Stalker76 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Witam.Mam pewien kłopot z modem Upadła Gwiazda Honor Najemnika,mod jest w dechę jak najbardziej w moje gusta przypadł ale mniejsza o to.Problem jest następujący,jak jestem w Prypeci i Pancer mnie się pyta czy zabiłem Riplay więc ja pokazuję mu jej rzeczy które ona mi dała w ramach naszej umowy w biolabie,po chwili Pancer chce bym oddał broń i podczas dialogu x-ray ma mnie gdzieś i koniec z grania czy robienia streama,mało tego jak się uda dokończyć rozmowę z Pancerem on wcale mnie nie bierze do pierdla więc mogę sobie spacerować po byłym miejscu gdzie byli kiedyś Poszukiwacze.Jest to dla mnie wielki kłopot bo nie mogę ukończyć playlisty.TU macie LINK z Filmu z tym problemem : Bardzo proszę o pomoc jeżeli ktoś z Was ogrywał tego moda i miał podobnie jak i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Podaj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Problem w tym że log mi nie wyskakuje po prostu jest info x-ray przestał działać i tyle,zobaczę czy mam crasch raporty jak tam coś znajdę dam znać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Niestety nie mam logów z tej modyfikacji a szkoda bo mod bardzo fajny oraz godny polecenia,oczywiście mam na myśli Upadła Gwiazda Honor Najemnika.Wielka szkoda że nie ukończę tej playlisty na moim kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam serdecznie.Jak wiecie nagrywam Upadłą Gwiazdę Honor Najemnika,dziś zdegradowałem wersję Cienia Czarnobyla do wersji 1.0004 ale niestety pokazuje mi że na steamie pokazuje błąd x-ray,zrobiłem jak należy podmieniłem wszystko jak trzeba.Oto Log błędu. xray_filmister pl.log xray_filmister pl_07-25-17_18-07-23.mdmp xray_filmister pl_08-31-17_13-42-31.mdmp xray_filmister pl_08-31-17_13-43-10.mdmp xray_filmister pl_08-31-17_13-53-45.mdmp xray_filmister pl_08-31-17_13-55-15.mdmp xray_filmister pl_08-31-17_14-05-55.mdmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @Stalker76 - na jaką cholerę logi pakujesz i wstawiasz na hosting. Nikt nie będzie się bawił z pobieraniem tych plików. Od tego jest opcja kod </> w przyciskach nad oknem. Masz przykład: Expression : fatal error Function : CModelPool::Instance_Load File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp Line : 111 Description : <no expression> Arguments : Can't find model file 'actors\hero\no_outfit.ogf'. I po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ale ja mam tak zrobioną gierkę jest spatchowana do tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 A co wspólnego ma wersja gry, ze wstawianiem błędów na forum? Jak nie masz fatal i chcesz wstawić cały log - co jest zbędne - masz do dyspozycji spojler. Tym bardziej że plików z rozszerzeniem .mdmp się otworzyć nie da. Mod to staroć, już bez wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam, pany i panowie! Zdrowia dla Ciebie i wszystkich twoich bliskich! Dobrze, że bracia stalkerzy - gotowy, aby przejść Ostatniego stalkera? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Czkamy z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Да, мы готовы Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Link masz na swojej stronie internetowej opublikuje raz, bracia. I już bardzo niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 @zaurus Да брат, ждём с нетерпением. Будь любезный, посмотри здесь. https://stalkerteam.pl/topic/10514-последний-сталькер/ и здесь https://stalkerteam.pl/topic/6742-ostatni-stalker/?page=3 Tak bracie, czekamy z niecierpliwością. + link do działu rosyjskojęzycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Oficjalnie miał być 7 listopada... Czyżby jednak wcześniej miał się pojawić...? Ha! Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 @Sierioża - @zaurus jest jedynym autorem modów, który nasze forum traktuje tak samo jak i fora u siebie. Kiedyś jego kontaktem na forum był Yurek, ale on już od lat nie jest tu obecny. Myślę, że wpis Zaurusa był sondą, czy jesteśmy nastawieni na dalszą współpracę bez Yurka. To jego translatorowe tłumaczenie jest niezbyt jasne, czy już gdzieś mod jest wstawiony, czy dopiero będzie. Zobaczymy po jego kolejnej wizycie. Dostał skierowanie do działu rosyjskiego, będzie mu łatwiej. A przy okazji, kup se lepszą latarkę, żebyś nosa o coś nie rozbił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 1 minutę temu, kondotier napisał: @zaurus jest jedynym autorem modów, który nasze forum traktuje tak samo jak i fora u siebie Wiem I chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że Ostatni Stalker będzie naprawdę Ostatnim - bo z tego co czytałem nie będzie kolejnej produkcji, to mam nadzieję na owocną współpracę 3 minuty temu, kondotier napisał: A przy okazji, kup se lepszą latarkę, żebyś nosa o coś nie rozbił. Spokojnie, z czasem będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Bo ja kocham naród polski. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dzieje się tak, gdy przechodzę na ATP z Czerwonego lasu ( po zadaniu na odnalezienie rzeczy grzesznika ) . Myślałem że to przez folder vehicles, ale po jego usunięciu pojawiało się to samo tylko że działo to się kiedy wczytywałem save z czerwonego lasu i przy próbie przejścia do czerwonego lasu z zapomnianego lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 @Ulman Mistrzu a loga to nie łaska wrzucić. Spoiler No chyba, że pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 @tom3kb Pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 @Ulman No to trochę lipa bo nie ma punktu zaczepienia. Może podstawowe sprawy, zjedź z opcjami grafiki w dół, zmień oświetlenie, na statykę, dynamikę itp. Takie kombinowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) @tom3kb No dobra. @tom3kb Zadziałało, serdecznie dzięki. Edytowane 27 Października 2017 przez Ulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Я пока еще плохо, очень плохо, говорю на польском. И, всё же: "Nie jest ważne dla mnie, rosyjski mówisz i rozumiesz. Ważne jest to, że, słysząc rosyjską mowę, ty podejdziesz i zapytasz pomoc. I rosyjski ci zawsze pomoże. Cóż, lub siostra." Доблесть… Доблесть это – опознать чужой дозор, погнаться, навязать бой и отправить их на дно. Это и есть – доблесть. Все остальное придумали штатские. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mam problem z nożami do rzucania, zauważyłem już to na samym początku, ale poradziłem sobie z tym. Teraz na bagnie mam zadanie zlikwidować bandytów tymi nożami. Problem polega na tym, że one nic nie robią nawet jeśli uderzą w kogoś to nic się nie dzieje. Stojąc praktycznie przy celu nie dostaje żadnych obrażeń. W czym może tkwić problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 @Jastrząb może nie trafiasz tam gdzie trzeba. Spróbuj walnąć w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi