Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Nie idzie... stoję tak jak na filmiku patrzę i dupa... kto tam upchnął ten schowek... Który parametr odpowiada za przykuc w stalkerze? Edytowane 5 Maja 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Ignacinio>>>>>crouch.coef ......oraz Actor.ltx ph_box0_center = 0.0, 0.9, 0.0 ph_box0_size = 0.35, 0.9, 0.35 ph_box1_center = 0.0, 0.6, 0.0 ph_box1_size = 0.35, 0.6, 0.35 ph_box2_center = 0.0, 0.35, 0.0 ph_box2_size = 0.1, 0.25, 0.1 Edytowane 5 Maja 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Co Swibłow chce ode mnie tutaj? Nie mam żadnego questu z nim związanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Chodzi o czerwone części mutantów, możesz oddawać ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ale po kilka sztuk sobie zostaw bo będą też potrzebne do questów i chyba do jakiejś recepty. Jak pamiętam, Swibłow daje za te czerwone trofea jakąś broń nietypową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 1 godzinę temu, kobal napisał: Jak pamiętam, Swibłow daje za te czerwone trofea jakąś broń nietypową. Oraz artefakty. Broń dwa czy trzy modele, potem się powtarzają, arty także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Czołem Kiedy pojawia się fotograf w pieczarze na niezbadanych terenach? Potrzebuję go do likieru dla Kuźniecowa. W pieczarze jest stała ekipa (4 osoby). Fotografa niet. Edit: Fotograf pojawił się gdy poszedłem podsłuchiwać Maksymiliana na kamień. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jest sprawa. Obecnie jestem przy questach dla Błyskawicy, przeglądając poradniki, powinienem mieć już dawno przejście na wschodnią prypeć. Chodzi mi o quest na exo Czarnego Doktora. Coś pomotałem. Z tego co pamiętam miałem quest na notatniki od Sacharowa, Wilkowi przyniosłem art Czarny Anioł. I wg tego: http://www.amk-team.ru/forum/topic/11998-gid-po-op-1-i-oop/ to powinienem od Krzyża dostać quest na wybicie pseudogogantów na ciemnej dolinie, a nie mam. Nie też żadnego zadania z nimi związanego. Ma Ktoś jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Przejście do Wsch. Prypeci (z Jantaru) wskaże Kałmuk za przyniesienie składników. Wilk powinien dać Ci namiar na schowek, po odnalezieniu którego wrócisz do Fanata na Kordon co zaowocuje w końcu zadaniem na pseudogiganty i tak dalej... Opis całego qwestu: http://znakos.ru/prohozhdenie-igry-stalker-narodnaya-solyanka-chast-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) A no własnie, zadania dla Kałmuka mam zrobione. Jak widać przejścia nie ma. Wracając do Wilka, ten quest pamiętam, kiedyś jak za którymś tam razem przechodziłem soljanke to ten quest wykonałem, przynajmniej do zabicia pseudogigantów. Wilk dla mnie nie ma wiecej zadań (oprócz na przemian wybicia jakiś tam mutantów), a Fant oprócz teleportacji też nic nie oferuje. I dalej nie wiem co robić. Coś nieźle pomotałem. Nie mam przejscia agro na bagna, nie spotkałem Arianny (czy jak jej tam). Wychodzi na to że początek questu spieprzyłem ;] Edytowane 26 Maja 2016 przez Yozue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Po przeczytaniu notatki z X-16 uaktywni się przejście Agroprom - Bagna. Wchodzimy od strony Agro na Bagna i zaraz przy wejściu powinna być Ariadna. Tutaj jeszcze jeden poradnik na zadanie p.t.: Egza Czarnego Doktora (bardziej szczegółowy) - http://bar-reaktor.ru/forum/173-1540-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Dzięki. Chyba już wiem, nie wziąłem z drugiego plecaka info o Fanta (na magazynach woj.). Teraz u Fanta pojawia się dialog odnośnie tego. Kurde, pomieszały mi się podejścia do tego moda, soljankę przechodziłem parę razy, teraz op-2 już 3 raz próbuje przejść. Nie wiem jak nie którzy przechodzą soljanke bez poradników. Edytowane 26 Maja 2016 przez Yozue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Czy na Jupiterze cały czas będą się pojawiały z d... hordy mutantów czy w końcu to ustanie? Nie ukrywam że gra się trudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Przypominam sobie że te hordy były dość problematyczne. Powinieneś już mieć "Drozda" na amunicje Szrapnel, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie mam..gdzie można go dostać? Coś ominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie jestem teraz pewien czy drozda dostałem w schowku za 40 PDA czy "Nagrodę za osiągnięcia". Ale na pewno był na Jupiterze a dokładnie na stacji Janów w schowku koło pociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 O ile pamietam - to"drozda " znajduje się w schowku na składowisku kontenerów w Janowie. Info daje- chyba- gostek z bagien za questa ze skrzyniami z zaopatrzeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Znów schowek... Tym razem Stalkera Bubulki w x-10. Widzę go za rozsuwanymi drzwiami ale sięgnąć nie da rady.Lotsman w poradniku na screenie jest wewnątrz tego pomieszczenia - czyżby jakiś teleport? Tak was czytam i wychodzi na to ,że przeoczyłem schowek Aleksandrycza- drozda mam ale korda już nie. Dzięki. Edytowane 27 Maja 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Może ten filmik pomoże: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Z dobre 10 minut też kombinowałem z tą lornetką 3 godziny temu, Ignachinio napisał: Nie mam..gdzie można go dostać? Coś ominąłem? W schowku Aleksandrycza jest zarówno Kord jak i Drozd - z takim zestawem nic w Zonie nie będzie ci straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tylko że zrealizowałem jego zadanie na znalezienie kontenerów i schowka nie dostałem.. no chyba że ma dla mnie jeszcze jakieś zadanie. Wiking i jego próba dla powinności z czego najlepiej odstrzelić zombii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) w schowku Aleksandrowicza na Jupiterze jest i jeszcze fajny , niezbędny karabin (moim zdaniem lepszy kiler na mutanty niż drozd). Jak się wybije mutanty na Jupiterze, to później jest o wiele luźniej, a fabryka staje się zupełnie pusta. Edytowane 27 Maja 2016 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 @ Ignachinio - By dostać schowek Aleksandrycza trzeba zdobyć wszystkie trzy kontenery. Poza tym ten schowek nie ma znacznika na mapie. Trzeba się sugerować opisem podanym przez Aleksandrycza. Czyli schowka trzeba szukać na Jupiterze, w magazynie kontenerów, na dachu jednej z przybudówek. Patrz tutaj. W grze można zdobyć jeszcze jeden karabin maszynowy Kord, nawet lepszy od tego ze schowka Aleksandrycza, bo z większym magazynkiem. Jest to losowa nagroda za jeden ze schowków w Wiosce Nowicjuszy na Kordonie, które trzeba odszukać przy cyklu zadań Sidorowicza związanych ze składkami na różne szczytne i patriotyczne cele . Do zadanie Wikinga oczywiście dobra snajperka z auto namierzaniem i najlepiej z dużym magazynkiem. Zombie jest sporo i podczas przeładowywania zjedzą Wikinga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Panowie ciekawostka Modyfikowane serce poltergeista 2 Przemiana tego artu na art z indeksem "2" , oraz artu od Muchy następuje po podejściu do zakopanego do połowy okna w szpitalu- dostajemy różowy SMS informacyjny. Nie miałem w plecaku modyfikowanego serca z Warlabu ( zapomniałem zabrać- miałem tylko kwiatek) nastąpił spawn po SMS-ie i modyfikowane serce 2 pojawiło się w plecaku.. Operację powtarzałem 3 razy z jednakowym skutkiem i poleciałem z fabułą aż do ożywienia Muchy. Dla pewności wróciłem się do Warlabu i zabrałem art który z kolei też normalnie przemienił się na art z indeksem "2". Nie wiem jaki to ma wpływ na grę, bo dla pewności gram bez wykorzystania tej anomalii. Sprawdźcie u siebie czy też się tak dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Schowek Zbrojmistrza na Jupiterze w fabryce. Ktoś mi powie gdzie jest? Bo w szafie w której powinien być jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi