vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wiesza się mi, wywala... zacznę od nowa na najniższych ustawieniach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Panowie Eureka, dziad się zespawnował, tyle razy wchodziłem i wreszcie się udało, problem rozwiązany na obecnym etapie. Dziękuję wszystkim za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Obserwator !!! chyba wiem o co z nim chodzi, jak coś źle zrobiłem (fabularnie) to już na korpusie mi się pokazał. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pytanko da się jakoś wyleczyć teleporty postaci ?? to pewnie efekt wchodzenia w Psi Strefy,mam komplet talizmanów teraz zostali tylko obrońcy do zrobienia,ale te teleportacje są uciążliwe,załóżmy że biegnę sobie drogą na Korpusie Pokoju i nagle mnie wywala do wioski tam gdzie Sidorowicz :wallbash: jest to lekko mówiąc denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 @Jaco, miałem to samo. Wszystko uspokoi się jak zrobisz obrońcę dającego ochronę przed telepatią (chyba - 20). Nie zaszkodzi też podleczyć się u profesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jak sie dostać z poligonu do martwego miasta po te listy od Gertrudy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Po otrzymaniu obiektywu od Lewszy , zdajesz raport gen. Smithowi . Otrzymujesz zadanie na wykonanie kolejnych fotek .Gdy wychodzisz od niego otrzymujesz SMSa od agenta , że masz się z nim spotkać w Anomalnym Lesie . W chatce rozmawiasz z Leśnikiem , po chwili pojawia się agent . Dalej zgodnie z tym czego się od niego dowiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Po otrzymaniu obiektywu od Lewszy , zdajesz raport gen. Smithowi . Otrzymujesz zadanie na wykonanie kolejnych fotek .Gdy wychodzisz od niego otrzymujesz SMSa od agenta , że masz się z nim spotkać w Anomalnym Lesie . W chatce rozmawiasz z Leśnikiem , po chwili pojawia się agent . Dalej zgodnie z tym czego się od niego dowiesz .Dzieki!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qguar Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Skończyłem Fotografa bez zmian ale tak mi się spodobał ten mod ze chce się zabawić jeszcze raz ale po lekkim tuningu , Teraz moje pytanie , czy ktoś wie jak nazywa się w plikach bioradar bo chciałem go sobie dodać do Sidora i biegać z nim od początku . Z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pytanie . Czy w podziemiach Agropromu po grabieży jest możliwość odzyskania zrabowanych rzeczy ? Cz trzeba wcześniej schować najcenniejszy ekwipunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Odzyskasz wszystko. Ale aby ułatwić sobie sprawę, można przed rozmową z Wierszokletą, schować sobie trochę rupieci (broń i amunicję) i po ograbieniu w rozmowie z Trzmielem, dać nura w otwór rury prowadzącej na dół, i szybko udać się do skrzynki z naszym dobytkiem. Tak łatwiej jest pokonać tych bandziorów, którzy są bez skrupułów i gdy nas dopadną - stukną bez wahania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo , sprawa jasna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Skończyłem Fotografa bez zmian ale tak mi się spodobał ten mod ze chce się zabawić jeszcze raz ale po lekkim tuningu , Teraz moje pytanie , czy ktoś wie jak nazywa się w plikach bioradar bo chciałem go sobie dodać do Sidora i biegać z nim od początku . Z góry dziękuje za odpowiedzPrzeglądnąłem pliki i wygląda na to że nazywa się po prostu bioradarNajlepiej jak dodasz go jako nagrodę za zadanie (z handlem różnie bywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 @pajak117 : Który to plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 FOTOGRAF Spolszczenie Betagamedataconfigtextpolstring_table_enc_equipment.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Panowie , realizuję takie zadanie, Przynięść unikatowy kombinezon z laboratorium X-10, szukałem i nigdzie go nie ma. Nikt nie jest w stanie pomóc?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 bolo - ja tego zadania nie brałem, więc nie pomogę. Ale jeśli nie ma tego w poradniku, napisz na PW do cichego, jest chyba jedynym, który coś na ten temat może wiedzieć. teraz jest zajęty LA, więc może tu nie zaglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na dole, nie wchodząc do ostatniego pomieszczenia gdzie są drzwi kodowe i dwie pionowe dziury z "lawą", przechodzisz przez ciąg sal z poziomymi zbiornikami i kratkami do chodzenia wzdłuż ścian, w jednym z tych pomieszczeń jest wentylator; wskakujesz na silnik, potem na wał napędowy i na skośną kieszeń ssawną - na samej górze leży kombinezon - podobny z wyglądu do stalkerskiego - to ten . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dziękuję za poradę ale u mnie go nie ma, sprawdzałem kilka razy, wchodziłem i wychodziłem z X-10, bez rezultatu, odpuszczę na razie to zadanie, mam nadzieję, że nie będzie to miało wpływu na fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcaj5 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Witam Na start, wywala mi się, z takim błędem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'uirad_pulse' edit Już działa, jestem Lama ;) Edytowane 11 Maja 2014 przez Rumcaj5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie znajduje Ci pliku rad_pulse w katalogu z grą (gamedata/textures/ui). Przeinstaluj grę, powinno pomóc. Jeśli nie pomoże, pisz. Mam pytanie, czy tylko dziadek Zapadło nas okrada? Okradziono mnie już 3 razy, na Poligonie (dziadek Zapadło, porozmawałem sobie z nim), kolejny raz w Korpusie Pokoju (nie wiem kto) i po raz trzeci też na Poligonie (dziadek siedzi tam gdzie w czasie pierwszej rozmowy, ale nie ma żadnej sensownej opcji dialogowej).Jest to o tyle denerwujące, że aby ktoś chciał mnie okraść, zainwestowałem w AS Val - kupiłem go specjalnie od Pietrenki i z paczką amunicji wsadziłem do plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkieletor Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 WITAM MAM RUSKOM WERSJE FOTOGRAFA [Z TORENTOW NIE TRZEBA BYLO DODAWAC MODA BYLA TO WERSJA JUZ Z MODEM ] JAK ZROBIC ABY BYLA PO POLSKU [ NAPISY] JESLI MOZNA KROK PO KROKU BO JAKOS MI NIE WYCHODZI RUSKA CHODZI OK.MAM SPOLSZCZENIE DO FOTOGRAFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Fotograf wersja rosyjska!1/ instal podstawka - soc ver. 10042/ rozpakuj i wgraj/wklej moda - gamedata do podstawki w/w3/ pacz4/ polonizacja - kopiuj wklej3/ inne mody jak są???5/ Zmiana w localization.ltx false true na true true6/ zmniejsz osiągi do średnie - niskie, wyżej mozliwe częste wyrzuty/wybrosy/ ... na pulpit7/ nie kombinuj, rób częściej sejfy nie myl z autosejfami8/ graj ;) Edytowane 15 Maja 2014 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkieletor Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W WERSJI RUSKIEJ DZIALA BEZ PROBLEMU NATOMIAST PO PODMIANCE NA POLSKI NIE ODPALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi