LVutner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Załóż konto na yandexie i zapisz na dysk yandexa tego moda wtedy pobierzesz ze swojego dysku yandex moda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Konto asi nepomůže.Tady je odpověď z Yandex: Why can't a shared file be downloaded?If a shared file has been downloaded many times during a single day, additional downloading might be restricted. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jednym z sensowych wytłumaczen może byc opcja, że janek nie lubi serwerów z twojego kraju i naprzemiennie jak np. sie zdarza z niektorymi plikami na jutube: że w twoim kraju to videło nie będzie emitowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Tak jsem konečně stáhl Klondajk z Yandexa.Pro informaci ostatním kteří se také setkali z hláškou: "File download limit exceeded. You can only save it to Yandex.Disk" Krátké soubory jdou stáhnout bez registrace.Delší nad 1.5 Gb jen po registraci na Yandexu. Musíte se zaregistrovat,dostanete další meilovou adresu a Yandex Vám uvolní stahování dlouhých datových souborů.Doporučuji nezadávat žádné osobní údaje,pouze nejnutnější (Yandex by chtěl i číslo telefonu).Používat pouze přezdívky a alias,zaškrknout že telefon nemáte.Vyhnete se tak nevyžádaným aktivitám z druhé strany.Při přihlášení totiž musíte zaškrtnout že souhlasíte z užitím Vašich dat pro další účely,které nejsou uvedeny ale můžete si je domyslet.(spam a podobně) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9609 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Można dać moda na inny hosting plików? I jedno dość dziwne pytanie... dziwnie ta lewa dłoń GG jest ułożona. Tak.. Naturalnie :D Dlaczego? edit: Oki, zrobiłem konto na yandex i dodałem plik do własnego konta i mogę pobierać, dzięki :) Jednak jestem ciekaw tej dłoni :D ( mam świra na punkcie HUDa w Stalkerze :) ) Edytowane 14 Lutego 2015 przez adam9609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na yandeksie trzeba pamiętać, aby po zapisaniu moda na swoim komputerze, usunąć go z jandeksa klikając w kosz (Delete). Jeśli tego nie robimy, swoją pulę miejsca mamy wykorzystaną i nic więcej nie ściągniemy. A pula to chyba tyko 10 GB. Czyli jak na mody, nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9609 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Co to za broń na screenach? Fajnie ta dłoń jest ułożona przy trzymaniu jej. Edytowane 15 Lutego 2015 przez adam9609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kiedy wyjdzie polonizacja do 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jak będzie zdrowie i ślepia wytrzymają to początek kwietnia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Panowie jakaś odświeżona/nowa wersja: http://www.youtube.com/watch?v=lkzvFyXXU-Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 To Klondajk , Polonizacja powinna być gotowa w połowie kwietnia . Wtedy wstawię cały komplet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Klondajk 2.0 to mod z końca 2014r. Grałem w niego i warto było.Jego istnienie zgłosił już cichy w #107. Zainteresowanych nim odsyłam na:http://ap-pro.ru/forum/36-10660-1http://ap-pro.ru/http://ap-pro.ru/publ/videoobzory_mody_zp/obzor_pod_prikrytiem_smerti_klondajk_2_0/5-1-0-558 W #108 Gawron zgłosił gotowość jego spolszczenia. Może odpowie, na jakim już jest etapie.Ale proponowałbym wstawienia go jako nowego moda, do oddzielnego tematu, przez cichego lub Gawrona. I jeszcze to.Pprzed postawieniem moda, sprawdzamy zainstalowane Vc++, aby mieć te co w temacie: http://stalkerteam.pl/topic/7018-problem-z-uruchomieniem-moda-brak-microsoft-visual-c/?hl=visual aby uniknąć moich problemów opisanych w temacie http://stalkerteam.pl/topic/7015-potrzebna-porada-b%C5%82%C4%85d-vc90crt/?hl=visual#entry77187 Edytowane 29 Marca 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No pisał przecież że w połowie kwietnia. To już niedługo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Pozostało kilka obszernych opisów broni w pliku st_notepad , a MODa faktycznie można wstawić już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @Gawron zassalem z Twojego postu(nr.113) wer. 2.0 ,teraz czekam na spolszczenie . Pytanie; Mod + spolszczenie i juz bez zadnych fixow ,plikow itp. bedzie mod grywalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Poprawki , które ukazały się w międzyczasie trzeba będzie zainstalować (na stronie z której pobierałeś jest już link do patcha ) , albo zassać gamedatę kompletną + bin , które wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Poczekam na Twoja paczke i info w temacie. Bede sledzil temat ,a i link do pliku user.ltx wygasl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam.Panowie mam mały problem z przejściem tego moda, a mianowicie po ataku monolitowców w dolinie mroku mam porozmawiać z Kapitanem, a ten odsyła mnie do dowódcy oddziału, tak jak robią to przypadkowi stalkerzy itp. a on to nawet odezwać się nie chce :) Nie wiem czy się obrazili za to, że się schowałem za drzewem i przeczekałem atak czy jak... Próbowałem kilka razy i ciągle taka sama sytuacja. Miał ktoś podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ma ktoś może user ltx? bo z sendspace nie da sie pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Czy istnieją jakieś inne, dobre linki do pobrania "Pod przykrywką śmierci" ? Link z Yandexa wymaga rejestracji (telefon, kody i inne kichy) , natomiast na torrentach sparzyłem się. Instalowały mi jakieś rosyjsko-ukraińskie przeglądarki, które ciężko było usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) To jest mój janek a na nim aż do piątku do ok. 10oo będzie czekał min. na ciebie : https://disk.yandex.ru/client/disk/Downloadspod przykryciem śmierci 2,61 gb i pod przykryciem śmierci 2.0 klondajk 3.55 gb.Mam nadzieję, że cię to zadowoli. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dzięki, ale potrzebny jest login i parol - pewnie twój. I co tu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pomysle jak udostępnić mojego janka dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam problem z przejściem DM-Polesie. Wyskakuje mi taki błąd:[error]Arguments : Not enought textures for shader, base tex: survarium\metal\electrical_cabinet_02Macie jakieś pomysły?Dzięki Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez de Vries To jest Klondike. Nie wiem czy to w dobry dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Podaj dalszą część loga, wygląda na brak tekstury dla shadera ale nie jestem pewny w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi