skhi Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To już mam za sobą . Chodzi o kolejny kod do drzwi z misji spenetrowania podziemnych przejść między labolatoriami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dziękuje pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Mam taki sam error i w tym samym miejscu jak @skhi, ale w odróżnieniu od niego ponowne wgranie nic nie dało. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...of chernobyl 1.0004\gamedata\scripts\xr_logic.script:624: attempt to call local 'func' (a nil value) Zmniejszenie oświetlenia też nic. Mam wersję zdegradowaną, ale w system.ltx jest [script] current_server_entity_version = 6 czyli dobrze. Może xr_logic trzeba poprawić ? Jeżeli ktoś ma ten skrypt , prosiłbym o link. Logi wstawiamy w znacznik <> (code) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Spróbuj nakleić to na gamedatę: https://yadi.sk/d/H6BpSCCBrRZt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Z chęcią, ale Yandex dalej wariuje i nic nie mogę ściągnąć (nawet z konta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 https://mega.nz/#!6dJ2HI4I!GP264p-O3orztsihWmcxH-wHBd3LRAJR0ayNWavK95w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jednak ściągnąłem. Z Yandexa, od wczoraj nie można nic ściągnąć, ale... jeżeli pobierasz dwa pliki to idzie, jeżeli jeden - to nie. Pobrałem i mod ruszył. Wielkie dzięki ! A tak na marginesie, co to było. Błąd w skrypcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To było "Nie wiadomo co w skrypcie", podesłałem Ci plik z czystego Fotografa bez mojej poprawki na napisy, ciekawi mnie czemu u mnie to zawsze działało bez problemu. Skrypt jest dobry, nie wiem co jest na rzeczy, uwielbiam to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) No tak. Takie akcje potrafią nieźle namieszać. U Ciebie działa , a u mnie nie. I pewnie bez Twojego pliku nic bym nie zrobił. Albo - tradycyjnie silnik Stalkera, albo błąd przy ściąganiu. Jeszcze raz dzięki ! Edytowane 1 Maja 2016 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wywal, wszystko i zainstaluj moda bez poprawki na napisy pod głosy. Nie wiem co jest na rzeczy kiedy u mnie wszystko działa, muszę przy tym pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) No niestety. Z generałem pogadałem, ale ze schodów już nie zszedłem. Ten sam error. Za szybka radość. Tak zrobię. Bez poprawki na napisy działa i oby działał. Edytowane 1 Maja 2016 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nieoficjalny fix do napisów do Fotografa, wymaga testów: https://mega.nz/#!yYwRzJrS!C1scPS8xaPbazrE17h58yycNjGoW6GdG4EIrDvyNijE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Mój błąd, chyba mam powoli dość tego moda. Edytowane 6 Maja 2016 przez MOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 17 minut temu, MOS napisał: Mój błąd, chyba mam powoli dość tego moda. Poważnie, ja jakiś czas temu też zacząłem grać, bez problemu się wszystko zainstalowało, wszystko działa tak jak powinno. Może w złej kolejności wrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A ja mam wyloty bez loga (log 0 bajtów). Takie same miałem w Oblivion Lost Remake 2.0/2.5 . Lekarstwo jest jedno. Zmniejszyć obszar widzialny i odległość oświetlenia. Trochę to dziwne. Zarówno w jeden jak i drugi mod grałem rok wcześniej i takich problemów nie było. Coś się zmieniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 @DaarMoo Coś kombinowałeś przy pliku wymiany, albo modernizowałeś komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Trochę podniosłem. Z 5300 Mb (zalecane) do 6000 Mb. Edytowane 7 Maja 2016 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A ile masz RAM-u? Standardowo 2-3krotność powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dodatkowo plik wymiany powinien być niepofragmentowany i powinien mieć stała wielość, ustawiamy tą samą liczbę dla rozmiaru początkowego i maxymalnego. Można też zdefragmentować ten plik programem Pagedefrag ze strony microsoftu. Edytowane 7 Maja 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 4 GB RAM. Tak że 6 to może za mało ? Chyba wrzucę na 8,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jedna szkoła mówi, że przy 7 i dużej ilości RAM-u można sobie ustawić 50-100mb, inna z kolei, że dwukrotność i basta. A wszystko zależy od tego, co masz zainstalowane w systemie, jak to działa i generalnie jak obciążasz sprzęt. Na początek ustaw standardowo, potem zobacz czy wszystko gra. Jak tak, to nie ma potrzeby zmieniać. A co do bezlogowych wylotów w Fotografie: ja miewałem z początku, jeszcze w Korpusie, ustawiłem plik na sztywno x2 i wyloty były dalej. Wywaliłem AVG i kilka innych rzeczy, które akurat nie były mi potrzebne, a obciążały system i problem więcej się nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dobra. Robię na 8000MB. Ja używam 360 Total i go zostawię. Nie zauważyłem aby w czymś przeszkadzał. Ale chciałem zainstalować Pagedefrag bo myślę, że nie zaszkodzi tylko podczas instalacji nie traktuje mnie jako administratora i nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zamiast bujać się z plikami wymiany zostaw to gdzieś na 3GB i może zdefragmentuj dysk. Czasami pomaga, ale też nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) A "uruchom ten program jako administrator"? Klik prawym i tam masz. Edycja: @Mnieciu dobrze mówi, to nigdy nie zaszkodzi Edytowane 7 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi