Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @kondotier Zgadza się. Nigdy nie grałem w serię Na Przekór Śmierci i zacząłem od Diabelskiego Kręgu, ale mam z nim drobne problemy. Chodzi o zadanie z bandytami, którzy zadomowili się w magazynach podstacji. Ich wartownik każe przynieść jedzenie i amunicję. Wszystko zebrałem, ale opcji dialogowej nie miał: Spoiler Dzisiaj zacząłem grać od nowa i zainstalowałem sobie dodatek zimowy. Ciekawe, czy bandyta znów okaże się mało rozmowny. Zadań w modzie jest dużo, a i stalkerzy mają sporo do powiedzenia: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Agrael a on niby nie mówi, że np masz przynieść "5 puszek i 5 kielbas, i 5 chlebów" czy coś w tym stylu? Mi się wydaje, że chyba zadanie mi pykło jak np mialem 15 sztuk obojętnie jakiego żarcia w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Agrael 9:20 to oddanie jedzenia, apteczek i amunicji przeciwpancernej. Masz ją, bo piszesz tylko o jedzeniu. https://www.youtube.com/watch?v=ZYlmGqPVfHo&list=PLit1Wbp6EQI8RvsisPeqfGOQ3lc7iDvJE&index=6 A większość w tym filmiku ( od samego początku ) to zbieranie potrzebnych rzeczy. A przy okazji i trochę dla gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @kondotier Dzięki. Problem rozwiązany. @tom3kb Tego chcą najemnicy w podstawce, a bandyta zażyczył sobie trochę więcej fantów. Najwidoczniej za pierwszym razem nieuważnie przeczytałem dialog. Wystarczy zebrać 6 racji polowych, apteczek i trochę amunicji przeciwpancernej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Pierwsza część serii NPŚ za mną. W Diabelskim Kręgu ma już na karku 9 lat i zgaduję, że większa część graczy trzyma się raczej z daleka od starszych produkcji, bo kogo interesuje jakiś mod fabularny z 2012 roku, prawda ? A jednak takie mody potrafią zaskoczyć i uprzyjemnić człowiekowi wolny czas. Historia Narsula rozpoczyna się na Zatonie i tam też kończy. Wskutek nieszczęśliwego splotu wydarzeń zostaje zmuszony do rozwikłania zagadki - Zaton jest odcięty od innych lokacji, a na domiar złego okoliczne grupy stalkerów znikają bez śladu. Kto za tym wszystkim stoi ? Dodam od siebie, że nie Najemnicy ( chociaż tym razem ). Zadań jest nawet sporo, ale wykonanie niektórych może przysporzyć trochę problemów: Stworzenie Sztaby Paracelsusa. Po prostu trzeba znaleźć sporo artefaktów, które posłużą do transmutacji i ostatecznie stworzenia unikatowego artu. Problem tkwi w tym, że przy modzie spędziłem ( na oko ) 10h, a połowy potrzebnych tworów Zony nie znalazłem. Spoiler Przynieś narzędzia Kardanowi. W modzie można znaleźć tylko narzędzia podstawowe. Jest to zapewne niedopatrzenie twórców, ale problem był już opisywany w temacie, bo czytałem niektóre posty. Plecak Zwiadowcy. Połasiłem się na dodatek zimowy, ale przez niego nie mogłem podnieść plecaka, który po prostu był pod warstwą lodu. @koolkin opisywał ten problem i '' wyciągnął " plecak za pomocą śrub. Można ? Można. Zajęło mi to mnóstwo czasu i kląłem jak szewc. Spoiler Zakończenie moda nawet zaskakuje i otwiera furtkę drugiej części. Na pewno w nią zagram. Pozostaje jeszcze podziękować starej gwardii za przetłumaczenie W Diabelskim Kręgu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Zainstalowałem tego moda, pobierając go przez torrenta, wszystko idzie gładko i bez problemów, dopóki nie spróbuje odpalić samego moda, po kliknieciu nic sie nie dzieje, Dlaczego tak? instalowałem 2 razy i jest to samo. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 4 godziny temu, Samotnik67 napisał: po kliknieciu nic sie nie dzieje Nie wiem, jak to wygląda po rozpakowaniu, więc mogę tylko wróżyć. Na początek, jeśli nazwa folderu z wypakowaną grą jest w cyrylicy, zmieniłbym jego nazwę na polskie znaki i spróbował odpalić moda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 4 godziny temu, gawron napisał: Nie wiem, jak to wygląda po rozpakowaniu, więc mogę tylko wróżyć. Na początek, jeśli nazwa folderu z wypakowaną grą jest w cyrylicy, zmieniłbym jego nazwę na polskie znaki i spróbował odpalić moda. Dziwne, rozwiązanie było takie proste a myślałem ze nie zadziała, tak samo musiałem robić z Repackiem Przestrzennej Anomalii żeby wogóle odpalić Setupa i nie miec błedu isarcextract, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi