Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Odkryłeś właśnie schowek Kotobehemota z zadania "Schowek w schowku". Jest to rodzaj "premii" lub żartu... niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak pamiętam, to drugi schowek Kotobehemota. Tak zwany "schowek w schowku". Jak nie masz na niego zlecenia, nie rozmawiałeś jeszcze z Kotobehemotem, to lepiej było tego nie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Szybkie pytanie bo nie mogę nigdzie tego znaleźć. Gdzie jest ten likier i dyski dla posłańca pantery we wsi kotów? szukam i nic nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 O to chodzi? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Dziękuje o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Wracając do kwestii recept... Saharow nie ma cyklicznego zadania na gwiazde wieczorną za którą dostane receptę na embrion karalucha. A jeśli wcześniej zadanie wykonałem to recepty i tak nie mam. Edytowane 19 Września 2016 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Info o Sacharowie jest pewne - z forum rodzimego OP-2. Fraza do spałnera - mutant_tarakan_cocoon Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 4 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: @walec jak myślisz dlaczego Watażka nie chce przyjąć od ciebie z tak niesamowitym trudem "ugotowanego" embrionu Wilka? Nie mam pojęcia bladego- gdybym zrobił spawn to rozumiem że coś mogło pójść nie tak ale się nalatałem po anomaliach i naspałem przy nich a tu klapa- same stworzenie zmutowanej kości mostka zaowocowało 3 razy pod rząd nieudaną transformacją. Schematy zbrojmistrza skończone- nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A właśnie jedynym logicznym powodem nie przyjęcia przez Watażkę embrionu jest to że embrion został zespałnowany. Ale jeśli mówisz że nie to musimy szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Chyba już wiem... Powiedzcie czy macie receptę na embrion dzikiego kota w PDA? - ja nie mam -użyłem gotowego podczas gotowania, znalazłem go w schowku i to może być problem. Pamiętam że podczas zadania zbierackiego dla Doktora brakowało mi jednego żywego serca więc je kupiłem u Sacharowa i doktor też nie chciał odebrać zamówienia. Zastanawiające jest tez że kompletnie nikt w Zonie nie ma dla mnie zadania oprócz Adrenaliny (koty). Nie daje czasem tej recepty Adrenalina za ganianie za jego kotami? Edit: Jak się okazało embrionów kota mam mnóstwo więc to nie tędy droga. TRANSMUTOWAŁEM EMBRION WILKA drugi raz- teraz mam dwa- dalej nie chce przyjąć...brak mi już pomysłów Edytowane 20 Września 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Siema, schowek Cykopa po Warlabie gdzie jest? Opowiada coś o jakiejś lokacji ze wzgórzami obok wagonu.. Nie kumam tych zagadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Drzewo przy wieży strażniczej, na prawo od wejścia do hangaru na Wysypisku. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam ponownie. Rozwiązałem problem Watażki. Powtórzyłem cały kwest od nowa (jakiś miesiąc w plecy). Coś się musiało pokręcić w skryptach. -odnalazłem Watażkę - przyjąłem zadanie na embrion - transmutowałem embrion (2 raz dzisiaj) Odebrał embrion i informacją rozpoczął linie " Cienie" Anton Gorodecki i Kobal- wielkie dzięki za pomoc i cierpliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Pytanko Gdzie znajdę narzędzia dla Wasylego z bagien. Dan odsyła mnie do jakieś wieży.. gdzie są te drugie to nie wiem Przy okazji gdzie jest schowek bebeluki przy jakiejś zakręconej rurze? I schowek Anny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nie grałem w OP-2 ale chyba chodzi o to miejsce odnośnie pierwszej kwestii: Schowek Anny: Spoiler Co do "bebeluki" to niestety nie mogę tego znaleźć, jaka jest poprawna ksywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Drugie narzędzia dostaniesz od gostka w barze - bodajże Docenta. Oczywiście nie za darmo - będziesz musiał pozbierac troche elektronicznego złomu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 @Pacjent ten stalker ze skadowska zadania na zielsko dla Fenira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) 13 godzin temu, Ignachinio napisał: Pytanko Gdzie znajdę narzędzia dla Wasylego z bagien. Dan odsyła mnie do jakieś wieży.. gdzie są te drugie to nie wiem Przy okazji gdzie jest schowek bebeluki przy jakiejś zakręconej rurze? I schowek Anny? Narzędzia dla Wasyla od 28:10https://www.youtube.com/watch?v=JHJYIEHHqK8 Drugie instrumenty dostaniesz od Docenta w Barze za wypełnienie dla niego zadań na zebranie potrzebnych rzeczy. Wszytko jest w tym filmie. Schowek Anny od 09:03 BARDZO ważny schowek Bubuluki od 22:25:https://www.youtube.com/watch?v=PR0rQ6p3UMg p.s. Nie wiem na jakim etapie moda jesteś ale sprawdź w PDA czy nie masz tam informacji (z zakładce z danymi ze zdobytych PDA) o schowku Kabaczka. Nie ma na ten schowek zadania ale warto go znaleźć Edytowane 3 Października 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Panowie gdzie znajdę niejakiego Kanię? Coś chyba dla niego trza było zrobić ale nie pamiętam gdzie jest, teraz jest mi potrzebny do zadania z mutantami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A podrzucisz link gdzie jest schowek kabaczka i monolitu.. BO coś mi świta że ani jednego ani drugiego nie odwiedziłem. A widać wypadało by I jeszcze chciałem podziękować za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Schowek Kabaczka (warto zrobić ) od 26:40 https://www.youtube.com/watch?v=xoGWoGtVZ7Y Schowek Monolitu od 9:15 https://www.youtube.com/watch?v=RxzjqXoEXus 1. Jeśli chcesz zakończyć zadanie na chipy schowek obowiązkowy ! 2. W schowku Monolitu znajdziesz również informację o dodatkowym schowku Monolitu w Sarkofagu. Można go odnaleźć od razu tak jak na filmie z tym, że zawartość każdego schowka waży około 50 kg więc możesz się odpowiednio przygotować. W drugim schowku jest tylko uzbrojenie ale też warto tam zajrzeć. Dobrej Zony Stalkerze Edytowane 3 Października 2016 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 5 godzin temu, walec napisał: Panowie gdzie znajdę niejakiego Kanię? Coś chyba dla niego trza było zrobić ale nie pamiętam gdzie jest, teraz jest mi potrzebny do zadania z mutantami. Napisz coś więcej o jakie zadanie z mutantami chodzi ? Jakoś tego Kani nie kojarzę ale poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Noe posyła nas po ugrupowaniach aby poinformować i prosić o pomoc przy ataku mutantów. W zadaniu są wymienieni handlarze i dowódcy ugrupowań i do nich kolejno musimy się udać- dają nam kolejne zadania. Przedostatni jest właśnie Kania a ostatni Siak. Siak siedzi na Radarze a Kania gdzie jest nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, walec napisał: Noe posyła nas po ugrupowaniach aby poinformować i prosić o pomoc przy ataku mutantów. W zadaniu są wymienieni handlarze i dowódcy ugrupowań i do nich kolejno musimy się udać- dają nam kolejne zadania. Przedostatni jest właśnie Kania a ostatni Siak. Siak siedzi na Radarze a Kania gdzie jest nie mam pojęcia. Zadanie nazywa się "Kruchy Sojusz" W tym filmie oglądaj od początku: https://www.youtube.com/watch?v=3ddSqdc5hzs Na początek zagadaj z Arnim. Z tego co pamiętam po tej rozmowie coś trzeba zrobić jak wykonasz zdanie wracasz do Arniego i on mówi gdzie jest Kania. Kania z ekipą będzie na Zatonie w Leśniczówce. Idą od statku Skadowsk w linii prostej za dźwigami i idąc dalej za drogą znajdziesz Kanię Ale na początek zagadaj do Arniego w Barze. Edytowane 3 Października 2016 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 U mnie Arni od jakiegoś czasu nazywa się Fiedia Ostrozęby Ale dialog jest tak jak pisałeś i fabuła leci- wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi