Po prostu podejdź do min jak najbliżej się da, a one same się rozbroją po paru sekundach ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi