Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Czy wiecie gdzie jest to przejście do Prypeci? Zapomniałem się zrobić screena i teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tutaj :whistling: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam ; Smox pytanko czy mógłbyś zrobić paczke nowej broni do tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To co wstawiłem w poście 5, to nie są nowe bronie, tylko zmieniony wygląd broni dostępnej w modzie.Każdy może sobie zmienić ten wygląd w każdym modzie według własnego gustu.W tym temacie jest więcej na ten temat - http://stalkerteam.pl/topic/2119-tekstury-broni/?hl=tekstury+broniLinki co prawda wygasły, ale jeżeli będzie zainteresowanie, to wstawię od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzięki Smox ja jestem zainteresowany , poczekamy może ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Proszę, oto paczka tekstur - LINK NIEAKTYWNYWybierz według własnego uznania. W razie problemów pisz, pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam, dzięki Smox . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mam ten sam wylot jak wasyl .Poprostu nie gadam z Famą .Z poradnika wynika ,że jest to zadanie poboczne.Z Famą można pogadać, należy wyedytować tylko 2 pliki tekstowe. Jeden to "stable_dialogs_bar.xml" a drugi... Zapomniałem, ma "teamx" w nazwie.Jak znajdę te pliki to podrzucę info, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ysiu Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich.Narobiłem sobie smaka na modzik - ale mam problem.Nie daje się go odpalić - zaraz na starcie pulpit.W info czytałem,że wielkość moda po rozpakowaniu to 35,2 a u mnie po rozpakowaniu 34,9. Dla info dodaję,że rozpakowywałem 7zip.Proszę o poradę jak go odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Grałem i powiem/napiszę ci, że aż tyle gb to ten mod nie ma. https://yadi.sk/d/F2lFiZC18ZiK2 TeamX MOD v.2 с Патчем.rarOwner: Sergash1997Size: 18,2 МБModified: 01.09.2013 18:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Skończyłem go jakiś tydzień temu, pobierany z linków z pierwszego posta i nie było problemu z instalacją. Po rozpakowaniu ważył coś koło 35 mb. Instalacja to standard z wrzuceniem gamedaty, wszystko w 1 poście. @ysiu gra w wersji 1.004? fix i polonizacja dodany? Archiwum 18.2mb, po rozpakowaniu 35.2mb (rarem i 7zipem sprawdziłem) Zawartorść gamfaty bez fixa i spolszczenia 36 folderów i 169 plików. Edytowane 18 Listopada 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ysiu Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Paradoksalnie wszystko wykonane tak jak zawsze (to nie jest mój pierwszy grany mod) a efekt końcowy tak jak pisałem.To co zauważyłem to właśnie różnica w wielkości gamedata podana jest 35,2mb a u mnie po rozpakowaniu i scaleniu z fixem i polonizacją daje jedynie 34,9mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No to proponuję pobrać ponownie. Mogło się coś niedociągnąć. Mod malutki, szybko pobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 @ysiu Edytowałem posta po twoim to mogłeś przegapić, czysta gamedata moda to 36 folderów i 169 plików. Sprawdź swoją po rozpakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ysiu Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dzięki za info - pobiorę raz jeszcze i sprawdzę zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mod lekki łatwy przyjemny...tak jak zona w niedzielne popołudnie gdy gadziny szukaja podwieczorku... ;) W razie niesmaku i inedosytu wrażeń polecam reborn 2.52 build 320 do Nieba. Mod ma banalna i p[rzyjemna rozgrywkę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Co trzeba zrobić, aby w chwili, gdy jesteśmy w Menu grała muzyka jak w podstawce SOC ( uważam ją za bardzo nastrojową) a nie zaproponowaną przez autorów moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie wiem, ja zawsze wyłączam muzykę i daje na maksa efekty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Co nie co się rozejrzałem i wiem jak nazwać pliki pod podmianę, ale muszą one być w specyficznym formacie ogg. Temat z menu znalazłem tylko w jako mp4 z joutube - jak tu fiku miku zrobić do ogg to nie wiem i na razie nie chce mi się googlować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 hmmmmmmmmmmmm może spróbuj z zewem, sa tam mody gdzie masz w opcjach i w grze własne mp3 ze "swoją" muzyką.Można chyba dodac własną muze do moda tylko znaleźść trzeba urządzenie/program do transformacji plików mp3 na ogg. Twórcy modów jakoś to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Co trzeba zrobić, aby w chwili, gdy jesteśmy w Menu grała muzyka jak w podstawce SOC ( uważam ją za bardzo nastrojową) a nie zaproponowaną przez autorów moda? Przygotowalem te dwa potrzebne pliki i wrzucilem tu: http://przeklej.org/file/ihqcb0/gamedata.rar Paczka bez hasła waży okolo 1,26MB.Wystarczy pliki wypakować do folderu z grą (ścieżka gamedatasoundsmusic) i zatwierdzić zamianę ;) Edytowane 20 Listopada 2014 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Zaciąłem się, ukończyłem zadanie od tego majora spod mostu i mam tylko questy na odnalezienie i oddanie pakietu Czarownikowi oraz zniszczenie grupy Zetta, gdzie mam iść? Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 1.Udaj się do Doliny Mroku - znaleźć Magika.2. Udaj się do baru po informacje o grupie Zelta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Pogadaj z Sidorowiczem chyba wyśle cię do baru albo wykonaj zadanie czarownika. Nie myślałem, że w tym modzie można utknąć :) Ps. Jest do niego taki krótki poradnik. Edytowane 21 Listopada 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki stary (kazik), no wielkie dzięki! Moda już skończyłem, ale przyda się przy innych modach ! Edytowane 21 Listopada 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi