smox Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @jurek48, chyba jesteś najdalej w grze. Ja jestem teraz w X5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W porządku, smox. Będę czekał. Nie znam się na tych urządzeniach i dla tego mam kłopoty.Już sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Już sobie poradziłem. @jurek48, możesz opisać jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Otworzylem plecak,użyj spawarkę,otwiera się pierwsze okno,wciskasz pokolei wszystkie opcje,które są w tym oknie,zakończ,otwiera się drugie okno,jest to właściwie instrukcja przechodzisz do trzeciego okna i wpisujesz w pierwsze puste pole 58 w drugie 269 i naciskamy spawaj.Jest potwierdzenie wykonania pluskiew i odnosisz spawarkę do Żwawego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzięki @jurek48, a o co chodzi z tym zadaniem na Wysypisku z przekazaniem rozkazu Żwawego zamaskowanemu odbiorcy? Chodzę po tym Wysypisku i nie mam z kim rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzięki @jurek48, a o co chodzi z tym zadaniem na Wysypisku z przekazaniem rozkazu Żwawego zamaskowanemu odbiorcy? Chodzę po tym Wysypisku i nie mam z kim rozmawiać. Musisz rozmawiać z Czystym Niebem na Wysypisku, musisz niektórym dać pluskwy. Oni są zaraz koło przejścia do Baru na Pchlim Targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No tak, tylko nie mam takiej opcji dialogowej. Możesz napisać jak im dać te pluskwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeszcz jeden czysto niebowiec jest w rejonie hangaru i tam miałem komunikat o sygnale i gra skierowała mnie w rejon przejścia na kordon i tam miałem male starcie.Po zlikwidowaniu bandytów powrót do Baru. Jeszcz jeden czysto niebowiec jest w rejonie hangaru i tam miałem komunikat o sygnale i gra skierowała mnie w rejon przejścia na kordon i tam miałem male starcie.Po zlikwidowaniu bandytów powrót do Baru.Na pchlim targu gdy podchodzisz do każdego czysto niebowca nie ma żadnej reakcji,aby podłożyć pluskwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dziękuję Wam za pomoc. Idę zobaczyć czy u mnie zadziała Niestety, nie potrafię podłożyć tych pluskiew. Tu kończy się moja gra w tego moda. Dodano: Jednak gram dalej. Za bardzo kombinowałem z tymi pluskwami. Wystarczyło tylko pogadać ze wszystkimi czystoniebowcami na Pchlim Targu i jednym kręcącym się koło Hangaru. Zadanie zaliczyło się pod takim zadaszeniem na terenie Hangaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 AndEr DZIĘKI WIELKIE, mogę dalej pośmigać w modzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Gra skończona , jakby siekierą uciął . Pozostaje lekki niedosyt , chciało by się więcej . MOD najbardziej stabilny , ze wszystkich w jakie grałem . To na co zawsze zwracam uwagę , czyli tekstury i animacje broni moim zdaniem duży plus . Lokacje , podziemia , fabuła - kto zagra ten sam zobaczy i oceni . Na koniec dodam , że wolałbym , aby gra nie prowadziła mnie za rękę , a tu niestety tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 gawron czyli jak mam rozumieć spolszczenie nadaję się również na wersję 1.07? Bo trzeba edytować pierwszy post o taką informację. Pierwszy post zaktualizowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Spolszczenie nadaje się do wersji 1.07.Też skończyłem moda i nie mialem problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Mnie na wywaliło przy rozmowie z sojusznikiem do walki na arenie, ale tak to modzik jest zarabisty i mega stabilny. EDIT: Wywaliło bo gamoń ze mnie i nie z tym co trzeba rozmawiałem o współpracy na arenie :D Edytowane 23 Czerwca 2014 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Potwierdzam MOD v1.07 , ze spolszczeniem bez jednego wylotu . Czas zacząć "Dziennikarza" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Miał ktoś kłopot z oscylografem? Po pomiarze z pierwszego miejsca nie mogę wyjść z okna przyrządu. EDIT: Poszło :) Edytowane 23 Czerwca 2014 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 @andrzej75; miałem to samo z oscylografem . Nie ma rady trzeba powtarzać pomiar do skutku , to znaczy kiedy gra pozwoli kliknąć "zakończ" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam.W oczekiwaniu na patcha do LA zacząłem drugi raz tego modzika - tak całkiem na luzie i mam takie pytanie:. Czy komuś udało się znaleźć zestaw narzędzi kalibracyjnych na Kordonie?. Pierwsze dwa zestawy znalazłem ( przy okazji jeszcze kilka fajnych rzeczy) oraz Vintoreza BBC, którego chciałbym na maxa ulepszyć, zanim technik zostanie zabity.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @Andre Woz; narzędzia kalibracyjne na Kordonie znalazłem w czasie pierwszego zejścia do tunelu . Po rozmowie z Sidorowiczem , trzeba pójść dalej tunelem , po deskach i do samego dołu . Pod schodami leżą narzędzia . Niestety technik już jest martwy , taka fabuła . O ile dobrze pamiętam z nowym technikiem jest opcja dialogowa o narzędziach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam.Wielkie dzięki @gawron. Jakoś nie kojarzę z pierwszego przejścia tego nowego technika, ale sprawdzę bo ciekawi mnie czy odziedziczył po poprzedniku pierwsze dwa zestawy, jeśli nie to i tak klops.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Miał ktoś kłopot z oscylografem? Po pomiarze z pierwszego miejsca nie mogę wyjść z okna przyrządu. EDIT: Poszło :)Co zrobiłeś bo mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @bolo Trzeba wklepywać te dane do skutku w oscylografie i wykonywać te pomiary, aż trafimy na ten ostatni pomiar.Problem polega na tym, że oscylografu otwiera się kilka razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak otworzę oscylograf to nie mogę z niego wyjść, muszę robić reset kompa na sztywno, a jeszcze jedno trzeba wpisywać do tych 2 okienek wynik czy jak to robić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @bolo; zerknij do # 133 tego tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W poście 133 jest mowa o spawarce i pluskwach a mnie chodzi o ten nieszczęsny oscylograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi