Anatolij Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Sprobuj z mojego https://yadi.sk/d/pJZd_SQ2j66Fo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Mam taki log przy wczytywaniu zapisow w czasie gryFATAL ERROR [error]Expression : data [error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader [error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\FS.cpp [error]Line : 541 [error]Description : c:\program files\7.62\gamedata\spawns\er.spawn [error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. nawet gdy obniżeniu ustawień grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Oto link do strony autorskiej moda http://www.reborn-stalker.ws/forum/66-449-1Sądząc po ostatnim tam wpisie LukiXXI z 20.09.2015, to koniec poprawek i zmian, i że linki do pobierania moda są kompletne.Powyższy link został dodany do #1 tematu z modem.Na razie, z przyczyn życiowych, zespół tłumaczy nie jest w stanie dokonać ewentualnych zmian w tłumaczeniu. Jak tylko te przyczyny ustąpią, postaramy się jak najszybciej wydać patcha do spolszczenia. anatol - czy możesz wstawiać logi w formie tekstowej w spoilerze, bez konieczności pobierania ich z hostingu? Edytowane 21 Września 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Do spolszczenia wersji 7.63 z poprzednim minifixem wkradł się błąd. Dopadł mnie w Rudym Lesie podczas rozmowy z Dziadkiem. Trwają prace nad naprawą.Jednak w sytuacji gdy pojawiła się wersja finalna, to postaramy się zaktualizować spolszczenie do tej wersji.W zakładce Pobieralnia tego moda dodane zostało poprawione spolszczenie. Edytowane 21 Września 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak twórcy zdziałali tak błyskawiczne ładowanie się gry, trwa to zaledwie kilka sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że to już ostatni fix do tego moda - https://yadi.sk/d/1H_S9yRLixMPoA tu dopasowane do niego spolszczenie - https://yadi.sk/d/hZEd4XphjHXKzNowa gra nie jest konieczna.Z tego co widzę w mojej rozgrywce, mod został znacznie poprawiony. Jest trochę łatwiej. Na Magazynach Wojskowych monolit już nie atakuje bazy wolności, a Łukasz po przyniesieniu archiwum wolności z Doliny Mroku wszedł na piętro w bazie i tam stoi.Zapowiedź następnej części moda - Edytowane 24 Września 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) _KieŁ_ - dopieszczenie moda pod względem optymalizacji, to jedna z wielu jego zalet. Nie tylko szybkość jego ładowania Cię zaskoczy. Ale pod jednym warunkiem. Nie będziesz zastępował ( inni grający też ) autora moda Era, w jego ulepszaniu. Pisałem już o tym, że takimi "ulepszeniami" można tylko moda zepsuć. A naprawdę, nie warto. Edytowane 24 Września 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Gdzież bym śmiał tak cudne modziwo dopieszczać, chyba pierwsza modyfikacja w którą gram z takim zainteresowaniem, a jeszcze że to CS to już w ogóle. (przygodę ze Stalkiem zacząłem od CS). Widzę że pora wrzucić kolejnego minifixa, i jutro pierwsza wyprawa na Magazyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak ostatni fix z 19.09 to i na nowo spolszczenie. Bo inaczej będą robale i nieodpowiednie teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Potwierdzam Kondotier, ostatni fix zlikwidował mi tzw. "ojrackie" pismo z moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 vidkunsen - nie fix, bo on bez poprawionego spolszczenia wprowadzał ze względu na zmiany dialogów sporo robali. Dlatego nałożenie ostatniego spolszczenia jest konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Potrzebna mi podpowiedź, od obytych w grzebaniu w skryptach.Uruchomiłem testowo moda na repacku. I ku mojemu zaskoczeniu, czego nie było poprzednio, wyświetlają mi się cyfry obok kropki celownika. Jedne, zmieniające się, to odległość przedmiotu na który patrzy GG. Pozostałe stojące. Nie znalazłem ani w opcjach SGM, ani w ustawieniach dla moda ( w zaawansowanych też), możliwości wyłączenia tego.W jakim pliku, i jakimi opcjami mogę to usunąć z ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Próbowałeś w - Opcje - Rozgrywka - odchaczyć - Pokaż odległość od celu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tak, to było to. Nie przyszło mi do głowy szukać tej opcji poza ustawieniami. No cóż, rutyna czasem gubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Pytanie do grających na finalnej wersji 7.63.Czy u was pojazdy np. UAZ na drodze do baru od strony Wysypiska, dają się uruchomić klawiszem "O" ? Nie miałem z tym problemu w v.7.62, a teraz nie mogę odpalić. Pytam pod kątem wymuszonej scenariuszem jazdy BTRem na Radarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Jeżeli nic nie zmieniałeś w opcjach sterowania, to sprawa jest dziwna. Natomiast jeżeli zmieniałeś, to przywróć - Domyślne i sprawdź.Powoli zbliżam się do końca rozgrywki. Luka wskrzeszony, teraz kolej na Ducha. Edytowane 3 Października 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Owszem, mam własne ustawienia, ale dla "O" nic nie mam przypisane. Wiedziałem o jego roli, więc zostawiłem w spokoju. Dokładnie takie same ustawienia miałem w v.7.62 i działało. I dla mnie też jest to dziwne.Ciekawe jak mają inni grający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam po przerwie ( awaria systemu z mojej winy ) mam pytanie czy jest duża różnica między ver. 7,62 i 7,63 a pytam dlatego, że niestety musiał być formatowany cały dyski i gra poszła ... Teraz zasysam najnowszą wersję i trochę się obawiam czy podoła bo posiłkowałem się poradnikiem, a ponoć tylko do połowy rozgrywki poradnik może okazać się przydatny a dalej to trzeba już samemu. W ver. 7,62 doszedłem do Radaru do nieszczęsnej jazdy BTR, ile jeszcze rozgrywki by mi zostało?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Masz tu video przewodnik do 7.63, oceń jak dożo Ci zostało. https://www.youtube.com/watch?v=uv6dla1CVj8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wersja 7.63 jest trochę łatwiejsza od 7.62. Zadania w znacznej większości są takie same, a jeżeli będziesz miał problem, to pisz, na pewno otrzymasz pomoc.Co do jazdy BTR-em, to @Godlike zrobił patcha zwiększającego czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Do połowy poradnik jest pomocny w tym sensie, że kolejność wykonywania zadań jest dowolna - w poradniku grałem po swojemu. Większość zadań z moda jest w poradniku tylko trzeba szukać . Po jeździe BTR jest jeszcze masa zadań - to chyba nawet nie jest połowa moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Bardzo dziękuje za grzeczność, jak zassam do zaraz zaczynam, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Mam pytanie, da się w jakiś sposób zespawnować danej frakcji dodatkowy oddział? Patrzyłem na to menu pojawiające się po wciśnięciu F2, ale nie wiem do czego służą te opcje, a nie chcę rozwalić sobie gry.Monolitowcy rozwalili mi oddział wolności na wejściu do magazynów zanim zauważyłem, że można zmienić żeby frakcje nie walczyły ze sobą, i chciałbym żeby znowu tam stali.Wygląda na to że ta opcja do zmiany AI frakcji też kuleje, bo właśnie poszedłem do bazy wolności, a tam monolitowcy strzelają do wolnościowców z rpg, więc może da się ustawić w plikach żeby wolność i monolit były przyjazne, wtedy rozwalę monolit w bazie i ustawię znowu na wrogość. Edytowane 11 Października 2015 przez xxelektroxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Kolego @xxelektroxx, w tym modzie nic kuleje i wszystko co się dzieje w twojej grze jest jej scenariuszem. Masz w temacie REBORNA kupę pomocnych postów i linków do poradników i video poradników, skorzystaj z tego. Edytowane 11 Października 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Poradnik jest jeden, cichego, i link do FAQ w języku rosyjskim.I ja chcę tylko wiedzieć czy da się dodać frakcji oddział za pomocą menu dostępnego po wciśnięciu F2, nie trzeba od razu się tak spinać o proste pytanie, szczególnie że w dziale reborna nikt o to nie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi