tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Ignachinio a jakby sprawdzić poradę z tego tematu czy licznik amunicji się wyświetli? Ewentualnie widziałem poradę żeby podmienić sobie tekstury hud-a ze starej wersji, tej bez Autumn Aurory, tam to wyglądało tak. http://stalker-gsc.ru/_ld/55/88381833.jpg Plik chyba się nazywa ui_hud.dds. Tylko zanim zaczniesz kombinować to zrób sobie kopię oryginału bo jakby się coś zrypało albo mod odmówił posłuszeństwa to będziesz miał do czego wracać. No i nie wiem czy za hud odpowiada tylko jeden plik no ale to już możesz sobie popatrzeć w folderach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 A to znając moje szczęście za chwile okaże się, że nic nie działa odpuszczam sobie A grafika w modzie palce lizać. Twórcy się mega postarali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Ignachinio We wrześni w moda grał @cez137 i miał inny HUD, na którym były pokazane "Kulki". Podpytaj go, skąd go wziął. A czy w ustawieniach moda, nie można wybrać HUDu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @kondotier ee tam, wyżej masz moje screeny, gdzie Ty tam widzisz ile mam kulek? przecież nie ma żadnych liczb, @Ignachinio ja pamiętam że miałem problem z uruchomieniem w ogóle tego moda i Oldman mi to jakoś ogarnął, nie wnikałem jak on to zrobił, moda nie skończyłem bo przejąłem bar z Powinnością, zginął mi Tropiciel i fabuła mi się popsuła ale jak na mnie i moją "anielską" cierpliwość do modów to i tak daleko zaszedłem, także jakby co to pytaj, niedawno go robiłem to może coś jeszcze pamiętam, niby są poradniki ale z nimi też różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @cez137 Masz rację, jest tylko rodzaj amunicji i rodzaj ognia. Nad paskami zdrowia i energii, takie drobniutkie cyferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Da się przyzwyczaić Na razie jestem na CEA i po woli sobie ciułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Ignachinio proszę gamedata.7z (dla rozdzielczości 16x9): 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 A takie pytanko gdzie są konserwy w Prypeci dla salomona. W Gastronomie ich nie ma. Promieniowanie jest a reszty brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Ignachinio być może poniżej znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Panowie da się ominąć okradanie na CEA-2 gdy idziemy po mapy Ducha? Zastosowałem myk z wycieczką do rogu ale nie działa.. Chyba, że się już nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Ignachinio Ja przed wyjściem na CEA-2 rozstawiałem plecak w sarkofagu, wszystkie rzeczy tam przenosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Tak w kwestii formalnej - link do mega.nz w pierwszym poście jest martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Gatzek Dzięki za czujność. Dobrze, że jest alternatywny link z naszego serwera, bo byłby kłopot. Jednak opłaca się wrzucać i starsze mody do pobieralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milliradian Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Mam pytanko około tematyczne. Otóż… Od pewnego czasu gram sobie w OGSE 0.6.9.3. (Final 2.0). Mod jest z grubsza OK. Ale tęsknota za Autumn Aurorą pozostała i to wielka. Dlatego zapytuję, czy jest gdzieś do pobrania w bezpieczny sposób (bo w legalny wątpię) wersja Cienia Czarnobyla 1.0004 ? Pytam, gdyż posiadana przeze mnie wersja to zakupiona na GOG 1.0006, a z tą wersją Tajne Ścieżki raczej się nie połączą. A może istnieje gdzieś do pobrania pełen konglomerat czyli Tajne Ścieżki 2 + Autumn Aurora 2.1 ? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 TŚ2 + AA https://stalkerteam.pl/topic/6569-adaptacja-tajne-ścieżki-2-final-update-autumn-aurora-2/ Jak zrobić downgrade z 1.0006 do 1.0004 musisz poszukać na forum, często pada pytanie jak to zrobić i jak radzić sobie z problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikczakczu Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Może ktoś dać nowy link tutaj archiwum jest uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Faktycznie - archiwum jest uszkodzone. Jak zwykle nadzieja w @tom3kb @Pikczakczu Dzięki za czujność. Może wypróbuj Tajne Ścieżki 2 na silniku OGSR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 2 godziny temu, Agrael napisał: Jak zwykle nadzieja w @tom3kb @Pikczakczu Trzymaj. Mod plus patch. Jest jeszcze dodatkowy fiks w razie wylotu bodajże z jakimś hełmem od egzoszkieletu. https://mega.nz/folder/x1IEVJjA#PPw7zhv3LZw5EMhX9WitzQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Witam panowie pytanie mam bo straciłem savy pamiętam ze był spawaner probowałem kombinacje w menu gry od F1-12 oraz od 1 do 0 i nic .A chcę przejść całą grę ale nie chce mi się od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 W dniu 25.09.2020 o 11:05, kondotier napisał(a): @cez137 O ile pamiętam, to w modzie jest bug, albo celowa złośliwość polegające na tym, że GB ma ograniczoną możliwość picia energetyków. Jak ich we wcześniejszej grze wypije określoną ilość, to już skutecznie działają na opcję snu bez końca. Taka ukryta "narkomania". Szkoda tylko, że w ten sam sposób nie działa to na energię . a można to jakoś ominąć by znów mógł spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi