kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie sądzę by coś poprawiano, ale nie sprawdzałem. Na tym etapie gry są już dostępne lepsze pancerze od SKAT-15. Tak więc zaraz po zdobyciu powędrował do sali trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 @boberm dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Skat 15 M może ma gorsze parametry ale sam cie leczy więc broń czy aparat masz cały czas w rękuMam 16 dni zony i jak narazie nie znalazłem nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) To pytanie już było ale....GDZIE dokładnie na Agropromie jest dynamit dla Łukasza? Obszukałem cały kompleks na którym jest znacznik obszukałem podziemia.Poradnik do pierwszej Soljanki prowadzi do wioski kotów na Kordonie... Tam gdzie miał być wedłog poradnika nikt ze stalkerów nic na ten temat nie wie... Edytowane 28 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jak wchodzisz na pierwszy kompleks, tam gdzie siedzą stalkerzy, to na placu jest taki żółty wagonik. Szukaj pod nim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tylko uwaga bo ciężki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) DZIĘKI już załatwiłem sprawę Dodam tylko (gdyby ktoś miał ten sam problem co ja) że dynamit znajduje się POD wagonikiem na jednej z jego osi... Edytowane 28 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pleyboje mam 11 szt brakuje mi tego od Dzika ( stycznia) .Proszę o skrypt który można dospisać np : Barmanowi lub do spawnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 playboy_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Prosze o skrypt na aparat fotograficzny bo mi wcieło , a niechce mi się cofać o 17 h zony kiedy jeszcze w plecaku był Niestety playboy_1 to nie ten różni się wielkośćią i wyglądem od pozostałych Edytowane 20 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Bo to numer specjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 nie tak, playboy1. Bez podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Aparatu szukaj tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Kobal jesteś Wielki Dzięki playboye zaliczone i aparat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak się okazuje na bagnach ciągle coś mi ginie teraz wcieło mi ,paczkę kondesatorów Potrzebna żeby ukonczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 akill_condensatorsZrespić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mam pytanie dotyczące spawnu składowych questów -przedmiotów questowych niezbednych do dalszej gry a będących unikalnymi , jak np w/w kondensatory. Czy ma ktoś listę tychże przedmiotów i byłby skłonny ją zamieścić?.Shit happens - przypuszczam , że byłaby przydatna .Sam gdzies zgubiłem jedną puszkę piwa dla Dana - i się ciut namęczyłem aby odkręcić problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przecież większość już jest :https://stalkerteam.pl/topic/569-lista-przedmiotów-w-soljance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Tak - apg2312 - wiekszość . Jeżeli faktycznie obejmuje także składowe OP2 - i nic nie dodano .A nie przypuszczam aby było tak łatwo. Edytowane 22 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ogromny spis jest w poradniku Lotsmana, który niedawno wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 OK - dzięki. Jeszcze nie przegladałem tego nowego "pomocnika" - a le z dużą przyjemnością wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czy Ktoś się orientuje gdzie to miejsce jest i jeżeli można to pokazać to z większej odległości .129 zaliczonych a tego nie mogę namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 To ja zapytam - Wie ktoś gdzie jest dziennik górnika w lesie? Szukam od długiego czasu ale nie mogę znaleźć :P Piszę że Koło kamieni niedaleko od wraku śmigłowca, przy szkieletach, ale takiego miejsca znaleźć nie mogę, a na szkielety to się wiele razy natykałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jak otworzysz sobie mapę to szukaj w dolnym lewym rogu, przy samej granicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dodam tylko - w kwestii dziennika - szukaj ukrytego w krzakach helikoptera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi