Yossarian Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 "Jak co roku..." nie, nie w Chałupach Spoiler Coś dla miłośników damskich wdzięków... Spoiler "Kacze" stópki mojej Pani A niech mi który piśnie jej choć słówko, że to opublikowałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Do zamglonego helskiego portu zawitał... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Do morza mam daleko, na "Jajorkę" nie pojadę bo mnie nie stać. To muszę do upałów przygotować się w wersji LOW Moje morze. (Bo nad zbiornik to nie ma co chodzić bo przeważnie syf woda jak sinice zakwitną, a wiatr pcha je na moją stronę zbiornika, no i tu mam ciszę i spokój) Za palmy musi robić orzech i czereśnia 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 @tom3kb - zazdrość mnie zżera ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Tajemniczy obiekt pod specjalnym nadzorem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W dniu 10.06.2019 o 13:09, boberm napisał: @tom3kb - zazdrość mnie zżera ............ Wczoraj było pierwsze próbne kąpanie na wierzchu 24, na środku 20 stopni. Po wymieszaniu 20. Po całym dniu pocenia się przy kosiarce było miłe chłodzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 "Trzynastka" od Jarka zmienia życie emerytów i rencistów 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @Yossarian Ale pasażerka to chyba co najmniej "osiemnastka", bo inaczej "jaguar" może mieć problemy z wyhamowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jak widać na zdjęciu, Jaguarowi z wrażenia aż się trochę popuściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @Yossarian A ten łysol obok Twojego auta to kto? A przy okazji - mówiłem, że w fiolecie będzie Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @Sierioża muszę Cię rozczarować. Moje życie w wyniku jarkowego gestu, AŻ TAK się nie odmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @Yossarian Znaczy się "+" wystarczył tylko na warstwę wierzchnią, a teraz będziesz jeszcze zbierał na hormony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 A tak przy okazji. Kierujący tym autkiem może złapać spory mandat. Nie za ten wyciek, ale za jaguara na masce. Takie elementy dekoracyjne są od lat zakazane. Jakby ktoś się pytał od kiedy, to od czasu jak z maski "Warszawy" zniknęła ta ozdobna rakieta. A to chyba już z pół wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aby zrobić fajne zdjęcia z wczasów, trzeba się wybrać w atrakcyjne miejsca. Oto propozycje wyboru miejsc nad naszym Bałtykiem. Można mieć i wczasy wędrowne. Powodzenia ! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Widać, że lato chwilowo wróciło bo mój "dziadek" wszedł do korytarza schłodzić sobie co nieco. Wygląda jak rozjechana źaba Ps. Muszę z nim uważać jak wchodzi do domu bo mu się nogi same na płytkach i panelach rozjeżdżają. Starość nie radość :( 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Od samego rana zostałem pozbawiony "okienka na świat". Wziąłem więc lupę i poszedłem tropić sprawców. I sobie wyobraźcie, że znalazłem na drodze do mojego domu. To oni. I tak ma być do listopada. A potem będzie dalszy ciąg, w stronę jaką widać na ostatnim zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tym razem nieco inne widoki. Woodstock. Lubię żyć chwilą więc w zeszłą środę spakowałem najpotrzebniejsze rzeczy i pojechałem z dwójką znajomych trochę zaszaleć. Czy było warto ? Myślę, że tak. Już wyjeżdżając z Warszawy zaczęła się niezła impreza w pociągu z całkowicie mi obcymi ludźmi. O 3 nad ranem wylądowałem skacowany w Kostrzynie gdzie trzeba było znaleźć miejsce na rozbicie namiotu. To akurat nie jest mój namiot. Wybrałem bardziej '' odludne " miejsce nieopodal w lesie. Nic mi nie skradziono, jak i znajomym, ale trzeba się pilnować,bo cwaniaków nie brakuje. Jedyne, co może odstraszyć to wszechobecny bród i walające się dosłownie Wszędzie śmieci. Ludzie jak to ludzie.. niezbyt dbają o porządek. Godzina 8 rano. Podsumowując.. Warto. Tylko trzeba znać umiar w piciu i podchodzić z dystansem do ludzi, którzy jak wszędzie - są różni. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Taki to pożyje, chyba, że stół i obrus w chińskiej restauracji Chyba moje żarty mu nie pasują 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Gdzieś słyszałem, że pożar lasu ma w sobie coś z horroru. Myślę, że sporo jest racji w tym stwierdzeniu. Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Konik abstynent Ktoś powiesił puszkę po taterce na siatce. Konik szedł do nas przegryzając trawkę, jak zobaczył puszkę to walnął ją z dyńki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ostatnie kwiaty tego lata. Np. hortensje szybko się szykują do zimowego snu. A i przy blokowiskach, można mieć kwietne ogrody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Był Air Show? Był. Przez dwa dni słuchałem ryku silników kręcących akrobacje zespołów. Poszedłem tam dopiero na koniec, jak większość już odleciała. Ktoś zapyta dlaczego. Bo ile razy można oglądać to samo? A tym co zobaczyłem podzielę się z wami. Spoiler Jest moda na wiatrakowce, to się namnożyły, a szkoła latania nimi na codzień umila mi życie. A za jedyne 150 zł od osoby można było skorzystać z 10 min podziwiania widoków miasta i okolicznych gór z pokładu śmigłowców. W innym temacie pisałem o upadku SZD. Tutaj dam małe wyjaśnienie, że ślad po nich nie całkiem zaginął, bo znak firmowy wykupiła Allstar PZL Glider i nadal projektuje i produkuje szybowce. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 A oto dowód - podziemna droga do Prypeci istnieje! (Major Diegtiariow, "Zew Prypeci") 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Z wczorajszego grzybobrania. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Ja już zakończyłem sezon grzybiarski w tym roku, w piątek tak dla jaj sobie na dwie godzinki pojechałem, a wyszło całe wiadro podgrzybków Zwracam uwagę na nóż bojowy Byłem też, w poniedziałek to 3/4 wiaderka, w tym jakieś z Zony. A dziś z bratem to już po 15 grzybków. Ogólnie to już nie wiem kiedy tyle razy na grzyby chodziłem, przez ostatnie 3 tygodnie z 10 razy. Zapasy też zrobione jak już od wielu lat nie miałem. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi