Raven Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja na razie jestem stażystką w agencji reklamowej na stanowisku grafika komputerowego i freelancuję rysując ilustracje do książek dla dzieci, tłumacząc abstrakty i artykuły z polskiego na angielski i rozwiązując problemy z komputerem. Jak tylko za rok skończę studia to dopiero zacznę szukać czegoś jeszcze . W wolnym czasie, którego i tak mam mało piszę pracę magisterską i pogrywam w Stalkera :thumbsup: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tylko takiej twardej kobiecie, lekko w życiu i w biedzie. Masz u mnie szacun na sto dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 @darkus żadna praca nie hańbi. Szkoda, że nikt nie chce płacić za granie w Stalkera I jeszcze jedna rada: nie jedz żelków przed pracą :thumbsup: @raven jak udaje Ci się znaleźć czas między flancowaniem rysunków a tłumaczeniem tekstów. Czy to jakaś tajemnica Zony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 @metek Dzięki wielkie @Renia Tajemnica Zony to to chyba nie jest , zwykle chodzę spać albo o 2, albo o 3 - korzystam póki mogę z dobrodziejstw młodości, jak będę miała ze 40 lat już mi nie będzie chciało się siedzieć tak długo :thumbsup:. W trakcie dnia robię sobie krótką drzemkę i z powrotem do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 @Renia jak by płacili za granie w Stalkera to całe forum by było milionerami co by był zbyt piękne. Dzięki za radę na pewno się przyda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja studiuję Automatykę i Robotykę na ATH w Bielsku, natomiast w wolnych chwilach zajmuję się "Airshitem", które przerodziło się w pasje.Ja plus Masada, na strzelance w Bystrej 9/06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja jestem zwykła biurwąTo tak samo, jak ja, tyle, że moja branża, to handel. A wykształcenie - technik mechanik Tak się ułożyło.Moje zainteresowania co jakiś czas się zmieniają (oprócz Stalkera). Kiedyś entuzjasta motoryzacji, rapu, dobrej książki, piłki nożnej i innych dyscyplin sportowych, potem szeroko pojętej technologii GSM, komputerów i... piwa.Części z nich nadal nie porzuciłem, ale aktualnie najbardziej interesuję się perfumiarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja pracuję w branży IT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jestem archiwistą.... moje motto: -Czy umiesz zachować tajemnicę!-ależ oczywiście, że tak no jak mogłeś o to pytać-bo ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zawód wyuczony tokarz, pracowałem jako kucharz kelner w domu weselnym czasem naprawiam komputery obecnie jestem bezrobotny i łapię prace dorywcze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mam też doświadczenie i papiery na zawody które wykonywalem: zbrojarz, hydraulik, piekarz, elektrotechnik...no i bylem bezrobotym czyli jak większość mieszkańców tej części Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) A ja zabijam. Powoli, systematycznie, z zimną krwią, tak aby mieć z tego jak najwięcej przyjemności. I bez jakichkolwiek skrupułów.A co zabijam? A no, jak na leciwego przystało, zabijam czas. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez kondotier 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ze szkoły technik-mechanik, ale aktualnie robol w magazynie DHLa w UK. Każda wolna chwila to Stalker i to od paru lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jeszcze mogę ale przeraża mnie trochę ten moment od którego bedę mógł tylko patrzeć i nie będę juz mógł czynnie uczestniczyć. Ech! ciężki jest dola rolnika obserwatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja jestem programistą. Stalker to moja ulubiona gra, ponieważ zawiera wszystko to co lubię w grach: przygodę, swobodę, zagadki i strzelanie.Szkoda, że powstaje tyle gier w otwartym świecie, gdzie rzuca się czary, lata na smoku i robi inne fantasy-fikołki, a tak mało ze strzelaniem: tylko Arma i Stalker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nigdy nie określalem żadnego stalkera jako strzelankę, to od początku była inna gra, inna niż wszystkie.ta gra zmieniła, ukierunkowała zycie wielu z graczy obojga płci, stworzyła inny rodzaj - pryzmat widzenia świata i ludzi ktorzy cie otaczxaja a nie czują klimatu gry, gry w której zawsze masz wybór i sam okreslasz kim jesteś... jak w życiu. ta gra nie robi podziału i wy gracze też juz tego nie robicie, niewazny status ekonomiczny czy inny ważne kim naprawde jesteś więc uważam, że na pytanie : czym zajmujecie się w życiu ... Stalkerem!!! twardy dysk jakim jest dna przekaże naszym przodkom tę wartość!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Student 2 roku na SGH, który za niedługo ma zimową sesję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cóż...ja jestem na rencie od siedmiu lat po przebytym udarze mózgu ...mam za sobą 40 lat pracy.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No i spoko, ja tyram zawodowo choć mam nadcisnienie i cukrzycę, ale jeszcze mogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 @vidkunsenNo to łączę się z tobą w cierpieniach i bolączkach diabetyka i ... czekoladka za Twoje zdrowie. Ja sobie to tłumaczę profilaktyką przed niedocukrzeniem :D :D :D. A jeśli chodzi o pracę to zazwyczaj przed ekranem monitora i ze stacją lutowniczą obok. Generalnie elektronika w szerokim tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zazywam sofriol i tertensif, ale daje radę, nie oge biegąc więc zostaje mi tylko rower, chód lub "zapasy mongolskie" w umiarkowanych dozach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Student energetyki (potem może jądrowa, kto wie? ) na Politechnice Krakowskiej oraz pracuje firmie kurierskiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Technik Mechanik na ostatnim roku potem jak wypali wyjazd do USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 2 Klasa gimnazjum , trochę programuje w Unity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Z wykształcenia "Kierowca - Mechanik Pojazdów Samochodowych" (osobowo - ciężarowych) zawody wyuczone: operator żurawi samojezdnych, operator koparko-ładowarek, magazynier z obsługą kas fiskalnych :-) operator wózków widłowych. W tej chwili zawód jaki wykonuję to wysyłam telefony do SBE obecnie w U.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi